Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste se bránily, abyste vzdorovaly vašemu nepříteli. Když se jemu a všem, kdo jsou s ním, postavíte na odpor, musí uprchnout. Proto vám v této době říkám, abyste použily svou autoritu, kterou jsem vám dal, abyste se vzepřely všem těmto nezákonnostem a zničily jejich moc nad vámi, vaší rodinou a vašimi národy.

Prohlašujte mou slávu, abyste naplnily své domovy a národy. Dejte Mně a mým andělům pravomoc se pohybovat. Mluvte, co vám říkám, mé děti, a tato slova zničí moc, plány a kontrolu vašich nepřátel. Dnes, Mé děti, vstaňte ze svého místa porážky a zoufalství. Vstaňte a přijímejte ode Mne. Přijměte mou slávu. Pouštějte Mě, Mé děti, do svých životů každý den. Dám vám odpočinek, který jste nikdy nepoznaly. Mé děti, byly jste pod tlakem, úzkostí, stresem, strachem a obavami v míře, kterou se váš nepřítel chystal využít k tomu, aby vás i nadále ovládal. Prolomte tyto řetězy mým slovem. Osvoboďte se z těchto řetězů chválou a uctíváním, i když vám všechno říká, že nemůžete. To je jen váš nepřítel, který vám vzdoruje, abyste se poddali jeho lžím.

Zlomte jeho kontrolu nad vaší myslí, tělem, dětmi, rodinou, financemi i zaměstnáním. Použijte autoritu, kterou jsem vám dal, a vše změní před vašima očima. Dejte svému nepříteli vědět, že již nejste poraženi, ale berete si zpět vítězství, které vám již patří. Je čas na větší slávu, tak očekávejte, že ji přijmete. Vaše životy se navždy změní, praví Pán, váš Vykupitel.

Uvidíte, že vaši nepřátelé začnou klopýtat o svá slova a lži. Více bude zachyceno v živém televizním vysílání. Je čas, aby jejich lži byly světu odhaleny. Zkáza přichází na vládu Jednoho světa a na všechny, kteří jsou s nimi. Dívejte se, jak se všichni hroutí. Dívejte se, jak jim je odebírána veškerá síla. Dívejte se, jak jsou obíráni o všechny finance a mocenská místa. Jsem soudcem nad celou Zemí a soud se je chystá všechny srazit před světem. Připravte se, Mé děti, na velké otřesy na této zemi – velké otřesy, které bourají všechny jejich zdi, lži, kontrolu, finance, obchody, ekonomiky a podvodné vlády. Jedna erupce za druhou se chystá explodovat, aby zničila každou lež a všechnu korupci. Všechno se to brzy stane, tak se připravte na náhlý dopad, Mé děti, říká Pán zástupů.

Holocaust bude znovu ve zprávách. Podívejte se, kdo o tom mluví. Všechny jejich plány a lži předstupují před svět, říká Pán.

Nikaragua: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách. Sledujte a dívejte se, co se tam bude dít, a vězte, Mé děti, že vám dávám zprávy před zprávami.

Severní ledový oceán bude ve vašich zprávách. Ještě jednou vám říkám, abyste sledovali vody. Ve vodě je toho víc, co se vaši nepřátelé snažili schovat, ale já to všechno odhaluji.

Rumunsko se brzy objeví ve vašich zprávách.

Havaj bude také ve vašich zprávách. Dojde tam k výbuchu, který bude signalizovat Obamův zánik, a z tohoto místa brzy vyjde pravda. Pravda, kterou Obama chtěl, aby zůstala skrytá. Jeho rodný list je falešný a existuje podstatný důkaz, který byl utajován, ale nadále již utajen nebude. Všechno, co Obama udělal během svého prezidentování, bude převráceno a svrženo spolu s jeho loutkou „the Biden“.

