Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se připravily na to, co tuto Zemi zasáhne. Připravte se na oslavy. Připravte se na to, že ode Mne dostanete věci, o kterých jste ani nevěděly, že je pro vás mám připravené.

Chystají se velké věci. Bude se to zdát příliš dobré na to, aby to byla pravda. Bude se to zdát jako sen, protože to bude tak moc dobré, a mohu to pro vás udělat pouze Já, Velký JÁ JSEM. Připravte se na to, že ode Mne budete přijímat většími způsoby. Toto jsou dny, kdy přijmete Mou dobrotu a slávu jako nikdy předtím.

Dojde k přesunu moci, vlád, ekonomik, majetku, podniků, domů a všeho, co měl svět a co patří vám, to vám bude vráceno. Vzpomeňte si na Exodus. Ten se odehrál tehdy, ale tento Exodus bude mnohem větší – v měřítku, o jakém nikdo nevěděl, že ho kdy bude možné spatřit, nemluvě o tom, že těmi, kdo zažijí takový přesun všeho v tomto světě, budete vy.

Mé děti, toto je pro vás, abyste byly hojně požehnány, abyste byly požehnáním a nebyly nikomu dlužny nic jiného než lásku. Toto je způsob života pro vás: Když vám řeknu, abyste dávaly, nebude mít problém s žádnou částkou, protože už máte hojnost. Máte žehnat národům a nebýt sobečtí ani hromadit. Tady nejde o věci. Jedná se o požehnání a prosperitu, která přináší Mé slovo světu, přináší pravdu, která je osvobodí, a přivede do Mého království více lidí. Mít peníze není zlé, jak váš nepřítel chce, abyste věřily. Láska k penězům je zlá, ale mít peníze zlé není. To je lež, kterou váš nepřítel rozšířil v církvi, aby udržoval můj lid v chudobě a v zotročení. Přijměte pravdu. Hledejte Mě a já vám tato slova potvrdím, Mé děti. Přijměte, co Ježíš již učinil, praví Pán, váš Vykupitel.

Sledujte Atlantský oceán. Dmutí a převracení vln bude vidět a bude tak mocné, že to bude ve vašich zprávách.

Eskalátor bude ve vašich zprávách.

Ve vašich zprávách bude i velmi známý stadion.

Syfilis bude ve vašich zprávách. Sledujte, co o tom říkají. Pamatujte, jsou to lháři.

Hyperinflace bude také ve vašich zprávách. Je to lež. Nebojte se. Já tento jejich příběh zničím.

Hakeem Jeffries se brzy objeví ve vašich zprávách. Nezůstane v pozici, kterou zastává, a budete i nadále vidět padat další podobné, říká Pán zástupů.

Kathy Hochul: Neusazuj se v křesle guvernéra, protože tě z něj Já sám odstraním, říká Pán zástupů.

Ve vašich zprávách bude výbušná informace. Poznáte to hned, jak to uvidíte.

V určité zemi dojde k bombardování. Vaši nepřátelé se zoufale snaží rozpoutat války po celé této Zemi, aby zastavili svůj pád a odvrátili pozornost světa od pravdy, která se je chystá svrhnout. Ale jejich války nebudou fungovat. Moje ruka je všechny sráží, praví Pán zástupů.

V Indii dojde k incidentu.

O bratrech Cuomo vyjde na povrch další pravda. Ten příběh nebyl ještě dovyprávěn. Všechno to, co bylo dosud skryté, bude odkryto a sděleno světu, praví Pán.

V Japonsku se něco chystá.

"Badmouth"/Zlomyslnost: tento výraz bude ve vašich zprávách.

Někdo z FBI bude odhalen. Začnou padat odshora dolů.

Všude vycházejí informátoři, aby zachránili tento národ a svět před tím, co se tato podvodná vláda chystala ještě udělat, říká Pán.

Další kongresman bude odhalen jako lhář, zloděj a podvodník.

Jerry Nadler: Pravda tě odhalí způsoby, jaké jsi nikdy nepovažoval za možné. Jsi na padnutí a tento pád bude velký. Za to, co jsi udělal Mému národu, Jerry, a Mým dětem, zaplatíš životem, protože jsi odmítl činit pokání a odvrátit se od svých zlých cest, a to bude tvůj konec, říká Pán zástupů.

"Zákon příčiny a důsledku": tento výraz bude ve vašich zprávách.

Vředy budou ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Meredith Vieira bude ve vašich zprávách a není to kvůli tomu, co si myslíte.

Slavný televizní pořad má být odhalen jako propagandistický nástroj. Jejich scénáře budou známy jakmile video důkazy odhalí, co dělají předtím, než se dostanou před kameru, aby lhali americkému lidu jménem podvodné vlády. Víte, kdo jsou, a bude to pohled, který bude světu plně vystaven, říká Pán.

Budou přinášeny zprávy o ozónové vrstvě, aby vnesly více strachu. Neposlouchejte, co teď tito lháři říkají. Je to jen další způsob, jak přinést strach a odvést vaši pozornost od pravdy.

Proti jedné z největších farmaceutických společností vystoupí whistleblower, zcela zničí jejich příběh a odhalí pravdu, říká Pán zástupů.

Všichni vaši nepřátelé začínají padat, bez ohledu na to, jak jsou velcí nebo kolik peněz mají. Na ničem z toho nezáleží, jsou-li proti Mně, praví Pán. Chystá se velký pád.

Mé děti, čas vašeho vysvobození je zde, tak se radujte a přijměte to, co pro vás dělám Já, Velký JÁ JSEM, a z čeho se bude svět těšit, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/more-whistleblowers-are-about-to-come-forward-that-will-change-everything