Neboť Já, Pán, dnes Mým dětem říkám, že obžaloby budou vašim nepřátelům přicházet jedna za druhou, ale, Mé děti, žádná pro vašeho právoplatného prezidenta nebo kohokoli na jeho straně, koho jsem tam umístil. Obžaloby pohltí vaše nepřátele za jejich zrádné činy – Bidena, Obamu, Kamalu, Chucka, Mitche, Nancy, Mitta, Merricka, Fauciho, Hillary, Billa a všechny, kteří jsou s nimi.

Toto jsou dny Hamanovy. Čím více budou Mé děti pronásledovat, tím těžší to pro ně bude a tím přísnější soud dopadne na ty, kteří jsou proti vám.

Obžaloby budou oblíbenou hrozbou, vaši nepřátelé to znovu a znovu opakují. Bude to ve všech zprávách. Ale neposlouchejte jejich hrozby. Jsou to jen slova. A jsou to prázdná slova.

Právě teď probíhají pohyby a vaši nepřátelé ztrácejí stále více půdy. Řekl jsem vám, Mé děti, nebojte se toho, co říkají nebo dělají. Nepodaří se to, když jsem na vaší straně.

Zničil jsem sílu čarodějnictví, magie, okultismu, všechna kouzla, zaklínadla a cokoli jiného, co proti vám prováděli, Mé děti; proti tomuto národu, vašemu právoplatnému prezidentovi i proti právoplatné vládě.

Svět brzy uvidí Můj spravedlivý hněv vůči vašim nepřátelům. Pokračujte v modlitbách za svůj národ a za Mého syna, právoplatného prezidenta Spojených států.

Probíhá přesun moci, tak teď nepřestávejte. Necouvejte a nevzdávejte se naděje. Uvolněte se a odpočívejte ve Mně, protože Mě uvidíte pracovat. Uvidíte Mě vysvobozovat. Uvidíte, jak vaši nepřátelé zakolísají a selžou. Nebojte se a nestrachujte se. V celém tomto národě propuká radost s vědomím, že došlo k vysvobození, které by beze Mne žádný člověk nevydobyl, říká Pán.

Právě teď se dějí věci, které nevidíte, ale mění směr tohoto národa i světa. Po celém světě mám lidi ve všech směrech a situacích, kteří přebírají nazpět moc od vašich nepřátel.

Vydržte, Mé děti. V táboře vašich nepřátel se chystá výbuch, který sundá střechu z plánů, které se proti vám právě chystali provést. Svou armádu mám na místech, která nevidí, abych jim zabránil v dalším tahu proti tomuto světu.

Jsem Bůh nad celou touto Zemí. Nenechám se posmívat a vaši nepřátelé uvidí, proti komu celou dobu bojovali. Nemohou Mě porazit. Jsou na straně poražených. Chystá se velký pád. Velký pád, který svět uvidí. Začaly velké otřesy. Tak to vykřikujte, Mé děti. Provolávejte porážku svých nepřátel. Provolávejte odchod svých nepřátel. Křičte! Říkám vám, abyste pronásledovaly, předběhly a obnovily. Pronásledujte je Mými slovy. Vyhlašujte svá vítězství a porážku svých nepřátel. Dělejte to nyní a dělejte to nahlas, přesně jak jsem řekl svým dětem u zdí Jericha.

Křičte Jméno, které je nad každým jménem: Ježíš. Použijte je, když uslyšíte své nepřátele mluvit. Použijte je, když vaši nepřátelé oznámí své plány – ty, které způsobí další zmatek na této Zemi. Nenechal jsem vás bezmocné. Prohlašujte tedy: „Tyto nepřátele, které dnes vidíme, už neuvidíme nikdy“, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/indictments-are-consuming-your-enemies