Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste se nadále naplňovaly Mým slovem, protože to slovo je pravda. Osvobodí vás a přinese vám radost. A radost z Pána je vaší silou. Proti svému nepříteli a jeho útokům musíte použít meč ducha, což je Mé slovo. Váš nepřítel se nemá se čím bránit, když používáte Mé slovo ve víře. Uteče v naprosté hrůze, protože už vás nemůže klamat, abyste uvěřily jeho lžím. Jste těžce ozbrojení vojáci v armádě Páně, a jste také nebesky vyzbrojeni – vyzbrojeni Mou slávou, vyzbrojeni Mým jménem a vyzbrojeni Mým slovem. Vaši protivníci jsou bezbranní proti Božímu dítěti, které má víru, je vyzbrojeno Mou zbrojí a chodí v Mé moudrosti, vědění a porozumění, protože ví, že není samo.

Jsem ve vás a vaši andělé jsou s vámi, kamkoli půjdete. Nikdy nejste sami, tak se nikdy nenechte svými nepřáteli oklamat, abyste znovu uvěřili té lži. Dívejte se na sebe skrze svého Spasitele, Ježíše a Jeho oběť. Nejste slabí. Nejste nehodní ode Mne přijímat. Seberte tedy dnes odvahu, sílu a Mou pravdu. Používejte je. Vězte, že jsem s vámi, kamkoli půjdete, a váš protivník není vůči Mně ničím, praví Pán, váš Vykupitel.

Sledujte Kazachstán. Stále více bude odhalováno, co tam skutečně je.

Murkowski: toto jméno bude ve vašich zprávách. Bude o ní odhaleno mnohé.

Ve vašich zprávách bude ponorka.

Devil's Pass bude ve zprávách.

Sledujte dál Aljašku.

"Velký spor": tento výraz bude ve vašich zprávách.

V Egyptě se chystá něco významného. Poznáte to, až to uvidíte.

Irák udělá velký krok, ale nedostanou to, co chtějí. Selžou před zraky světa.

Novinkou bude letadlová loď.

"Přepadení": tato fráze bude ve zprávách.

Levá strana dostane velký zásah zprava. Nukleární bomby pravdy byly zadrženy až do správného času, aby mohly zničit vaše nepřátele všechny najednou. Do té doby je sledujte, jak dál opouštějí místa, odcházejí nebo rezignují, aby se dostali z dosahu toho, co se proti nim chystá; to ale nepomůže. Přišel rozsudek a oni před ním nemohou utéct.

Příliv se obrátil a budou vidět velké posuny.

Aristokrat: toto slovo bude ve vašich zprávách.

"Body count"/Počet mrtvých: tento výraz, opakuji znovu, bude ve zprávách.

Lovec (Hunter) je loven a za své zločiny zaplatí, říká Pán.

V Bílém domě se rýsuje tajemství, které otřese D.C. až do morku kostí. Už se z toho nevzpamatují a všechno vyjde najevo.

Kamery byly skryté a zachytily vaše nepřátele způsobem, o kterém vůbec netušili, že by se jim to mohlo stát, protože jsou tak opatrní, tak chytří a myslí si, že se je nikdo neodváží překonat, protože ví, že by to byl konec jeho života. Ale moje infiltrátory neviděli a nemohli vidět, že to všechno převzali – vše potřebné ke zničení Deep State jednou provždy.

Vypustit močál. To je přesně to, co se chystám udělat, a udělám to, jako kdyby v této zemi nikdy žádnou moc neměli.

Přichází obnova, jakou nikdo nikdy neviděl ani nezažil, a přichází do Spojených států, abych vyléčil a obnovil vaši zemi z korupce, která se snažila rozdělit a zničit váš národ. A vaši nepřátelé nedostanou proti vám to, co tolik chtějí, praví Pán zástupů.

To, co se stalo Japonsku a jeho vládě, se brzy stane znovu v jiné zemi.

Hardwire: toto slovo bude ve zprávách.

Další velký obchodník má velké potíže. Akcie mnoha společností a korporací, které vypadaly jako nezničitelné, budou padat.

Facebook a Mark Zuckerberg se brzy objeví ve zprávách. Připomínám vám, Mé děti: Markova rezignace se blíží. Jejich akcie se budou nadále hroutit a provalí se to, co tato společnost dělá svým uživatelům. Globalisté se ho pokusí zachránit, ale nebudou moci, protože soud je zde a Mě zastavit nemohou, říká Pán zástupů.

Dávejte pozor! O Hillary se toho bude objevovat stále více. Vyjdou zprávy o dalších škodách. Vy jste, Mé děti, ještě neslyšely, co všechno udělala, a vše se brzy objeví, praví Pán.

Pákistán bude znovu ve vašich zprávách.

Řeka Jordán se brzy objeví ve vašich zprávách.

Mnoho plánovaných útoků proti Izraeli a mým Spojeným státům je zastavováno právě teď když mluvím.

Chystá se další sopečná erupce, která přitáhne pozornost světa.

Sledujte nákladní lodě. Některé budou ve zprávách a to, co je uvnitř, se ukáže. Znovu říkám, není to to, co si myslíte.

Arlingtonský hřbitov se brzy objeví ve vašich zprávách.

Další úmrtí vládního úředníka bude také ve vašich zprávách.

"Přichází válka": tento výraz bude ve zprávách.

Mé děti, nebojte se příštích dnů, protože vaši nepřátelé se před vámi rozprchnou. Dostávají zásahy, které ještě nevidíte, a ano, všechny je odstraním. Zaplatí cenu za všechny škody, které vám způsobili.

Mé děti, toto jsou dny oslav a vaše vítězství je před vámi. Takže se radujte, protože JÁ JSEM velký a bude Mě brzo vidět, jak se pohybuji – pohybuji svou rukou, abych uzdravil, obnovil a učinil vše nové, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-are-taking-hits-you-dont-see