Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste pozorně naslouchaly Mým pokynům. Travte se Mnou více času. Věnujte více času Mému slovu. Věnujte více času chválení a uctívání Mě. Toto jsou dny, kdy potřebuji, aby Mé děti skutečně věděly, kým jsem, abyste poznaly moc jména Ježíš, abyste věděly, jakou autoritu na této Zemi máte, a věděly, že je toho víc, co můžete udělat ohledně každé situace ve svém životě.

Neklaňte se. Neohýbejte se. Nevzdávejte se. Nebojte se. Toto je čas povznést se nad vše, co se vás snaží držet dole; povzneste se nad své nepřátele a odřízněte sílu, která vás držela. „Pane, jak odřízneme jejich moc?“

Přestaňte věřit v jejich sílu. Přestaňte věřit a důvěřovat jejich schopnostem dělat všechny tyto věci proti vám. Důvěřujte Mně, že vám pomohu, víc, než důvěřujete jejich schopnostem vám ublížit. Mé děti, vyjděte z náboženských tradic a poznejte Mě a to, kým skutečně jsem, a ne to, co vám řekl nějaký člověk nebo co vám o Mně řekla nauka. Poznejte Mě. Jak? Tím, že budete trávit čas v Mém psaném slovu, ve společenství se Mnou, tím, že přede Mnou budete v klidu a tiše sedět. V této době se budu svým dětem stále více ukazovat.

Všechno se mění. Směna začala. Přesun čeho, Pane? Přesun politické moci. Přechod z jejich systému do Mého systému. Posun od vlády Jednoho světa, která vše kontroluje, k vládě Mých dětí, které přebírají zpět kontrolu nad tím, co bylo dříve jejich. Posun oživení, od sebeuspokojení a pouhého snášení všeho, co se v tomto světě a ve vašich osobních životech děje, k tomu, abyste ode Mne dostaly to, co jsem vám již poskytl. Mé děti, to znamená vše, co potřebujete, než jste to začaly potřebovat. Vše již bylo dáno a nyní je čas, abyste to přijaly. Začal přesun vlastnictví – posun od příběhů k ovládání Země k místu, kde je uvolňována pravda osvobozující zajatce. Všechno se to blíží k místu výbuchu. Připravte se na jeho dopad. Už se to blíží, Mé děti. Připravte se na záplavu pravdy, o které jsem mluvil, a která obrátí tento svět tou správnou stranou nahoru, místo aby byl vzhůru nohama, říká Pán, váš Vykupitel.

Katapult: toto slovo bude ve zprávách.

"Podezřelá aktivita": tato fráze bude ve vašich zprávách. Věci, které byly podezřelé, budou odhaleny, a to odhalí pravdu, říká Pán.

Android: toto slovo bude ve zprávách.

Hledejte znamení na nebi, Mé děti. Na slunci, měsíci, hvězdách a oblacích budou znamení. Neobvyklé, řeknou ve vašich zprávách – andělské, abnormální, divné a někteří by dokonce řekli děsivé, ale ne pro Mé děti. Dávám vám další znamení, abych vám ukázal, že to mám pod kontrolou a že čas vašich nepřátel, kteří ovládali tuto Zemi, už skončil. Ta znamení vám ukážou, že tato doba není daleko. Jste v době posunu, otřesů, obratů a Velkého exodu, říká Pán zástupů.

"Nepřátelská situace": tento výraz bude ve vašich zprávách. Nebojte se toho, co říkají. Jsou to jen slova. Po celém světě zakládají pódia, aby se pokusili oklamat svět ohledně toho, co se skutečně děje. Pamatujte, Mé děti, že věci nejsou tak, jakými se právě teď zdají být. Vše, co vidíte, se změní. Vaši nepřátelé ztrácejí kontrolu – ztrácejí stisk, a čím více se to bude dít, tím větší strach jim to přinese a tím více bude i před kamerami odhaleno, kým doopravdy jsou.

Blíží se další pád v živém televizním vysílání, a bude znamenat jejich konečný pád, říká Pán zástupů.

"Danteho vrchol": tento výraz bude ve vašich zprávách. Není to kvůli tomu, co si myslíte, ale poznáte to, až to uvidíte.

Katamarán: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Mějte oči na Sicílii. Z Itálie vzejde mnoho věcí.

Knights of Columbus/Kolumbovi rytíři budou ve vašich zprávách. Bude odhalena pravda o tom, co je dosud skryto. Katolická církev bude mít co vysvětlovat poté, co informátor vystoupí s pravdou o tom, co bylo skryto, a co už skryto nezůstane, říká Pán.

Slavný tunel bude ve vašich zprávách.

Známé pohoří bude ve zprávách.

Ve vašich zprávách bude oznámena chyba v designu, ale vada to vůbec nebyla. Mé děti, některé věci se dělají záměrně, aby způsobily zmatek, problémy s dodávkami a nedostatek, aby mohli zvýšit ceny a zasáhnout vaši ekonomiku, aby mohli víc vydělávat, zatímco všichni ostatní se snaží za vše platit. To se dělo v zákulisí, ale já to ruším a odhaluji všechny, kteří takové věci na této Zemi způsobili. Přišel soud proti těm, kdo jsou proti vám, a uvidíte ho, praví Pán zástupů.

Andromeda: toto slovo bude ve zprávách.

Adam Schiff: Oznamovatel se chystá vyjít a odhalit, kým skutečně jsi a co všechno jsi skrýval. Adame, varoval jsem tě, ale odmítl jsi poslouchat. Pocítíš rozpaky a hanbu a před světem utrpíš pád, ze kterého se nevzpamatuješ, praví Pán zástupů.

Lískový ořech: toto slovo bude ve zprávách.

Akvárium bude také ve vašich novinkách.

Národní les bude ve vašich zprávách.

Tuff Hedeman bude ve vašich zprávách.

Úder blesku bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Amherst: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Zemře další hollywoodský herec.

"Důvody pro propuštění": to bude také ve vašich zprávách.

Merrick Garland: Byl jsi varován, ale zašel jsi příliš daleko. Dal jsem ti čas na pokání, ale ty jsi odmítl. Tvé kroky proti Mému synovi budou tvé poslední. Dostaneš zásah, ze kterého se nevzpamatuješ. Tvoje odhalení bude velké a tvůj pád také. Pravda o Mar-A-Lago a o tom, co jsi ty i Deep State odtamtud ve skutečnosti chtěli získat, ale nezískali, vyjde najevo. Chtěl jsi skrýt pravdu, abys zastavil pád D.C. a všech, kteří byli v kontrolních funkcích, ale nemůžeš, protože nemůžeš zastavit Mě, říká Pán zástupů.

Mé děti, čím více vás vaši nepřátelé pronásledují a snaží se způsobit další škody, tím větší bude jejich pád. Nebude to mít trvání, a to, co teď plánují udělat, bude jejich posledním pokusem udržet se u moci. Nebojte se toho, co říkají nebo co dělají proti vašemu právoplatnému prezidentovi. Mám vše, co potřebuji, abych očistil jeho jméno a obvinil všechny jeho nepřátele. Jak se říká, byl jsem vždy o mnoho kroků před vašimi nepřáteli. Neměli ponětí o všech nastražených pastích, a tak do nich přímo vlezli. Všichni padají a způsobí to velké otřesy, které uvolní národy z jejich kontroly.

Mé děti, křičte! Váš vysvoboditel je zde a vy Mě uvidíte při práci, jak sundávám tento zlý režim, jejich světovládu, a dávám vám zpět, co už je vaše. Toto je ten čas, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-shift-of-political-power-has-begun