Neboť Já, Pán, i dnes, ustavičně říkám svým dětem, abyste věděly, kým jste v Kristu Ježíši; abyste věděly, jakou autoritu a sílu ve skutečnosti máte. Už nemusíte dělat věci ve vlastní síle nebo schopnostech. Jsem s vámi. Vězte, že JÁ JSEM vždy připraven vám pomáhat, vést a provázet vás, pečovat o vás a chránit vás, osvobozovat a být vaším vítězstvím v každé bitvě, které čelíte. Jsem vším, co potřebujete, tak Mě takto vnímejte. Nikdy nejste samy, zapomenuté nebo opuštěné. Jste Mé děti. Zvítězíte nad každým protivenstvím. Věřte Mi v této době jako nikdy předtím. Projevuji svou slávu jako nikdy předtím. Přijměte tedy dnes to, co pro vás mám. Přijměte Mě. JÁ JSEM vše, co potřebujete, praví Pán, váš Vykupitel.

Propuknou ohně, ano, přírodní oheň, ale také Můj Duch svatý a oheň, který posiluje Mé děti a ničí vaše nepřátele, všechny jejich takzvané plány a jejich kontrolu nad tímto světem. Skončili, praví Pán zástupů.

Kaspické moře bude ve zprávách.

Úzkost: toto slovo bude ve zprávách.

Hustler: toto slovo bude také ve zprávách.

Articulate/Artikulovat; zřetelný: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Diamantový důl bude ve zprávách.

Frank: toto jméno bude ve zprávách.

Zrádci jsou uprostřed vás, Mé Spojené státy. Tito zrádci jsou odhaleni. Zrádci jsou všude mezi vámi, ale přede Mnou nemohou nikam ukrýt to, co udělali.

Obama: Máš lidi, kteří tě nyní zrazují. Ano, jsi tak arogantní a myslíš si, že se tě nikdo neodváží zradit, ale mýlíš se. Tvůj vlastní vnitřní kruh se tě vzdá, aby se zachránili před smrtí.

Všude uvidíte velké zrady – v Republikánské straně, v Demokratické straně, u Nejvyššího soudu, ve vaší armádě i v korporacích a podnicích, včetně bank a lidí zapojených do tohoto ekonomického systému. Zrady nalevo i napravo bude vidět stále. Zpravodajství bude nadále porušovat jejich příkazy, aby určité věci utajovalo. Někteří lidé jsou unaveni lhaním a začnou zpívat jako kanárci, aby si trochu ulevili. Už to nesnesou – to, že znají pravdu, ale museli světu neustále lhát.

Oznamovatelé budou i nadále vystupovat s odvahou. Vědí, že teď už je bezpečné mluvit. Blíží se to – jedna expozice za druhou a bude to lavina pravdy, která se valí všude. Narativ vašich nepřátel bude brzy ukončen, říká Pán zástupů.

"Krev ve vodě": tato fráze bude ve zprávách.

Landshark/Pirát země: toto slovo bude také ve zprávách.

Dojde k zemětřesení, které přitáhne pozornost světa.

Pompeo: toto jméno bude ve zprávách z významného důvodu.

Země, na kterou byste nepomysleli, vystoupí s pravdou a důkazem o tom, co se vám v roce 2020 stalo, Mé Spojené státy. Tato země má informace, o kterých jste nevěděli. Pravda přichází odevšad a vaši nepřátelé nebudou schopni uhasit všechny ty požáry, které přicházejí, aby zničily každý plán, který uvedou v chod.

Začnete pozorovat, jak zoufalství vašich nepřátel roste a sílí. Proto budou stále před kamerami chybovat. To bude nadále světu ukazovat, jací skutečně jsou, a už je nebude zajímat přetvářka a přestanou nosit ty falešné úsměvy, které neustále používají. Bude jim to jedno kvůli plánům, které mají a o nichž vaši nepřátelé skutečně věří, že je zachrání před Mou trubkou, právoplatným prezidentem, i je samotné před jejich odstraněním a konečným převzetím moci. Ale nic je nezachrání před tím, co se bude dít dál, říká Pán zástupů.

"Sneaky Pete/Laciné víno“: tento výraz bude ve zprávách.

Pete Buttigieg: Pravda si pro tebe přichází. Jsi had a podvodník. Vidím, co jsi udělal, a svět to všechno uvidí. Peníze, které ti byly dány za tvé postavení a moc, ti budou sebrány. Zradil jsi tento národ a já ukážu světu, kdo ti zaplatil. Jsi zrádce, Pete, a tvoje spojení s Čínou bude odhaleno. Spadneš ze svého místa moci a už ho nikdy nezískáš zpět, říká Pán zástupů.

Soudce Napolitano: Pravda přichází a svět bude vědět, na které straně jsi.

Něco se stalo ohledně „the Bidena“ a vaši nepřátelé se snaží zakrýt pravdu. Toto se ale zakrýt nedá. Někdo mezi nimi to ví. Jsou na Mé straně a pravda vyjde najevo. Dívejte se, Mé děti, jak rychle všichni padají za své zločiny, praví Pán zástupů.

"Had v trávě": tato fráze bude ve zprávách.

Mé děti, všude mám lidi v první linii, co nejblíž vašim nepřátelům. Netuší kdo to je a ani to vědět nebudou. Chráním je před pravdou a pravda se vylije všude. Záplava pravdy smete tento národ, zničí plány všech vašich nepřátel a zničí je, aby vás nedrželi jako rukojmí svou velkou lží. Jsou to lháři, tak se nebojte toho, co říkají nebo dělají, protože nejsou větší než Já.

Vše směřuje k výbušnému místu, které zničí vše, co uvidíte, tak se soustřeďte na Mně a důvěřujte Mi. Vaši nepřátelé vždy padnou a pokaždé selžou.

Mé děti, bojujte proti nim pomocí pravdy a postavte se za své svobody. Nemají sílu je zrušit, protože cena již byla zaplacena. Probuzení je zde, protože jsem zde Já, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/great-betrayals-will-be-seen-everywhere