Neboť Já, Pán, dnes, v tomto čase, znovu mluvím ke svým dětem, abyste poznaly Mou vůli, aby vás pravda mohla osvobodit ze všech pout a všech podvodů, které vás držely ve velkém zajetí.

Pane, jak to, že jsme zotročeni a v zajetí? Naše životy byly docela normální až do roku 2020. Ale, Mé děti, ptám se vás, byly vaše životy opravdu normální? Jak víte, jak „být normální“ vypadá? Vaše vnímání normálního je to, co vaši nepřátelé chtějí, abyste akceptovaly, abyste přijaly vše, co vám dělají, abyste nemyslely na nic z toho, co dělají, abyste si myslely, že to, co zažíváte, je jen to, jaký svět je a jaký váš život má být. Byly jste zotročeny démonickým systémem, který vás, Mé děti, držel finančně a v otroctví vašich vlastních myslí strachem, který všude vylévali. Otrávili lidi tím, jak měli vše vnímat. Otrávili vaše těla tím, co vám záměrně dávali do jídla. Dávali vám léky, aby způsobili další otravu, aby měli větší zisk. Ach ano, všemohoucí dolar; někteří lidé pro něj udělají cokoliv - pro moc a kontrolu. Tento systém nikdy neměl být pro vás, stejně jako jsem nikdy nechtěl, aby Mé děti byly v otroctví nějakého faraona nebo krále.

Měním váš normál a přivádím vás na místo, kde jste už měly být – kde nic nechybí. Sledujte, jak měním vše, co před sebou vidíte – vše, co vás drželo v takovém zajetí. Ruším plány vašich nepřátel, o kterých jste ani nevěděly, že se na nich už pracuje. Chtěli vás všemi možnými způsoby zabít a vaše děti si vzít pro své oběti a k uspokojení tělesných chtíčů. Tito lidé by se nikdy nezastavili, kdybych nezasáhl. Zastavuji je v jejich krocích. Uvidíte, že tohle nevydrží. Všechno se teď mění, praví Pán, váš Vykupitel.

Mé děti, v mnoha zemích uvidíte mnohá narušení – stále více vůdců rezignuje a odchází, ale ne z vlastní volby. Uvidíte více politických otřesů – připravte se na to, co uvidíte příště. Neposlouchejte, když křičí, že vše je nestabilní a svět je ve válce. Ne, taková válka není. Tato válka již byla vyhrána a to, co teď spatříte, je porážka vašich nepřátel, říká Pán zástupů.

Akrabar: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Satelit: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Hizballáh: Znovu říkám tento název. Podívejte se na jeho velký pád před zraky světa. Vzepřeli se Mi a svět uvidí jejich porážku, praví Pán.

Puč se odehraje v zemi, kde jste ho nikdy nečekali. Lidé se brání a globalisté ztrácejí kontrolu.

Pence se ještě jednou vrátí do zpráv. Věci nejsou takové, jaké se zdají být. Brzy uvidíte, že do záře reflektorů se dostanou další v skrytém postavení, aby odhalili, co se odehrálo, aby se zhroutil plán globalistů. Jsou lidé, Mé děti, kteří souhlasili s obětováním se pro větší dobro. Nebuďte ukvapení v posuzování toho, co vidíte. Některé věci nejsou tak, jak by se mohlo zdát. Tak to sledujte! Mnohé se začne měnit před vašima očima, praví Pán.

Jste v bodě obratu, v bodě zlomu, jak se říká. Misky vah spravedlnosti se pohybují a naklánějí se správným směrem. Důkazy byly viděny a probíhá vojenská akce. Pohyby již byly provedeny a svět je brzy uvidí – vše, co se dělo v zákulisí, jsem musel chránit před vašimi nepřáteli, aby nemohli zasahovat, zabíjet nebo vydírat ještě více nebo způsobit další chaos a ničení.

Mé děti, buďte trpělivé a čekejte na Mě i během této doby. Bude to vypadat bouřlivě, ale takové to není. Je to stržení kontroly vašich nepřátel a vrácení toho, co vám celou dobu patřilo. Nemáte si lehnout a přestat, ani přijímat to, co říkají vaši nepřátelé.

Všechno to jsou lži. Není to konec. Není to 3. světová válka, jak chtěli, aby byla. Odkdy jdou plány bezbožných přesně tak, jak chtějí? Neprojde jim to. Vždy budu mít svou cestu. Vším, co udělali, to přehnali a převážili ke konečnému zániku.

Nebojte se toho, co vidíte, že se děje. Není se čeho bát. To vaši nepřátelé by se měli bát, protože Má ruka se nyní pohybuje a soudí je, říká Pán zástupů.

Mějte oči na Calabasas. Něco se tam chystá.

Curry: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Ve vašich zprávách se brzy objeví neobvyklý jev počasí.

Podívejte se na dávné země. Projeví se mory, aby je soudily za to, že pomohli ničit Mé národy, Spojené státy a Izrael.

Modlete se za New York City, Mé děti. Vaši nepřátelé číhají ve stínu se svými plány. Váš guvernér, ministr zahraničí spolu s generálním prokurátorem a samozřejmě podvodná vláda osnovali plány proti vám. 11. září nebylo nic ve srovnání s tím, co skutečně chtěli provést, nejen s New Yorkem, ale se všemi velkými městy. Právě teď se posunují, ale Moje ruka se pohybuje proti nim a zastavuje je v jejich krocích.

Sledujte, jak budou ještě víc křičet o ekonomice, až se zhroutí banky. Způsobí kolaps. Myslí si, že ukradnou světu víc, ale ve skutečnosti to beru jim a dávám to těm, komu to patří. Mé děti, připravte se na přesun bohatství jako v Egyptě, ale tentokrát je to mnohem větší. Všechno ukradené vám bude vráceno – i to, co bylo ukradeno vašim předkům, o kterých jste ani nevěděly, ale Já ano. Viděl jsem to všechno a obnovuji to právoplatným majitelům.

Mé děti, které si myslí, že jsou to lži nebo je to příliš dobré na to, aby to byla pravda, podívejte se do Mého slova a uvidíte, jak jsem to dělal dříve. Slibuji, že to zopakuji. Je to součást kompletní obnovy všech věcí. Toto je větší exodus, praví Pán.

Howie: toto jméno bude ve zprávách.

Extradited/Vydán/a/i spravedlnosti: toto slovo bude ve zprávách.

Exacerbate/Zhoršovat: toto slovo bude ve zprávách.

Ve vašich zprávách bude hlášeno velké nabývání (na objemu).

Warcraft/Válečné řemeslo či dovednost: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Sigourney: Znovu říkám, že toto jméno bude ve zprávách.

Ve vašich zprávách bude hlášena milice.

Jižní Afrika bude také ve vašich zprávách.

Mé děti, nemusíte už dlouho čekat. Jste v době změn. Všude dochází k velkému přesunu moci. Je čas na Velkou výměnu všeho, co vidíte. Uvidíte Mě dělat to, co jste si nikdy nemyslely, že udělám.

Je čas sklizně pro vaše nepřátele. Mé děti, říkám znovu, začněte se modlit za tuto Velkou výměnu. Modlete se za Mou slávu jako nikdy předtím. Jsem tady. Proste a dostanete, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-scales-of-justice-are-tipping-in-the-right-direction