Sledujte, jak ti dva budou odhalováni. O Obamovi a jeho domově ve Washingtonu se brzy objeví zprávy. Sledování a důkaz jeho stínové vlády se brzy prokáže. Není to spiknutí. Někdo na Mé straně infiltroval jeho stranu a byl v nejužším kruhu. Mají důkaz: všechny nitky, které měl Obama proti Trumpovi, každého podvodníka na obou stranách a lidi, které vydíral, aby se dostali dovnitř a špehovali právoplatného prezidenta a jeho vládu. A špehovali americký lid pomocí NSA. Ach ano, vše, co udělali, bylo odhaleno. CIA a každá agentura budou odhaleny. V FBI se toho také děje více, co se chystá vyjít najevo.

Obama jmenoval generály a ti se chystají odstoupit, odejít nebo jít do důchodu. Jsou spojeni nejen s Obamou, ale i s Čínou. Jsou to zrádci a obrátili se zády k pravdě a pokusili se zničit vaše svobody. To vše bude odhaleno. V armádě probíhá očista a vy to uvidíte. Uslyšíte, že více lidí z Pentagonu náhle odejde. To je další znamení, že infiltrátoři přicházejí a spravedlnosti bude učiněno zadost. Každý zrádce proti tomuto národu byl přistižen při činu, ať už těmto slovům věříte nebo ne.

Probuďte se, mé děti, protože někteří z vás ještě spí. Věci se mění, a to je čas na velké obraty. Toto je čas na zvraty. Odhaluji pravdu, kterou se vaši nepřátelé tak zoufale snažili skrýt. Zabili mnoho lidí, aby zachovali svá tajemství, ale jejich krev ke Mně promluvila a volá po spravedlnosti. Má pomsta bude viděna proti vašim nepřátelům, mým dětem, a všem, kdo jsou proti mně, praví Pán zástupů.

Yuval Noah Harari: podlehneš svému podvodu a lžím. Nejsi bůh a nejsi neporazitelný. Budeš odhalen jako had, kterým jsi. Každý plán a vše, co jsi se pokusil dokončit proti lidské rase, bude mnou zničeno. Jsi falešný prorok a jsi podvodník. Soud tě zasáhne, když to nejméně čekáš. Nevěříš ve Mne, ale brzy uvidíš, že existuji a mám to pod kontrolou – ne ty, ani nikdo s tebou. Yuvale, tvé dny jsou sečteny, praví Pán zástupů.

Všechny, kdo jsou falešnými proroky a všechny, kdo jsou podvodníky a lháři, odhalím. V Mém Slově se říká, že pomsta je moje. Mé děti, uvidíte mou pomstu a soud nad svými nepřáteli v této hodině způsoby, které jste nikdy nepovažovaly za možné, říká Pán.

Všechno to, co teď vidíte, Mé děti, co vypadá nemožně, a o čem jste si myslely, že se to nikdy nezmění, se bude měnit. Jsem Bůh, u kterého není nic nemožné. Ukážu vám, že všechno bylo nemožné pro člověka, ale ne pro mě, praví Pán.

The Georgia Guidestones budou opět ve vašich zprávách. Vaši nepřátelé je chtějí obnovit, ale to se nikdy nestane. Nejen, že to nebude znovu postaveno, ale pohybuji svou rukou, abych zničil jejich další památky, a oni nemohou udělat nic, aby to zastavili, říká Pán.

Aramejština: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Lev bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu. Až to uvidíte ve svých zprávách, pamatujte, že jsem lev z kmene Juda a nic mě nepřekoná.

Noemova archa bude ve vašich zprávách. Až to uvidíte, pamatujte, Má sláva se chystá naplnit tuto Zemi. Přijímejte to tedy nyní ve větší míře.

Budova Capitolu bude ve vašich zprávách. Sledujte a uvidíte. Bude to signalizovat čisté zametení a vyčištění každého sedadla.

Mé děti, teď na vás čekají velké změny, takže se připravte na to, že se objeví náhle. Jsem Bůh náhlostí a vaši nepřátelé se nikdy nebudou schopni připravit na to, co se má stát.

Tak začněte slavit, mé děti. Všechno se změní, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-dismantling-of-washington-dc-has-begun