Neboť Já, Pán, nadále i dnes povzbuzuji, osvětluji a přináším pravdu a radost svým dětem v těchto dnech, které se zdají být drsné, nepřátelské, neodpouštějící, brutální, mučivé, temné a nemožné. Tak se to může zdát, ale, Mé děti, kdybyste viděly to, co já, už byste slavily. Už byste tančily na ulicích, křičely a radovaly se z toho, co se pro vás chystám udělat. Jsem Bůh zázraků a budu je vylévat tak, aby člověk nemohl popřít, kdo jsem – že JÁ JSEM Bůh zázraků, ano, a také Bůh, který nelže. Bůh, který uvolňuje a osvobozuje své děti. Jsem láska a vylévám svou lásku na tuto Zemi v míře, jakou lidstvo nikdy dosud nevidělo.

Je čas na naplnění slov Mých proroků. Poslal jsem je sem pro tebe, Má církvi, aby nasměrovali tvé cesty, změnili tvé truchlení v radost, proměnili porážku ve vítězství a obrátili perspektivy ve tvé mysli, abys viděla věci tak, jak je vidím Já. Toto je ten čas. Přestaň si dělat starosti a pochybovat o Mé lásce k tobě. Přestaň si myslet, že nemohu svůj lid osvobodit, nebo že tentokrát ho neosvobodím. Jsem dobrý Bůh a neumím lhát. Už jsem vám slíbil vítězství a slíbil jsem vašim protivníkům porážku. Toto je čas porážky vašich nepřátel, jejich pádu a zániku, praví Pán zástupů.

Bartimaeus: toto jméno bude ve zprávách z neobvyklého důvodu, bude se zdát.

Archer: toto jméno bude ve zprávách.

"Hogwash"/Úplný nesmysl, hloupost: tento výraz bude ve zprávách.

Ovládání mysli: i tento výraz bude ve zprávách. Všechna jejich tajemství brzy vyjdou najevo.

Extrémní věci se budou dít po celém světě. Ano, extrémní, protože přicházejí rozsudky, které zasáhnou vaše nepřátele jako nikdy předtím. Zasáhne je to tak, že svět bude vědět, že JÁ JSEM Bůh a oni jsou Moji nepřátelé, praví Pán zástupů.

Pro WHO, takzvanou Světovou zdravotnickou organizaci: vy darebáci, podvodníci a psi, roztrhám vaše narativy. Měl jsem mezi vámi někoho, o kom jste netušili, že je na Mé straně. Mám proti vám vše, co potřebuji. Nejenže budete zbaveni prostředků, ale také vás všechny zavřu, zavřu vám ústa a zaplatíte vysokou cenu za škody, které jste po celém světě způsobili. Skončili jste a nemůžete se přede Mnou schovat. Váš čas dospěl ke svému konci, praví Pán zástupů.

Přijdou masová narušení, aby zastavily další plánované útoky vašich nepřátel. Moje andělské armády jsou všude a vaši nepřátelé přede Mnou nedokázali nic skrýt. Moje ruka se rychle pohybuje, aby zničila každý plán a každou zbraň nachystanou proti vám, říká Pán.

Přicházely strategické a plánované útoky. Vy nevidíte to, co chtěli udělat. Vaši nepřátelé dospěli k takovému místu rozhodnutí, o kterém si mysleli, že v něm nikdy nebudou, ale jsou v tak svízelné situaci, že nevědí, jak to napravit nebo jak se z toho dostat. NEMOHOU! Jejich čas skončil a stejně tak skončily i tyto směšné výmluvy vlády, kterou se pokusili sestavit, když světu lhali o své takzvané kontrole, která nikdy neexistovala. Věci se vyvíjely tak, jak doufali, ale teď na ně dopadá neúspěch za neúspěchem. Všechny jejich plány jim selžou.

