Neboť Já, Pán, se dnes svých dětí ptám: Myslíte si, že nevidím ta zvěrstva vašich protivníků? Myslíte si, že nejenom nevidím, ale ani neslyším jejich slova a nevidím, jaké plány proti vám zosnovali a stále osnují? Ano, Mé děti, slyším je a vidím, co dělají. Jsou věci, které jsem jim, vašim nepřátelům, dovolil, aby to vypadalo jako že uspěli, aby ve svých plánech pokračovali, aby se posunuli vpřed a byli chyceni pokaždé při každé akci, kterou by prováděli.

Mé děti, nevěříte, že jsem nejvyšší Bůh? Nevěříte, že jsem soudcem nad celou touto zemí a spravedlnost spočívá na Mně? Pomstím vás na všech, jež vidíte. Ano, na všech! Nic a nikoho nevynechám. Soudím vaše nepřátele a pomstím vás za všechno, čím vás porobili. Já jsem Bůh, který uzdravuje, i Bůh, který obnovuje. Mé děti, nevěříte, že jsem Velký JÁ JSEM? Nebo věříte tomu, že jsem takový byl kdysi?

Jsem tentýž Bůh jako v Mém psaném Slovu. Dělám pořád to, co jsem slíbil. Můžete mít naději a můžete věřit i v nemožných situacích, protože i v nich jsem Já a pokaždé se objevím. Jsem El Šadai, Bůh, pro něhož není nic nemožného. Tu cestu jsem ukázal Abrahamovi. Ve svém Slovu jsem tu cestu ukázal Izraelitům a mnoha svým lidem, kteří byli zahnáni svými nepřáteli do kouta, kde to vypadalo, že porážka je nevyhnutelná – že není cesty ven, nebo že je to beznadějné, a že tentokrát nás nepřítel přelstil, nebo to tak vypadalo, jako bych se o to nestaral a nechal svůj lid trpět pod rukama drábů.

Nebyla to pravda tehdy. Není to pravda teď a nebude to pravda nikdy. Nikdy nenechám vaše nepřátele vyhrát, když jsou již poraženi. Ježíš zaplatil tuto cenu svým životem, tak proč bych se od toho kdy odvracel? Proč bych to nepostavil proti vašim protivníkům a nectil oběť vašeho Spasitele? Proč bych nectil cenu, která již byla zaplacena? Nezapomněl jsem na svou smlouvu s vámi, tak nezapomínejte, jak mocná Moje smlouva ve skutečnosti je. Budete stát pevně proti nepřízni osudu. Nebudete otřeseni. A nepohnete se, když víte, že máte smlouvu se všemohoucím Bohem, a víte, že vaši nepřátelé nemají nic mocnějšího než lež.

Zamyslete se nad těmito otázkami. Odpovím na ně pokaždé za vás, Mé děti. Zrušte ty otázky, které vaši nepřátelé používají, aby vás zotročili strachem. Přinášejí pochyby, nevíru, beznaděj a zoufalství a vy se pak vidíte jako oběti místo toho, abyste se viděly jako vítězové. Ježíš za vás a za vaše vítězství zaplatil; je zaručeno, i když to vidíte nebo cítíte jinak. To nic nemění na tom, že je to pravda. Přestaňte věřit lžím, které vidíte. To, co vidíte, je dočasné a má datum vypršení platnosti a teď je čas, kdy to všechno už brzy vyprší. Takže vydržte v této době, ohledně níž jsem vás varoval. Držte se Mne a nebudete pohnuty a nebudete se bát, ale budete se radovat, protože na druhé straně můžete vidět vítězství. Ano, je to možné. Přitiskněte se ke Mně, Mé děti, nyní více než kdy jindy, a uvidíte jak Já, Pán zástupů, ničím vaše nepřátele před zraky světa.

Zničující následky: to uslyšíte ve zprávách. Někteří z vašich nepřátel si budou přát, aby nikdy nepokračovali ve svých plánech proti Mně. Tyto další kroky, které udělají, budou jejich poslední, říká Pán zástupů.

Tento národ zasáhne katastrofa; bude to tak vypadat. Pamatujte, Mé děti, kdo vždy vítězí. Pamatujte, že všechno vidím a všechno znám a mám odpověď a způsob, jak uniknout. Nenechal jsem vás padnout do rukou vašich nepřátel. Ne, neuspějí. Nezvítězí a neporazí vás. Sledujte, jak se pohybuji, sledujte Mě při práci. Nikdy neselžu, praví Pán.

