Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste bojovaly dobrý boj víry. Je to boj, který vždy vyhrajete. Nezáleží na tom, jak věci vypadají. Nezáleží na tom, co vám říkají vaše pocity. Záleží pouze na tom, co říká Mé slovo. Mé slovo říká, že vždy způsobím, abyste zvítězili. Mé slovo říká, že jste byli vykoupeni z prokletí. Byli jste zachráněni, vysvobozeni a osvobozeni ode všech protivenství. To jediné, co váš protivník má, je podvod a lži. Snaží se, abyste se cítily tak, abyste nevěřily a nepřijímaly to, co už je vaše.

Mé děti, ptám se vás: Komu věříte? Čemu věříte? Věříte, že Mě vaši nepřátelé tentokrát skutečně přechytračili? Věříte, že tentokrát nechám rozpoutat celé peklo a přinutím vás to vytrpět bez možnosti úniku? Věříte, že síla vašeho nepřítele je větší než ta Moje? Čemu dnes vlastně věříte – Mému psanému slovu nebo svým pocitům? Mým slovům, nebo slovům vašich nepřátel? Tomu, jak to dnes ve světě vypadá, nebo tomu, co říkají Moji proroci? Už chápete, proč musím mluvit každý den? Vidíte nyní, proč jsem dal na tuto Zem své proroky? Můj zůstatek by se neprobudil a přijal by porážku.

Jestliže se Mé děti, které jsou nazývány Mým jménem, pokoří, budou se modlit a hledat Mou tvář a odvrátí se od svých zlých cest, pak uslyším z nebe a odpustím jim hřích a uzdravím jejich zemi.

Věříte Mým slovům? Řekl jsem, že vyléčím vaše země, a to je to, co se chystám udělat. Já jsem Bůh, který obnovuje, uzdravuje, odpouští, vysvobozuje a odplácí. Vaše nepřátele čeká drsné probuzení, jak se říká. Můj soud nad nimi teprve nepřichází; je už tady a uvidíte, že bude stále sílit. Znovu říkám: Vydržte, Mé děti. Všechno se mění všude, říká Pán zástupů.

Cheryl: toto jméno bude ve zprávách.

Budapešť bude ve zprávách.

Ermitáž: tento název, opakuji znovu, bude ve zprávách.

Wellington: toto jméno bude ve zprávách.

Zpravodaj bude ve zprávách a ne běžným způsobem, jak obvykle bývá vidět. Rozpaky a hanba za to, kým skutečně jsou, budou odhaleny, říká Pán.

Henchman/Přisluhovač: toto slovo bude ve zprávách.

Skandinávie bude i ve vašich zprávách.

Mnoho lodí bude ve zprávách.

Vaši nepřátelé se přesouvají do pozic a netuší, že na ně čekají pasti. Mnoho věcí se pohybuje a vaši nepřátelé tyto pohyby nevidí. Něco zasáhne větrák, jak se říká. Všechno se to blíží k výbušnému místu.

Smilník: toto slovo bude ve zprávách. Někdo známý z toho bude obviněn. Nikdo si nemyslel, že tato osoba je taková. Mé děti, brzy uslyšíte o mnoha lidech a životech, které žili, a nikdy by vás nenapadlo, jak hrozní ve skutečnosti byli. Falešné úsměvy, za které se schovávali, když byli před kamerou, a skrývali, kým skutečně byli, když byly kamery vypnuté.

Elita se už nebude skrývat. Hollywoodské krysy se už nebudou skrývat. Deep State se už nebude skrývat na svých temných místech a žít své životy plné hříchu a korupce – životy tak nechutné a ohavné, že nikdo nevěděl, že tento způsob života existuje, ale každý bude brzy odhalen.

Slíbil jsem vám, že je všechny odhalím, a to je to, co dělám. Moje děti, nikdy nedělám nic podle lidského rozvrhu. Nikdy nebudete vědět přesně, co se chystám udělat. Jen vězte, že dělám víc, než víte, a můžete Mi věřit, že váš Vysvoboditel přišel a vy se chystáte zažít vysvobození, jaké lidstvo nikdy nepoznalo.

Jste zvláštní generace a pro život tady a teď je toto rozhodně výjimečná doba, ať už tomu rozumíte nebo ne. Ale brzy porozumíte, praví Pán zástupů.

Bude hlášeno vypuknutí spalniček. Nebojte se, Mé děti. Vaši nepřátelé toho budou v příštích dnech vykřikovat mnoho, ale zasáhne to je, ne vás, říká Pán zástupů.

Na vašich nepřátelích se brzy objeví boláky a vředy jako znamení, že je zasahují soudy všemi způsoby, říká Pán.

Pozor na váš Senát, oh Spojené státy. Brzy dojde k otřesu. Brzy uvidíte důkazy a svět se také dozví co skrývali – nejen McConnell, Schumer nebo Romney. Ach, je mezi nimi mnoho hadů a krys. Světu se brzy odhalí hadí jáma.

Kamery byly v jejich středu a oni neměli tušení, že byli nahráváni ve svých místnostech a budovách, jak plánují, osnují a intrikují proti americkému lidu Spojených států, aby pomohli sobě a Číně. Ano, Mé děti, pokud jde o vaši Sněmovnu reprezentantů a Senát, uklízím dům. Všichni, kdo jsou proti vám, budou mnou odstraněni, praví Pán zástupů.

Nedívejte se na své průběžné volby, že vás zachrání. Řeknu to znovu. Člověk to nemůže napravit, mohu jen Já, a volby k tomu nebudou tou cestou. Manipulovali a podváděli ještě více, než bylo veřejnosti známo. Pravda byla skryta a vše bude odhaleno. Někdo se ve Spojených státech chystá vypustit jadernou bombu pravdy a ta otřese zemí do jejího nitra a otřese i zbytkem světa.

Všechno to padá – systém, který vidíte, spolu s falešnými vládami po celém světě. Zrádci a infiltrátoři byli všude, aby ovládli tento svět, ale Já jsem právě začal s odstraňováním a to v této době ještě zintenzivní. Svět se brzy dozví, kdo to měl celou dobu pod kontrolou, říká Pán zástupů.

Nostradamus: toto jméno bude ve zprávách z neobvyklého důvodu.

Kissinger: Toto jméno, říkám znovu, bude ve zprávách. Sledujte a poslouchejte, co se říká. Stále více se prozrazují a stále víc jich umírá, praví Pán.

Andělský: toto slovo bude ve zprávách.

Sledujte Filipíny. Něco tam bude vidět.

Galveston: tento název bude ve zprávách.

Hoover Dam bude opět ve vašich zprávách. Je toho víc, o čem nevíte, ale brzy to budete vědět, praví Pán.

Vše se chýlí k výbušnému konci, tak vydržte. Vše se brzy radikálně změní k vašemu dobru, říká Pán.

Mé děti, toto je váš čas žít tak, jak by mělo žít dítě nejvyššího Boha – už žádné zotročení a držení v zajetí. A budete si užívat svá práva vykoupení. Poznáte, co jsou zač, a nedovolíte, aby vás Satan skrze ně znovu oklamal.

Začalo to otřesy a skončí to vaším vítězstvím, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-midterm-elections-are-not-the-answer-to-save-you-i-am