Neboť Já, Pán, dnes připravuji své děti na to, co přichází, na to, co se zdánlivě děje. Vaši nepřátelé se chystají znovu získat moc.

Mé děti, vyhlašujte dnes toto:

Je jim odepřena schopnost uskutečnit plány, které se snaží naplnit.

Vašim nepřátelům je již odepřen přístup k ovládání vašich životů.

Je jim odepřena moc ovládat tento národ.

Je jim odepřena moc ovládat tento svět a jeho ekonomiku.

Je jim odepřena schopnost způsobit další pandemii, kterou chtějí použít k zabití většiny lidí na této zemi.

Mé děti, to nepůjde, takže se nebojte jejich dalších kroků. Já vás varuji, tak použijte Mou autoritu, Mé Jméno, a ano, sílu, kterou jsem vám na této Zemi dal.

Je jim odepřena schopnost naplnit jejich plány.

Je jim odepřen přístup k vládě Jednoho světa.

Je jim odepřen přístup k zahájení válek, po kterých tolik toužili po celém tomto světě.

Je jim odepřena moc pokračovat ve velké lži, aby ukradli další volby.

Odepřete jim jejich moc, Mé děti, tím, že budete provolávat Mé slovo a nebudete věřit v jejich schopnost splnit cokoliv, co chtějí.

Jsem zde, Mé děti, a pohybuji se. Věřte Mně více než tomu, co vidíte nebo slyšíte. Vaše vítězství se bude slavit po celé této Zemi, říká Pán zástupů.

Začalo zúčtování, které skončí porážkou vašich nepřátel. Je jim odepřena pravomoc zůstat na svých pozicích. Jejich obchody budou předány Mým dětem a použity k požehnání světu, ne k jeho zajetí, říká Pán.

Fúze a akvizice: toto bude ve vašich zprávách stále více.

Velká korporace vyhlásí bankrot. Další budou následovat. Moje ruka se pohybuje, abych odstranil podniky, které ty ostatní ničí. Moje ruka se rychle pohybuje proti vašim nepřátelům, praví Pán.

Akvadukt: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Zvídavé: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Sledujte, jak tato falešná a podvodná vláda stále více selhává. Zpravodajské stanice budou odvážnější v poukazování na její selhání. Už žádné podpírání „the Bidena“. Jeho pád uvidí celý svět, praví Pán zástupů.

V D.C. bude slyšet a vidět něco významného, co bude naznačovat zánik této podvodné administrativy. Už se to blíží, Mé děti. Nadále věřte a nadále je všechny svolávejte k zemi.

Chystá se něco velkého, co bude znamenat pád vlády Jednoho světa.

Více monumentů se bude řítit, praskat a havarovat. Budou zničeny a uvidíte stále více těchto znamení signalizujících jejich konečný zánik, říká Pán.

Harrisová: nedělejte si kvůli ní starosti, Mé děti. Ona se nestane prezidentkou, ani Pelosiová nebo kdokoli jiný, kým chtějí nahradit „the Bidena“. Nahrazuji je všechny, praví Pán zástupů.

Mé děti ke Mně křičely a volaly kvůli všem škodám, které vaši nepřátelé způsobují této zemi, kvůli nařízením a zákonům, které přijímají, kvůli ničení ekonomiky a hranic. „Co všechno už udělali, aby nás zničili? Pane, už je příliš pozdě. Všechny tyto věci se již začaly dít.“ Mé děti, nikdy nechodím pozdě. Toto všechno mohu změnit během jediného dne. Není to pro Mne těžké a nezašlo to tak daleko, aby se s tím nedalo nic dělat. Už to ničím. Jen to ještě není vidět. Znovu říkám, že to, že nic nevidíte, ještě neznamená, že jsem nečinný. Nevěřte té lži, které váš protivník chce, abyste věřili. Jsem tu, abych teď osvobodil a vyvedl zajatce, říká Pán zástupů.

Nacionalista: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu. Řekl jsem vám, Mé děti, že povstání začalo a zničí dušení tohoto národa vašimi nepřáteli, praví Pán.

Meta: znovu říkám toto slovo. Uvidíte smrt její moci; právě sestupuje, praví Pán.

Whitecaps/Bílé čepičky (vodní pěny na vlnách vody hnané větrem): toto slovo bude ve vašich zprávách. Bude vidět něco velkého.

Aeromonas: toto slovo, opakuji znovu, bude ve vašich zprávách.

String rays/Strunové paprsky budou ve vašich zprávách a ne pro to, co si myslíte.

Metatarzál: toto slovo bude ve zprávách z neobvyklého důvodu.

Angus: Toto jméno bude ve vašich zprávách.

Metamorphosis/Proměna: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Bilaterální: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

"Murphyho zákon": tento výraz bude ve zprávách.

Pennsylvanie: Nebojte se. Zachraňuji vás. Znovu říkám, že ti, které teď vidíte, tu nezůstanou. Pravda přichází a zničí kontrolu nad vámi, Mé Spojené státy. Přichází do všech vašich států.

Jsem zde, abych vysvobodil svůj národ ze sevření těch zlých, kteří vás drželi v zajetí. Odstraňuji ty řetězy a odstraňujeme vše, co teď vidíte.

„Zrádné činy“: toto bude i nadále ve vašich zprávách.

Ve vašich zprávách bude olympionik.

Zrádce: toto slovo budete neustále slyšet ve svých zprávách, protože odhaluji světu, kdo jsou všichni ti zrádci, říká Pán.

"Zrádce mezi vámi": tento výraz bude také ve vašich zprávách.

Bouře nepřichází. Už je tady. Je to bouře, o které jsem mluvil, Mé děti, z té se vaši nepřátelé nevzpamatují.

Pamatujte, kdo ve vás žije.

Pamatujte, kdo to má skutečně pod kontrolou.

Pamatujte, čí vůle je vždy splněna, a

pamatujte, že nikdy neselhávám, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-plans-are-denied