Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby chodily po této Zemi jako Mé děti. Choďte s autoritou. Promlouvejte s autoritou. Modlete se a oznamujte s autoritou, kterou jsem vám dal. Máte se mnou Krevní smlouvu a já vás nezklamu.

Uvidíte také, že Slova, která jsem dnes mluvil prostřednictvím svých proroků, jsou skutečná a jsou pravdivá. Byli sem k vám posláni, aby přinesli naději uprostřed beznaděje, aby dali pravdu tam, kde tuto Zemi naplňují lži. Já jsem vysvoboditel. Slíbil jsem, že tak učiním, a JÁ JSEM. Moje plány jsou připravené a postupují s cílem osvobodit svět od tyranie.

Mé děti, dívejte se mýma očima a dívejte se správným vnímáním věcí, které se skutečně na této zemi dějí. Řekl jsem vám, že mnoho věcí v tomto světě, které vidíte, nejsou takové, jakými se zdají být. Je to iluze, která vás má přimět, abyste uvěřili lži, aby vás podrobili moci, které se nemáte poddávat, a abyste se vzdali té moci, kterou máte.

Nevzdávejte se moci. Cena již byla zaplacena a vítězství již bylo vybojováno. Ježíš za to bojoval a porazil vaše nepřátele. Vezměte Jeho vítězství, které vám bylo dáno.

Toto je čas velkých změn, takže buďte připraveni na to, že vše, co uvidíte, se brzy změní, a tím myslím všechno. Držte se tedy mých slov, přijímejte mou slávu ve svých domovech a pozvěte mě, abych byl v každé části vašeho dne. Ochráním vás před tím, co na tuto Zemi přijde. Není to určeno vám, mé děti, a já vás ochráním. Tak věřte Mně. Věřte mé lásce k vám, praví Pán, váš Vykupitel.

Howard Brown: Říkám, že toto jméno bude opět ve vašich zprávách. Pravda, která byla skryta, bude odhalena.

Pytlovina: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Vesalius: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Gavin Newsom: Toto jméno jsem řekl již dříve a říkám ho znovu. Chystá se šokující zpráva. Oznamovatel přichází s usvědčujícími důkazy a informacemi proti němu, které otevřou dveře mnoha dalším, se kterými spolupracoval. Dělal obchody a dostával peníze, aby plnil plány, které vytvořili. Globalisté ho už nechrání a soud se ho chystá srazit k zemi, říká Pán zástupů.

Ezechiel: Toto jméno, říkám, bude znovu ve vašich zprávách a brzy uvidíte proč.

Dallas Cowboys bude ve zprávách z obvyklého důvodu. Něco se chystá zasáhnout tuto organizaci velkým způsobem.

Fareway: toto slovo bude ve vašich zprávách.

V Londýně se chystají velké otřesy, které otřesou královskou rodinou.

Havana: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Nigérie bude ve vašich zprávách.

Somálsko bude také ve vašich zprávách.

Brian Kemp: Myslel sis, že břeh je čistý, a prošlo ti všechno, za co jsi byl placen. No, byl jsi přistižen při činu. Svět se brzy dozví, kdo doopravdy jsi a na čí straně jsi ve skutečnosti byl a že jsi tam byl po celou dobu. Byl jsi vydírán za věci, které ses snažil utajit, ale výbušné informace se brzy vyvalí z Gruzie. Nemůžeš tomu zabránit. Tvoje plány se hroutí před tvýma očima a i na všechny s tebou se chystá pád, který nevidíš přicházet. Briane, byl jsi varován, ale stejně ses k jejich plánům přidal. Budeš odvolán ze svého křesla guvernéra a dostaneš lístek v polovině období, které jste ukradli. Existuje o tom důkaz. Lidé se dívali. Měl jsem lidi, kteří infiltrovali tvůj tábor. Zaznamenali všechny věci, které jsi se tak zoufale snažil před veřejností utajit. Briane, tvůj čas vypršel a tvoje moc se chýlí ke konci. Zrada je tvým pádem a spravedlnosti bude učiněno zadost, praví Pán zástupů.

Doug Ducey: Jsi zrádcem, zrádným hadem. Zradil jsi mně i svůj národ. Ty také nezůstaneš na svém místě guvernéra. Budeš plně vystaven všem zločinům, které jsi spáchal. Tvůj pád bude veliký a tvůj pád bude brzy, praví Pán zástupů.

Toto jsou dny, kdy má dopadnout soud nad guvernéry, senátory a kongresmany, kteří byli proti Mně a zaprodali se nepříteli za peníze a moc; na všechny, kteří tento národ zradili. Každá lež, včetně velké lži roku 2020, se jim brzy zhroutí před očima. Řekl jsem vám, Mé děti, že brzy uvidíte, že dočista vymetu každého nepřítele tohoto národa z každé mocenské pozice.

Brzy uvidíme velké zhroucení.

Brzy nastane střet mé síly a síly nepřátel a vše, co udělali, skončí. Síla, kterou měli, se náhle zastaví, protože se postavili proti Mně. Dosáhli bodu, ze kterého není návratu, a už se nemohou pohnout vpřed. Jejich zdi se rozpadají. Půda pod jejich nohama už není stabilní. Paralyzující stav okolností zasáhne vaše nepřátele, když to nejméně čekají.

Posun začal a dynamika pravdy a spravedlnosti nabírá na rychlosti. Přichází a kvačí rychle a chystá se zničit večírky a oslavy vašich nepřátel.

Další generální ředitel velké korporace se chystá oznámit, že odchází do důchodu. Nevěřte, že je to skutečně pravda. Utíkají, ale není kam utéct nebo se přede Mnou schovat, a nezastaví to soud, který je všechny zasáhne. Až to uvidíte, vězte, že v krátké době budou následovat další.

Tempo všeho se zrychlilo a věci se teď budou dít mnohem rychleji. Tak vydržte, mé děti. Všechno to náhle skončí a vy zažijete radost, kterou jste ještě nezažily. Připravte se tedy na zahájení oslav, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/judgment-is-coming-to-all-government-officials-against-me