Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste prohlásily a vyhlásily zdraví, svobodu, spravedlnost, svobodu, celistvost a obnovení. Prohlašujte své národy za svobodné. Deklarujte hojnost a víc než to - nadbytek. Prohlašujte a vyhlašujte pokoj a radost. Vyhlašujte porážku svých nepřátel.

Slyšíte to? Všichni padají. Právě začínají padat. Nic nemůže tento velký pád zastavit. Ne! Pád globalistů se blíží. Není jejich čas a v žádném případě nedosáhnou svého, říká Pán zástupů.

Slavný vodopád bude ve zprávách.

Zesilovač: toto slovo bude ve zprávách z neobvyklého důvodu.

Ve zprávách bude náměstí.

Dojde k významné události s počasím, jež upoutá pozornost celého světa.

Liz Cheneyová se blíží k velkému pádu a tento pád nemůže nic zastavit, říká Pán zástupů.

Albert: toto jméno bude ve zprávách.

Uvidíte velký vojenský tah a svět se zdánlivě zastaví a bude sledovat, co se bude dít dál. Vaši nepřátelé chtěli válku velkých rozměrů – tu na zničení tohoto světa, tu chtěli, ale válka, kterou dostávají, není ta, na kterou se připravovali, nebo kterou by čekali. Skutečně si mysleli, že jejich tahy vyjdou tak, jak chtěli, ale nevěděli, co se skrývá ve stínu – Moji lidé a Mé plány ničí vše, co pro vás plánovali. Mám strategicky rozmístěné lidi všude po světě, i uvnitř nejvnitřnějšího kruhu nepřátel. Vaši nepřátelé netušili, že jsem tam vždycky byl. Tak to Moji lidé všechno opsali, vzali informace a přinesli to těm správným lidem, aby plány vašich nepřátel všemožně sabotovali, říká Pán zástupů.

Chystá se teroristický tah, ale ten selže. Nepůjde to tak, jak si mysleli, že to půjde. Kde jsou?, ptají se vaši nepřátelé. Kde je ten velký pohyb k uzavření světa? Proč se to nestalo? Kdo je za to zodpovědný? Začnou křičet. Obrátí se na ty své. Nic už nejde správně. Začínají tušit, že se něco děje a že je u nich někdo, komu nemohou věřit, ale nepřijdou na to, kdo to je, dokud nebude příliš pozdě.

Ztrácejí to všechno a brzo také přijdou o rozum. Budou se rozhodovat tak zoufale, že je to srazí ještě rychleji. Někteří udělají rozhodnutí, která je budou stát vlastní život. Sami udělali tato rozhodnutí. Nemohu je zastavit, protože bylo jejich vůlí vzdorovat Mi a chovat se jako bohové. Jsou jen pouhými lidmi a brzy si uvědomí, že nemají nic a nejsou ničím ve srovnání se Mnou, říká Pán.

„Přichází to“, budou křičet, „další virus a další pandemie“. Myslí si, že tohle je další tah k uzavření všeho, už naposled. Říkají: „Toto je náš čas a náš svět“, ale neuvědomují si, co je na opačné straně toho rozhodnutí a toho pohybu, a to jsem Já a Moje armáda. Budou sraženi jednou provždy, praví Pán zástupů.

Atlas: tento název bude ve zprávách.

NBC: Pravda na vás přichází. Vaše scénáře budou zveřejněny. Jste lháři a oklamali jste tento národ a svět. Nemáte žádnou integritu. Ne! Jste hadi. Zavřu vám ústa a vaše verze bude zničena, praví Pán.

Indie bude ve zprávách.

Indonésie bude také ve zprávách.

Tchaj-wan: Nebojte se Číny. U vás nebude po jejich, ani po vůli podvodné vlády Spojených států. Jejich plány proti vám vyjdou na světlo a Moje ruka je tam a zastaví tu moc působící proti vám. Nebojte se, neboť Já, velký JÁ JSEM, jsem blízko, praví Pán. Taiwane, chtějí něco, co máte. Také něco ve vaší zemi ukryli. Máte mezi sebou zrádce a Já prozradím, kteří to jsou.

Okinawa: tento název bude ve zprávách.

Starburst: tento název bude také ve zprávách.

Albertville: tento název bude ve zprávách.

Katastrofa zasáhne jistý národ, který se Mi vzepřel, jde po Mém národu, Spojených státech a Izraeli. Jejich plány nevyjdou a oni neuspějí, praví Pán.

Whitewater (Kontroverze kolem pozemkových machinací a dluhů Clintonových): Opakuji toto označení. Věci byly ukryty a zahrabány dost hluboko. Vaši nepřátelé si mysleli, že se nikdo nikdy nedozví, co se skutečně stalo, ale nepočítali s tím, že Já to všechno odhalím, říká Pán.

Odpadlictví: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Obr je na spadnutí a nejsou jediní. Mnozí budou následovat, říká Pán.

Velká banka padne. Pohltí je skandál.

Mnoho soudců bude souzeno za nespravedlivá rozhodnutí, za manipulaci se zákony a za to, že byli placeni, aby se dívali jiným směrem. Čistím soudy v tomto národě a nikdo, kdo patří ke globalistům, nezůstane v pozici moci, o které si myslí, že ji má zabezpečenou. Nepociťujte uspokojení, protože vaše moc vám bude brzy odebrána, říká Pán.

Decertify/Zbavení oprávnění: zvykněte si, že budete slýchat toto slovo. Ano, dojde k tomu už brzy, aby to srazilo velkou lež roku 2020.

Vaši nepřátelé si myslí, že to dokázali, že provedli ten nejlepší a nejvýmluvnější volební podvod v historii, ale netuší, že mám na jejich straně lidi, kteří nahrávají a získávají důkazy, aby to stáhli přesně ve chvíli, kdy to říkám. Není nic, co vaši nepřátelé udělali, aby váš národ ukradli, co Já, Pán a Moje armáda ještě nemáme. Mám to všechno Já i každý zapojený člověk. Už se to blíží, Mé děti, a přichází to rychleji, než si myslíte. Nevzhlížejte k dalším volbám, že by to napravily. Už jsem vám to řekl dříve; napravuji to Já. Člověk sám nemůže udělat to, co je udělat třeba. Pohybuji se a pohybuji se pro vás, Mé Spojené státy a Mé děti, abych zachránil tento svět před zkažeností vašich nepřátel.

Řekl jsem vám, že nikdo nebude očekávat tak nekonvenční způsob - Můj způsob, jak velké a výbušné to bude. Uvidíte to a poznáte, že JÁ JSEM jediný pravý Bůh, praví Pán zástupů.

Mé děti, chráním vás před vašimi nepřáteli. Chráním vás přede všemi jejich plány. Nebojte se toho, co říkají nebo co se pokusí dál udělat. Ano, řekl jsem „pokusí se“. Nedosáhnou toho, co chtějí. Jejich plány jsou v koncích a oni také. Tak se držte, praví Pán zástupů.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-fall-is-coming