Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby stály za svým, nebyly neustále neklidné a nepřizpůsobovaly se tomuto světu. Nechoďte zrakem, neboť zdání vás klame. Neposlouchejte své nepřátele. Nevěřte, že to mají pod kontrolou. Nevěřte, že mají moc dělat co chtějí.

Nevěříte, že jsem Stvořitelem celé této Země a že bych to neviděl? Ale nejen to, nevěříte, že mám větší moc než vaši nepřátelé?

Bez ohledu na to, jak to vypadá, co dělají nebo kontrolují, není to ve skutečnosti to tak, jak se zdá. Vaši nepřátelé to nemají pod kontrolou a nikdy to pod kontrolou neměli. Jen klamali svět, aby uvěřil jejich moci, a také byli sami oklamáni tím, kdo je ovládá, Satanem. To, že si mysleli a myslí, že jsou všemocní a že peníze jim mohou dát veškerou moc na světě, je důvodem, proč zaprodali sebe a své duše této iluzi. "Kdo ovládá peníze, ovládá svět". Toto je naprostá lež, které mnoho vůdců a globalistů skutečně věří, a vede je to tam, kam by žádný člověk neměl jít. Ale zvolili si tuto cestu života, krátký život, mrknutí oka ve srovnání s věčností. Vyměnili věčnost se Mnou za peníze, moc a extravagantní život. Mohl jsem jim to dát, aniž by za to vyměnili svou duši. Mé děti, není špatné mít finance, ale nemůžete sloužit dvěma pánům. Je to láska k penězům a chamtivost, která se mění v nenávist vůči lidstvu a která odvrací lidi ode Mne. Varoval jsem před tím ve svém Slově.

Řekl jsem v knize Timoteovi, že nastanou nebezpečné časy – že lidé se stanou milovníky peněz a sebe sama, že se stanou nelidskými, že mnozí nebudou poslouchat své rodiče, a seznam pokračuje. To je to, co dnes vidíte ve vaší společnosti i po celém světě. Varoval jsem vás před tím, ale nenechal jsem vás bez naděje. Varoval jsem vás, abyste nebyli chyceni do stejných pastí, do kterých se chytá svět. V těchto dnech velice odděluji své děti od toho, co se děje.

Dělám vás jinými, odlišuji vás jako Své děti, abyste přitáhly více lidí k mému Synu. To, co vidíte, vypadá hrozně. To, co vidíte, vypadá jako bezvýchodné a nemožné, ale já se objevuji tehdy, kdy nemůže podat výkon člověk a kdy nikdo z lidí nezíská uznání za to, co dělám já. Používám mnoho lidí po celé této Zemi, abych lidi a národy osvobodil, ale ten, kdo to dělá, jsem Já.

Soustřeďujte se tedy na Mé Slovo a ne na své okolnosti. Soustřeďujte se na to, co již bylo uděláno. Zaměřte se na Krevní smlouvu, kterou jste se Mnou uzavřeli, a povznesete se výše a přijmete více mé slávy. Toto jsou dny, kdy máte povstat, probudit se a zničit plány nepřátel zosnované proti vám. Jsem s vámi a vaše nepřátele jsem již porazil, praví Pán, váš Vykupitel.

Rasmussen: Znovu říkám, toto jméno bude ve vašich zprávách. K vidění budou skvělá odhalení. Čísla byla potlačena, ale už je potlačovat nemohou.

Himálajské hory budou ve vašich zprávách.

Další pohoří bude také ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Nikaragua: toto jméno bude ve vašich zprávách.

"Fire Blaster": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Chystá se útok dronu, který se dostane do titulků. Věci nejsou tak, jak se zdají, a vše bude odhaleno kolem tohoto místa.

Azria: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Massachusetts: opět, tento stát bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Roswell: Toto jméno, které říkám znovu, bude ve vašich zprávách.

Cassius Clay: jeho jméno bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

„X označuje místo“: tento výraz bude ve vašich zprávách.

Znovu říkám, sledujte královnu. Chystá se něco, co chtěla královská rodina utajit.

Exploze bude ve vašich zprávách a její umístění není náhoda. Je toho víc, co bude vyhlášeno, co vaši nepřátelé nechtěli, abyste věděli.

Hirošima: Znovu říkám toto místo. Sledujte a uvidíte, co říkají a co se tam děje. Pamatujte, kdo o tom mluví. Neřeknou vám celý příběh, ale já to všechno odhalím, praví Pán zástupů.

Mark Zuckerberg: Myslel sis, že jsi v bezpečí, ale chystají se vystoupit oznamovatelé a rozeberou tě do mrtě. Tento důkaz nelze popřít, i když se chystáš odstoupit, a myslíš si, že pak už nikdo nevystoupí s pravdou. Ztratíš všechno, co ti je drahé, protože soud tě zasáhne, když to nejmíň čekáš, a stejně tak všechny s tebou, říká Pán.

Wygant: toto jméno bude také ve vašich zprávách a výbušné důkazy budou tento národ šokovat svým obsahem.

CIA bude odhalena stejně jako FBI a každý infiltrátor bude mnou odstraněn, říká Pán.

Informátor NSA se chystá přijít s výbušnou informací, která také změní story a směřování tohoto národa. Řekl jsem vám, že existuje další Snowden, ale tato osoba má proti tomuto zkorumpovanému režimu více důkazů, které ho roztrhají. Řekl jsem vám, že informátoři přicházejí odevšad. Buďte připraveni slyšet věci, které slyšet nechcete, a vězte, Mé děti, že obnova přichází do tohoto národa i do národů po celém světě. A soud nad vašimi nepřáteli bude brzy vidět.

Změny nepřicházejí jen tak. Jsou zde a jsou zde pro vaše vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/whistleblowers-are-coming-forward-to-change-the-narrative-and-the-course-of-this-nation