Neboť Já, Pán, i dnes stále mluvím ke svým dětem, abych vás vedl, uzdravil, vysvobodil, uvolnil a dal vám pravdu, abyste věděly, kdo jste a čí jste. Už se nevnímejte jako poražené, nehodné, slabé nebo nemocné tohoto světa, o které se nikdo nestará, ani si nemyslete, že Mi na vás nezáleží, protože to, co jste udělaly, je příliš velké na to, aby vám to mohlo být odpuštěno.

Mé děti, neidentifikujte se tímto způsobem. Takto chce váš nepřítel, abyste se vnímaly. Chce, abyste se považovaly za tak slabé a nehodné, že se mu nebudete bránit. Už žádné chození v porážce nebo pohlcení vašimi problémy nebo čímkoli, co se v tomto světě děje. Odsuňte to všechno stranou a spočiňte ve Mně. Dejte Mi příležitost nejen být vaším Bohem, ale být i vaším Pánem a Spasitelem, vaším přítelem, Utěšitelem, uzdravujícím lékařem a především vaším Otcem. Dejte Mě každý den na první místo. Dejte Mi všechny vaše slzy. Vezmu je a postarám se o vás. Mé děti, dovolte Mi ukázat vám, jak moc vás miluji a že vás nezklamu. Nikdy nemohu být poražen a žiji ve vás. Tak povstaňte, Mé děti, v těchto dnech. Povstaňte jako válečník. Povstaňte jako dítě, které má Krevní smlouvou zaslíbeno, že zvítězí v každé bitvě, povznese se nad každou překážku, nad každou zkoušku, každé spiknutí a každý plán, které proti vám chce váš nepřítel zosnovat.

Mé děti, vy jste Mé tělo a já jsem hlava. Vaši nepřátelé jsou pod vašima nohama, a to je zaručeno. Přijměte toto odhalení do svého nitra a podívejte se na své okolnosti prostřednictvím Mé smlouvy krve - když jste se Mnou, nemůžete být poraženy. Takže nepřestávejte. Dostanete svou odměnu, praví Pán, váš vykupitel.

Psanec (Outcast): toto slovo bude ve vašich zprávách.

Obelisk: toto slovo bude také ve vašich zprávách. Sledujte to. Jeden z nich padne – a pak další a další. Všechny symboly vašich nepřátel padají spolu s každým plánem a každým člověkem, říká Pán zástupů.

Honorář: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Znovu říkám toto jméno: Wingate bude ve vašich zprávách.

Ve vašich novinkách bude i letecká akrobacie.

Sledujte oblohu. Mé děti, objeví se neobvyklé věci. Jedno znamení za druhým. Ukážu vám, že jsem na postupu a že všichni vaši nepřátelé padají, praví Pán.

Instrumentální: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Malá Asie: toto místo bude ve vašich zprávách. Něco významného se ukáže.

Ve vašich zprávách bude také přírodní biotop.

Grassley: Toto jméno bude ve vašich zprávách a potvrdí se, na jaké straně vlastně je, říká Pán.

Ukrajina se chystá být ve zprávách a ne kvůli tomu, co si myslíte. Ne, budou odhaleny mnohem větší věci, říká Pán.

Indonésie bude ve zprávách. Sledujte, jak stále více zemí bude dělat to, co dělají. Řekl jsem vám, Mé děti, už to povstává a bude to pokračovat. Odpor po celém světě roste a elity a globalisté nebudou vědět, jak zacházet se vším, co se zdá být mimo jejich kontrolu. To proto, že kontrolu nemají. Já ji mám, praví Pán zástupů.

Knoxville bude ve vašich zprávách.

Roswell: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách.

Jeden premiér brzo záhadně zemře, ale pravda o tom, co se skutečně stalo, vyjde najevo.

Řecko bude ve vašich zprávách.

Súdán bude také ve vašich zprávách.

Pravda se ukáže v Turecku. Bylo tam ukryto mnoho věcí, které budou odhaleny světu, říká Pán.

Cascadia: Říkám toto jméno znovu. Když uslyšíte toto jméno, otřese částí národa, ale Mé děti se nebojí. Toto ničí něco skrytého v této oblasti, kterou vaši nepřátelé nikdy nechtěli odhalit a odkrýt. Jsem váš ochránce a budu chránit vaše rodiny. Máte Mé jméno a smlouvu Mé krve, lepší smlouvu, než měli Izraelité v zemi Gošen. Tak stůjte a věřte, že vás mohu chránit. A nejenže mohu, ale rozhodně to udělám, říká Pán zástupů.

Florida bude ve zprávách. Chystá se bouře. Vaši nepřátelé chtěli tuto oblast postihnout katastrofou, ale Já, Pán, nedovolím vašim nepřátelům, aby vám udělali to, co chtěli. Bude odvrácena a změní směr. Dívejte se, jak to dělám, Mé děti, protože JÁ JSEM Tvůrce Cesty a JÁ JSEM Vysvoboditel, praví Pán.

Rudé moře bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Sledujte to, a až se to stane, vzpomeňte si, co jsem tehdy udělal pro svůj lid, a vězte, že jsem i nyní tentýž Bůh.

Věci se ohřívají. Všechno zesiluje, ale tohle je pro konečné sražení vašich nepřátel. Tak pojďte se Mnou, podívejte se na svá vítězství a vězte, že jsem Bůh nad celou Zemí. Jsem váš otec. Takže pamatujte na tento den, miluji vás, a můj Syn přišel zemřít, abyste mohli žít. Ježíš zničil všechny nepřátele, které teď vidíte. Ano, věřil, tak Mu důvěřujte a důvěřujte i Mně.

Své nepřátele, které dnes uvidíte, už brzy neuvidíte, praví Pán zástupů.

Babylon se chystá padnout a tento pád bude velký. Mé světlo bude zářit více než všechna temnota, kterou dnes vidíte. Jsem tu nyní, abych vás osvobodil. Mluvte a oznamujte svá vítězství už nyní. Promlouvejte je nahlas. Vykřikujte je. Čím více budete křičet, tím více vám budou nepřátelé padat před očima. Je čas na Velký exodus. Tak ještě chvíli vydržte. Nepřestávejte teď. Bez ohledu na to, jak velký tlak cítíte, abyste to vzdali, nevzdávejte to. Vzdát to musejí vaši nepřátelé - skončí, protože jsem na vaší straně. Bitva již byla vyhrána a vaši nepřátelé jsou poraženi, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-resistance-is-growing-across-the-world