Podlouhlé: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu, mohlo by se zdát.

Zoolog bude ve zprávách.

"Under Siege/Pod palbou kritiky": to uslyšíte a uvidíte ve svých zprávách.

Moskva: tento název, opakuji znovu, bude ve zprávách.

Mé děti, nenechte se pohnout činy svých nepřátel. Nezůstanou tam, kde jsou. Nebojte se zákonů, které přijímají. Brzy z nich nic nebude. Neobstojí. Ne, Moje ruka se pohybuje proti nim, i když to ještě nevidíte nebo tomu nerozumíte. Mění to skutečnost? Opravdu věříte, že se vůbec nehýbu? Dívejte se k Mému slovu, Mé děti. Můj lid nikdy neviděl, co budu dělat dál. Tak nehledejte odpovědi ve světě. Dívejte se do Mého slova a to vám dá pokoj, říká Pán.

Nepřátelům všemohoucího Boha: váš čas se krátí. Nezáleží na tom, kdo jste, pokud jste proti Mně, Můj soud se na vás určitě vylije a zasáhne vás způsoby, jaké jste si nikdy nepředstavovali. Toto není váš národ. Nemůžete mít Spojené státy. Nemůžete mít Můj Izrael. Ne, nemůžete mít tyto národy ani tento svět. Je to Moje a já se chystám ukázat světu, že je to pravda, říká Pán zástupů.

Probíhá řada operací s líčením pastí. Vaši nepřátelé to nečekají a nikdy nezjistí, že to přichází, říká Pán.

Moje je pomsta, a svět to uvidí z první ruky. Vaši nepřátelé mohou jít daleko jen do určité míry; už už překročí hranici, kterou překročit nechtěli. Ta hranice je pro jejich zničení a jejich porážku. Je už skoro konec, Mé děti. Nenechte se pohnout tím, co říkají zprávy. To by vás odvedlo od pravdy. Má vůle se právě teď plní, i když ji nevidíte, říká Pán.

Írán se chystá vyjít s křikem a hrozbou proti Mým národům, Spojeným státům a Izraeli, se svou mocí a zbraněmi. Jsou v bodu slabosti, myslí si Írán. Ale Írán nevidí, co skrývají, a nikdy to neuvidí. Selhání Íránu bude brzy vidět. Nezáleží na tom, jak to teď vypadá, Mé děti. Nebojte se. Jediné, co mají, jsou slova. Írán se blíží k velkému pádu a nikdy se z tohoto pádu nevzpamatuje, říká Pán zástupů.

Ve zprávách bude lev. Pamatujte, Mé děti, kdo jsem. Jsem lev z kmene Juda. Jsem stále ve střehu a vaši nepřátelé mě uslyší řvát; takovým řevem, jaký je zastaví v jejich postupu, říká Pán zástupů.

Albuquerque: tento název bude ve zprávách.

Orel bude ve vašich zprávách, aby vám ukázal, že orel se už vznáší a vznese se tak vysoko, že si vaši nepřátelé nikdy nemysleli, že by to bylo možné. Mysleli si, že Mého orla konečně zabili, ale to nemohli. Mé požehnání je na vás. Nedívejte se na hříchy minulosti – hříchy způsobené těmi, kteří tento národ infiltrovali. Pamatujte, Mé děti, že když se budete modlit, uslyším vás a uzdravím vaši zemi. Orel se chystá vzlétnout do nových výšin, kde vaši nepřátelé být nemohou.

Slyšel jsem váš nářek, obracím zajetí a osvobozuji vaše země. Neselžu a nenechám vás pod rukama, které vás teď drží. Váš vysvoboditel je nyní zde, praví Pán zástupů.

V této hodině budou silně odvádět pozornost, aby odvedli vaše oči od toho, co se skutečně děje. Nevšímejte si dalších tahů svých nepřátel. Neuspějí. Nenechte se svými nepřáteli oklamat. Pokud vás nemohou oklamat, nemohou vás zničit. Pamatujte na čí straně jste, a čí krev byla za vás prolita.

Jsem tady a vaši nepřátelé pokaždé prohrají. Vaše dny vítězství jsou na dosah. Můžete se povzbuzovat nadějí, že se pohybuji a že to, co vidíte, nebude navždy. Čas změny je tady. Příliv se obrátil a vy, Mé děti, budete vždy více než vítězové skrze Krista Ježíše. Zvítězil, tak přijměte co udělal, praví Pán, váš Vykupitel.

https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-time-is-about-to-expire