Neboť Já, Pán, dnes znovu říkám svým dětem, že vaši nepřátelé nikdy plně neuspějí v ničem, co dělají. Ptám se vás, Mé děti, proč věříte lidem, kteří prokazatelně prohrávají? Váš nepřítel, bez ohledu na to, koho používá, prohraje vždy. Říkám to svým dětem znovu: Kdokoli, koho váš nepřítel použije, vždy prohraje. Nikdy nevyhraje, tak se dnes radujte z té pravdy.

Lidé, které vidíte u moci, se snaží ovládat zprávy, snaží se ovládat ekonomiku a snaží se ovládat všechny národy a světové vlády.

Ano, řekl jsem: „snaží se“. Nikdy neřeknu, že to dokázali, i když to tak může vypadat. Vy, Mé děti, byste nikdy neměly věřit tomu, jak se věci jeví, protože se mohou každou chvíli změnit. Nemají žádnou stabilitu, strukturu a nedrží je nic, jen váš protivník, ďábel, a jeho moc nad vámi jsem zničil. Takže až uvidíte své nepřátele křičet a snažit se ovládnout tento svět, pamatujte, že ten, kdo jim dává moc, byl zničen, říká Pán zástupů.

V této době temnoty to může vypadat tak, že masy lidí přemáhá frustrace a okolnosti. Mé děti, vy můžete mít dokonalý pokoji a odpočívat s vědomím, že vaši nepřátelé jsou poraženi. Ano, jsou poraženi ve všem, co dělají. Selžou a padnou. Na tom se nic nezmění. Je to fakt a je to nevyhnutelné. Bylo to prohlášeno a vyhlášeno. Vidím, jak přichází jejich konec. Ano, už je skoro konec, Mé děti. Tento systém, jejich moc, kontrola a vše, za čím stojí, se blíží ke konci. Tak provolávejte jejich porážku a své vítězství, praví Pán, Vykupitel.

Saskatchewan: toto jméno bude ve vašich zprávách. Na plány vašich nepřátel přichází zkáza.

Prozřetelnost: toto slovo bude ve vašich zprávách.

V Kanadě se chystá něco významného. Vydrž, Kanado. Celá vaše vláda je na spadnutí a ano, Trudeau padá a brzy to uvidíte. Nevzdávejte se tedy Mně, abych vysvobodil váš národ. Osvobozuji vás od jejich tyranie. Má sláva váš národ naplní, tak provolávejte porážku svých nepřátel, protože přichází, říká Pán zástupů.

Hernandez: toto jméno bude ve zprávách.

„Zazněly výstřely“: tento výraz bude ve vašich zprávách a kde to bude, není náhoda.

Mé děti, na mnoha místech budou vidět a slyšet výstřely, které překazí plány vašich nepřátel.

"Výstřel uslyšel celý svět": tato věta bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Nové Skotsko: tento název bude ve vašich zprávách.

Slavná zátoka bude ve vašich zprávách.

Mé děti, plány na sražení všech vašich nepřátel jsou připravené a postupuje se podle nich.

Commons/Sněmovna: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Wikileaks: toto slovo bude ve zprávách.

Budou zveřejněny důkazy, o kterých vaši nepřátelé neměli ani tušení, že by o nich někdo věděl.

Projekt Veritas přijde s výbušnou informací. To, co jste od nich už viděli, není vše, co mají. To nejlepší si šetří na konec.

Pravda se valí z míst, o kterých jste neměli ani ponětí, že by odtud mohly vyjít informace, a to všechny najednou. Uslyšíme výbuch za výbuchem, což ochromí plány vašich nepřátel, říká Pán.

Jedna země se chystá vystoupit s pravdou, o níž nikdo nevěděl, že ji mají.

Už žádné potlačování, zahrabávání nebo zakrývání pravdy. V této podvodné vládě a Deep State, jež řídí tolik národů po celém světě, to trvá už dost dlouho. Teď je Můj čas a čas pro Mé děti, aby povstaly ve své autoritě a vzaly zpět své pozice a moc, která jim patřila předtím, než byla ukradena, říká Pán.

Přichází přílivová vlna pravdy, která zničí plány vašich nepřátel, se kterými se chystali pokročit. Způsobily by naprosté zpustošení, ale já nedovolím, aby jim to prošlo, praví Pán, váš Vykupitel.

Obratník Kozoroha bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Po celém světě dochází ke katastrofálnímu poškození plánů vašich nepřátel, říká Pán.

Nyní se zatýká a brzy uvidíte, proč jste dosud nemohli vědět, co se vlastně děje. Velké ryby jsou chyceny při skutcích, které nelze popřít, s jasnými důkazy, aby srazily i nejužší kruh nejvyšší elity nepřátel. Nikdo z nich není v bezpečí před Mým soudem, praví Pán.

Aqraba: tento název bude ve vašich zprávách. Všechny skryté věci budou odhaleny.

Korýši: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Koloniální: také toto slovo bude ve vašich zprávách.

"Krysí hnízdo": tento výraz bude ve vašich zprávách.

Katar: tento název, říkám znovu, bude ve vašich zprávách. Děje se toho víc, co bude odhaleno.

"Město duchů": tento výraz bude ve vašich zprávách.

Historické záplavy budou hlášeny po celém světě. Mé děti, nemohly jste vidět, že to, co skutečně bylo poškozeno, bylo proti vám, ale vše bude brzy odhaleno.

Podvodník: toto slovo bude ve vašich zprávách. Odhalím je všechny.

Sledujte další slova Obamy. Dává jim znamení, aby postupovali vpřed, ale neví, že byla nastražena past a že to jediné, co zažijí, je porážka, říká Pán zástupů.

Akupunktura: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Podezřelá úmrtí se budou objevovat stále, ale vůbec nejsou podezřelá. Odhalím celou pravdu, praví Pán.

Někdo ve velkém podváděl a to, co ukradl, bude vráceno, včetně každých ukradených voleb. Já je zneplatním, praví Pán zástupů.

"Kruh se uzavírá": tento výraz bude ve vašich zprávách.

Brzy uvidíme, jak se stránka obrací, praví Pán.

Věci se teď budou náhle měnit, tak se nadále soustřeďte na Mne a Má slova a nebudete rozrušení, ale budete užívat Můj pokoj. Všechno, co je proti vám, padá, abyste dosáhli vítězství, praví Pán zástupů.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/arrests-are-being-made