Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se připravily. V těchto dnech padá systém šelmy, který ovládal a okupoval tuto Zemi; sestupuje před vašima očima. Teď není jeho čas. Ne, toto je čas, aby Mé děti žily na této Zemi s Mou Slávou, aby je naplnila, a tato Země jistě pozná, kdo JÁ skutečně JSEM – Svatý Izraele, který stále žije. Nespím. Neopustil jsem tento svět ani jsem v něm nenechal své děti zemřít. Ne, soužení ještě není a není pro Mé děti. Je pro nepřátele Všemohoucího Boha.

Probuďte se, Mé děti, z náboženských lží. Probuďte se ze spánku a zotročení. Svět klame a svádí většinu světa, aby uvěřil jejich lžím a podřídil se jejich moci a kontrole. Zničil jsem šelmu, mé děti. Její slabost brzy uvidí celý svět.

Stále více vůdců a vládních úředníků bude odstupovat. Sledujte to a uvidíte. Ti, o kterých jste si nikdy nemyslely, že odejdou, to nyní dělají. Tlak roste a oni vědí, že jejich konec se blíží. Děsí je to, protože vědí, že Mě viděli mnozí. Nyní vědí, že jsem skutečný a že je pohltí soud za to, co udělali.

Toto jsou dny, kdy porážka vaše nepřátele pohltí. Pohltí elity a pohltí i podvodnou Bidenovu administrativu. Vy i celý svět uvidíte, jak falešné to ve skutečnosti je. V živém televizním vysílání bude k vidění rekvizita, která takzvaného Bidena prozradí. Komunikační spoje byly Mnou narušeny a uslyšíte další přeřeknutí, větší žblepty, které otřesou Obamou a všemi, kdo jsou s ním. Nemohou to opravit. Tak co teď budeme dělat?, říkají. Dělají zběsilé věci, aby zakryli pravdu o tom, co se v zákulisí skutečně děje.

Chystá se video, na kterém Obama dává Bidenovi slova, aby je řekl. Lháři, zloději, podvodníci, šakali, vlci, krysy a lasičky. Ach ano, odhaluji je všechny s jejich temnými tajemstvími a všechny je plně vystavím jako na přehlídce, takže každý bude přesně vědět co kdo udělal, a nikdo z nich se svými zločiny neunikne, říká Pán zástupů.

Kulatý stůl, kde uzavřeli dohody o zničení a uzamčení světa, dohody o zabíjení, dohody o krádežích a dohody o ovládnutí mas, tyto dohody budou odhaleny dříve, než si myslíte.

Bude oznámeno něco velkého. Poslouchejte oznámení svých nepřátel a vězte, že jsou vyděšení. Ukáže se, že mají vše potřebné k tomu, aby vám udělali, co chtějí, ale nebude to fungovat. Nic z toho, co chtějí udělat ve zbytku tohoto roku nebo dokončit svůj reset, nepůjde podle plánu. Nebojte se tedy svých nepřátel. Oni by se měli bát vás, protože jsem ve vašem nitru.

Dny vašeho vysvobození jsou zde, praví Pán, váš Vykupitel.

Vaši nepřátelé chtějí vyvolat mezi národy hysterii, protože hysterie propukla v jejich táborech. Stalo se něco, co se snaží skrýt. Všechno skryté je mi zjeveno, praví Pán.

Maledivy: tato země bude ve zprávách.

Podívejte se na Čínské moře. Bude vidět něco velkého.

"Biblické mory": tento výraz bude ve zprávách. V jednu chvíli se odehraje to známé, co se stalo v knize Exodus. Sledujte, jak se tyto věci dějí, a vězte, že jsem stále tentýž Bůh, který vysvobodil svůj lid z rukou bezbožných, a dělám to znovu, praví Pán zástupů.

Velké zprávy přijdou o egyptském prezidentovi. Mnoho věcí se děje najednou, říká Pán.

Další smrt se odehraje v přímém televizním přenosu. Řekl jsem vám, Mé děti, že na vaše nepřátele přišla bouře a anděl smrti se chystá udeřit, praví Pán.

Cannabis: Znovu říkám, toto slovo bude ve vašich zprávách.

Monstrózní: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Bouře: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Pravda přichází zničit prezidenta Zelenského. Bude odhalen jako lhář. Peníze mu byly dány za bezpečí a ochranu, a to, co skrývají, se chystá vyjít najevo. Řekl jsem vám, Mé děti, to, co vidíte, je to, co se údajně děje ve světě. Důvěřujte mi tedy dnes, kdy to neuvidíte, ale brzy přijde den, kdy to uvidíte, praví Pán.

Most bude ve vašich zprávách. Podívejte se na Golden Gate Bridge v San Franciscu.

Hard Rock Cafe bude ve vašich zprávách.

Podívejte se na stát Utah. V tomto státě se budou stále dít neobvyklé věci. Bude odhaleno něco velkého, co vaši nepřátelé skrývali, ale pravda už nezůstane zahrabána, říká Pán.

Augustine: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Mohavská poušť bude ve vašich zprávách.

Las Vegas: je tam skryto víc, než si lidé uvědomují. Říká se mu „Sin City“, Město hříchu, a hřích se skrývá hluboko pod ulicemi. Odhaluji, co se ve městě skrývá. Probuzení ho brzy převezme. Změní to scenérii Las Vegas, říká Pán.

Kaczynski: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Černobyl: toto jméno bude také ve vašich zprávách. V tomto příběhu je více, než bylo řečeno, ale vše bude brzy odhaleno.

Aeris: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Chobotnice: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Mé děti, připravte se. V těchto dnech se stále častěji dějí neobvyklé věci. Pohybuji se, Mé děti, a tyto dny budou velké, tak se nebojte. Moje ruka se pohybuje, aby vás vytrhla a osvobodila. Věřte Mi, už teď, i když to nevidíte. Jděte vírou. Bojujte dobrý boj víry, který vyhrajete. Vaši nepřátelé jsou poraženi, tak s nimi teď bojujte jako s poraženými a sledujte, jak před vámi všichni padnou, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/defeat-will-consume-the-fake-biden-administration