Neboť Já, Pán, dnes chci, aby Mé děti nadále oznamovaly svá vítězství a porážku nepřátel.

Začal velký pád – pád mnoha vlád po celém světě, pád jejich systému, pád jejich moci a kontroly, pád jejich vyprávění, pád jejich vůdců a pád jejich finanční kontroly nad tímto svět. Moje děti, jejich pád je velký. Všechno to začalo, včetně kolapsu síly vašich nepřátel.

To, co uvidíte příště: jen těžko uvěříte svým vlastním očím a tomu, co skutečně vidíte.

Začaly neobvyklé věci. Ano, toto jsou dny, kdy bude něco neobvyklého neustále slyšet, vidět a cítit. Všechno se mění.

Začalo srážení. Brzy bude vidět převzetí, říká Pán.

Nebojte se Číny. Není větší než Já. Jejich plány nic neznamenají. Nejsou nic. Války se nedočkají. Jejich plány s Nancy budou odhaleny. Byl tam plán, se kterým souhlasili, aby se strach dostal na svět a na jinou úroveň. Ano, tahle falešná vláda s Obamou a „the Bidenem“ vymyslela plán s Čínou, a Čína s nimi. Ale každá strana hraje pro sebe. Uvidíte, že všude bude docházet k velkým zradám. Velké zrady už začaly.

Vystoupí národ, který mlčel ohledně toho, na jaké straně stojí, a postaví se za Spojené státy. Mnoho dalších bude následovat. Lidé přebírají kontrolu nazpět. Na celém světě uvidíte převraty v národech, jejichž vlády se je znovu pokusí zavřít, ale tentokrát se zdravotní pomocí a jídlem od nich. Ukážu světu, kde to skrývají.

Není nedostatek. Nevěřte této lži. Ne, nepropadejte této taktice strachu. Všichni jsou lháři a svět je jako takové pozná.

Velký pád velké zdi začal, praví Pán zástupů.

Ve vašich zprávách se opět objeví situace s rukojmími, podobně jako v Benghází. Je to lež. Snaží se rozpoutat válku. Věci nejsou takové, jaké se zdají být. Pokud se divíte, a někteří z vás ano, Benghází bude odhaleno. Hillary na to doplatí, stejně jako Obama, „the Biden“, John Kerry, Eric Holder a Susan Riceová, mimo jiné. Pravda si pro vás přichází. Už ji nelze schovávat ani se ji snažit pohřbít. Ach ne, všechno se odhaluje spolu se spiknutím proti všem bývalým prezidentům, kteří by se nepoklonili vládě Jednoho světa. Všechno se to děje, Mé děti, tak vydržte a připravte se na velké změny po celém světě.

Austrálie: už se to blíží – pád vaší vlády. Teď mě nevzdávejte. Nepoddávejte se jejich kontrole nebo jejich lžím. Jejich čas skončil, praví Pán.

Itálie: výbušné důkazy přicházejí a zničí velkou lež. Soudím vás za to, co jste udělali Mému národu. Varoval jsem vás, abyste to nedělali, ale vy jste neposlechli. Ti, kteří vám řekli, že jste v bezpečí, ti, kteří vám zaplatili, ti, kteří vás ovládají, to nemohou zastavit. Itálie, ve tvé zemi začaly velké otřesy.

Sicílie bude ve zprávách. Poslouchejte a sledujte, co říkají.

Anarchie: sledujte, co se děje v národech po celém světě. Toto slovo bude použito ve vašich zprávách. Lidé toho už mají dost a stále víc jich bojuje za záchranu svobod, které jim zbyly.

Tyranie: toto slovo bude ve vašich zprávách. Sledujte, proti komu toto slovo používají.

Velryba bude ve zprávách z neobvyklého důvodu.

Pobřeží bude ve zprávách.

Pokrytectví: toto slovo bude použito ve vašich zprávách.

Mé děti, lži vaše nepřátele dohánějí. Ty jejich lži je také pohlcují.

Blíží se pád – pád, který nikdo nemůže popřít.

Uvidíte výbuch a bude i ve vašich zprávách. Jeho výskyt nebude náhodný. Měli to v plánu už nějakou dobu.

Odvádějí pozornost. Nezaměřujte se na ně. Soustřeďte se na Mne, praví Pán zástupů.

Ve zprávách bude rýžové pole.

Úctyhodné: toto slovo bude ve zprávách.

Portoriko bude ve vašich zprávách a Kuba také.

Mexiko bude ve zprávách společně s hraniční zdí. Plán, který měli, bude odhalen. Stalo se něco významného, co se snažili skrýt, ale pravdu má v rukou ten správný člověk. Každého, koho sem přivezli, vypakuji. Nedostanou své plánované útoky ani to, k čemu je chtěli použít. Jakmile zjistí, že jejich plány nefungují, pokusí se zničit důkazy. Nemohou! Mám to všechno a oni se pokusí zabít ty, které plánovali použít. Nemohou! Porážka pohlcuje vaše nepřátele a stejně tak neúspěch, který v této míře ještě nikdy nezažili.

Slime/sliz: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Sledujte vody. říkám to znovu. Děje se něco, co brzy uvidíte.

Monarcha: Říkám, že toto slovo bude znovu ve vašich zprávách a brzy uvidíte proč.

Přílivová vlna: bude ve zprávách.

Ve vašich novinkách budou i kobylky luční (grasshopers).

Locust/kobylky: toto slovo bude také ve zprávách.

Ve vašich zprávách budou hlášeny neobvyklé kroupy.

Někdo ze strany červené bude odhalen. Byl to vlk v rouše beránčím, lhář a podvodník, někdo, od koho byste to vůbec nečekali.

Jednání budou ve zprávách.

Ve zprávách bude také znamení svobody.

Brzy uvidíte závěr – závěr celého toho zmatku. Řekl jsem vám, Mé děti, nebude to trvat věčně.

Brzy uvidíte pád „the Bidena“ a uslyšíte stoupat hlas Mé trubky.

Přijměte všechno to, co přichází. Radujte se, to všechno je pro vás, Mé děti. Čekají vás dny slávy, jaké nikdo nikdy neviděl, a všechno je to pro vás, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-rise-of-my-trumpet-is-about-to-be-heard