Barack Hussein Obama: Drtím tvoji stínovou vládu a ničím ji před tvýma očima. Vytínám tě. Toto není tvůj národ ani tvůj svět. Nemůžeš mít a nemáš větší moc než Já, Nejvyšší Bůh. Jsi červ a budeš se snažit jako červ vyklouznout, ale soud tě zasáhne způsobem, že ve srovnání s tímto se tvé nejhorší noční můry budou zdát krotké. Jak se opovažuješ krást můj národ a šlapat po všem, co je dobré a ode Mne! Zažiješ porážku, jakou jsi nikdy nepoznal, rozpaky a hanbu, ale bude ti to jedno. Tvé srdce je tvrdé jako srdce faraonovo a jako on také padneš. Osvobozuji Mé děti, které jsi zotročil, a není nic, co byste ty nebo kdokoli, kdo je s tebou, mohli udělat, abyste to zastavili, říká Pán zástupů.

Nouzové příkazy budou ve vašich zprávách. Konec "the Bidena" je na dosah.

Rasmussen: toto jméno bude ve zprávách. Pravda vychází najevo o tom, jak jsi lhal a snažil se skrýt skutečná čísla. Vymyslel sis a zfalšoval čísla pro svůj příběh. Mám důkazy a svět uvidí skutečná čísla průzkumů, říká Pán.

Krysy vylezou ze svých úkrytů a já odhalím světu, kdo všichni to jsou.

Převracím stůl na vaše nepřátele. Uvidíte něco nepředvídatelného, říká Pán zástupů.

Childress: toto jméno bude ve zprávách.

Senátore, ty víš, že se jedná o tebe: lhal jsi a snažil ses skrýt. Odhalím, kdo jsi a co jsi udělal, a tvůj čas se blíží ke konci. Ztratíš život za zvěrstva, která jsi spáchal na této Zemi a proti Mému národu, říká Pán.

Pro ty, kteří jsou agnostiky; těm z vás, kteří odmítají věřit, že Bůh existuje: Ukážu vám, že jsem reálný, a dám vám šanci odvrátit se od svých přesvědčení; ukážu vám, že jsem skutečný a jsem dobrý a ne nějaká verze toho, co vám o Mně vyprávěli. Má ruka se pohybuje, abyste viděli, že existuji, a nejen že existuji, ale jak moc každého z vás miluji, říká Pán.

"Vertikální limity": tento výraz bude ve zprávách.

Ve zprávách bude také dron.

Další sopečná erupce přitáhne pozornost světa. Vše se na tom místě ohřívá, aby to světu ukázalo, že vaši nepřátelé skončili a že všechno se mění všude.

Ukazuji vám neobvyklá znamení, abych vám ukázal, že tato slova jsou pravdivá. Mluvím, abych upoutal vaši pozornost, abych vás uchránil před strachem vyvolávaným vašimi nepřáteli, kterým se vás pokouší zbavit moci a sebekontroly. Mé děti, řekl jsem a říkám to znovu: Nechte Můj lid jít, a nic nezabrání tomu, aby se tato slova naplnila. Nic a nikdo nemůže zastavit uskutečnění Mé vůle.

Mé děti, sledujte, jak náboženští vůdci padají. Ano, ti, kteří byli hady, kteří klamali církve, aby uvěřili lžím, aby je odvrátili ode Mne a od toho, co skutečně dělám. V Mých církvích začaly otřesy, které odstraní zlé a nevěřící. Toto jsou dny očisty všude v Mém těle – už není čas na náboženství a náboženské hádky. To, co lidi osvobozuje, je pravda, nikoli náboženství. Náboženství je drží v jiné formě zajetí. Převracím stoly a vyháním podvodníky zprostřed Mých dětí.

Padne mnoho lidí, o kterých byste to nikdy neřekli. Všude nastal čas na velkou změnu, Mé děti. Už se to blíží, tak se držte Mě a Mých slov. Vaše vítězství je na druhé straně tohoto ticha a bude to velké ticho a velký posun. Tak se nebojte. Jsem tu pro vás, praví Pán, váš Vykupitel.

https://www.jgminternational.org/prophecies/i-am-turning-the-tables-on-your-enemies