Neboť Já, Pán, chci dnes svým dětem připomenout, kým jsem:

Jsem Bůh spravedlnosti.

Jsem Bůh, který vládne celé Zemi.

Já jsem Bůh, který je soudcem nad celou zemí.

Nic mě nepřekvapí. Nic mě nepřekročí a nic nepůjde dál, než je dovoleno. Možná se ptáte: „Bože, proč je našim nepřátelům dovoleno zajít tak daleko? Vypadá to, že se dostali ze svých lží, kontrolují nás a manipulují a kradou vše, co se dá.“

Já vím, Mé děti. Věci na této Zemi vypadají příšerně. Vypadá to, že vaši nepřátelé jsou tak mocní a dělají, co chtějí, ale nevíte, o co Mě žádáte? Řekly jste, že to tak vypadá! Nemůžete se řídit podle zdání. Dovolil jsem určité věci pro konečný zánik vašich nepřátel. Vaši nepřátelé se sami ničí. Dělají věci, které způsobí, že všichni padnou; dělají chyby nalevo i napravo. Neřiďte se tím, jak věci vypadají právě teď. Oklamalo by vás to, abyste uvěřily, že je to skutečně pravda.

Pamatujte si, že ti, kteří vám v domnělých zprávách říkají, co se děje, lžou, aby se věci jevily jedním způsobem, když ve skutečnosti jsou jiné. Nevěřte lhářům. A proč byste jim věřily víc než Mně? Proč byste jim věřily více než Mým prorokům? A proč byste jim věřily víc než Mému psanému Slovu? Neřiďte se pocity. Neřiďte se zdáním. Nepodléhejte všem lžím, které vám denně říkají, protože to, co vidíte, se neliší od dob minulých, a pamatujte si, jak to pro vaše nepřátele skončí: jejich porážkou.

Nechoďte tedy podle toho, jak se věci jeví. Nechoďte podle toho, jak to cítíte. Neřiďte se tím, co slyšíte.

Vše se mění rychle, rychleji, než si uvědomujete. Začal posun a toto je hodina, kdy svět pocítí další otřesy. Stále víc toho bude vypadat hůř ve chvíli, kdy se to ve skutečnosti zlepšuje. To znamená, že jste na konci této šarády, kterou se vaši nepřátelé snažili posledních pár let překonat. Odhrnuji závěs, abych odhalil velkou lež, jejich špinavé obchody a to, co skrývali.

Mé děti, jste připraveny? Pokud ne, připravte se. Připravte se na šok. Buďte připraveny na otřes, který jste ještě nikdy nepocítily. Uvolní vám řetězy. Brány pekla budou lomozit svou mocí a silou, kterou na Mé děti uplatňují, aby ve vás potlačily Mou moc, ale Má Sláva tuto Zemi naplní jako voda ve dnech Noemových.

Znovu vám říkám, abyste byly připraveny přijmout Mou slávu ve větší míře, protože přichází, a to znamená, že přicházím Já. Připravte cestu pro Můj příchod, abych své děti vysvobodil z rukou utlačovatelů. Sesílám svou slávu jako déšť a probuzení vzplane způsobem, jaký tu nikdy předtím nebyl. Mé děti, sledujte Mne. Zůstaňte soustředěné na Má slova a zůstanete v klidu a odpočinku. Bez ohledu na to, co se bude dít, nebudete otřeseny v době velkého otřesu na této Zemi, praví Pán, váš Vykupitel.

"Tvrdé údery": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Pompeo: Toto jméno, které říkám znovu, bude ve vašich zprávách. Váš nepřítel by se měl velmi bát toho, co ví, toho, že jsem s ním, že se ho nelze dotknout a že informace, které má, toho zničí víc než si uvědomují. Moje ruka se pohybuje, aby zničila vaše nepřátele a ochránila ty, které používám.

Ostrov Santa Catalina bude ve vašich zprávách.

Fairview: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Konformista: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Hough: toto jméno bude ve zprávách.

Jižní Afrika bude ve vašich zprávách.

Soudce nejvyššího soudu má být odhalen. Tajemství, o kterém si myslel, že zůstane skryto, bude brzy odhaleno. U vašeho Nejvyššího soudu dojde k otřesu, Spojené státy. K otřesu, který nelze pominout.

Další Bidenova tajemství se brzy objeví jako výbuch, který zničí jejich vyprávění o takzvaném vítězství "the Bidena." Přicházejí další a další. Budou chráněni ti, kteří znají pravdu a mají důkaz. Mé děti, velká lež se brzy rozdrolí a rozpadne a každý přijatý zákon bude, jako by nikdy přijat nebyl. "The Biden" opět spadne na zem v přímém televizním přenosu! A Já říkám, že to bude signalizovat pád, ze kterého se ani on, ani ti kolem něj, už nevzpamatují. Pád „the Bidena“ bude velký a co se stalo se skutečným Bidenem, se brzy dozvíte. Video je chráněno, ale brzy bude k vidění a celá ta „jejich vláda“ padne větším způsobem než zdi Jericha. Ano, mohu to udělat před světem a také to udělám, praví Pán zástupů.

Pravda o Rothschildech se blíží. Informátor má pravdu a vše, co potřebuje, aby zničil jejich příběh a moc nad touto zlou a podvodnou vládou. Všechny peníze jim budou vyraženy z rukou a už nikdy se nevrátí do rukou ničemných. Ano, vše se teprve uvidí, praví Pán.

Dynastie: toto slovo bude ve vašich zprávách.

New Hampshire se chystá být ve zprávách. Pravda bude odhalena a nelze ji zastavit.

Hamptons budou ve zprávách.

Maledivy: Znovu říkám, tato země bude ve zprávách.

Ve zprávách bude opět i Srí Lanka.

Povstane armáda a bude ohrožovat USA. Neposlouchejte a nebojte se jejich slov nebo jejich plánů. Čína padá a nepovstane. Nesejmou vás, protože jste Mé Spojené státy a jste Mnou chráněny, říká Pán zástupů.

Windgate: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Říkám znovu: Kaspické moře bude také ve vašich zprávách.

Hrdličky budou ve vašich zprávách.

Jeden premiér udělá velké titulky. Další nečekaně odstoupí.

Sledujte královnu. Něco není tak, jak to vypadá, a pravda bude zjevena, říká Pán.

Bude hlášena další černá díra, což je další nový objev.

Ve zprávách bude Grand Canyon.

Toto je doba, kdy zprávy bude plnit mnohé, co se děje všude kolem, nebo to tak alespoň bude oku připadat.

Mnoho věcí, které dělám, otřese tímto světem i tábory nepřátel. Spravedlnost bude podržena a spravedlnosti bude učiněno zadost. Držte se tedy pevně, Mé děti, Mne a Mého slova, protože tato Země se bude otřásat jako nikdy předtím, aby uvolnila a osvobodila Mé děti, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-are-self-destructing