Neboť Já, Pán, chci dnes svým dětem připomenout porážku jejich nepřátel. Dnes se ve světě neděje nic, co bych nemohl náhle opravit nebo změnit. Nic není nemožné nebo se nedělo, co by se nedalo převrátit a zničit.

To, co ve světě vidíte, je, že plány vašich nepřátel selhávají a na všechny brzy přijdou další rozpaky a hanba. Další otřesy se chystají ve vládě, ve straně modrých, ach ano, a ve straně červených. Byla nakreslena čára a každý si vybral svou stranu a cestu, po které chce pokračovat.

Vyšetřovací výbor bude brzy odhalen. Všechno, co si navařili a o čem lhali, bude odhaleno – FBI, ta velká lež, zastírání, spolu s výborem 6. ledna.

AG a všichni, kdo jsou s Merrickem Garlandem: Myslíte si, že můžete dělat, co chcete? Myslíte si, že můžete přinést důkazy a obvinit někoho jiného ze zločinů, které jste sami spáchali? Vaše obvinění přijdou vniveč. Vaše vyšetřování nepřijde k ničemu, protože nemáte absolutně nic. Všechno je to lež, fasáda, kterou jste se pokusili vytáhnout nejen na americký lid, ale i na svět. Vaše plány selhávají a vy si uvědomujete, že lidé už vašim zpravodajským stanicím nevěří jako dříve.

Vaše zpravodajské stanice a náustky se vám hroutí před očima. Jejich hodnocení a další jsou vyčerpány bez možnosti zastavit potopení lodi. Dívejte se, mé děti, jak další zpravodajské stanice krachují. Další moderátoři zpráv budou nadále odstupovat. Už jsem vám řekl, že CNN zavírá své dveře a už se neotevřou. Jsou na mizině a nikdo je tentokrát nezachrání. Jejich čas vypršel a svět uslyší oznámení, že CNN již není, říká Pán zástupů.

Jejich pád bude pro vaše děti velmi nezapomenutelný. Děti vašich dětí budou vědět, že velký JÁ JSEM přišel osvobodit svět od vlády Jednoho světa. Na ni ještě není čas. Tato Slova jsem pronesl již dříve – je čas na Můj reset, ne na ten jejich. Je čas, aby má sláva pršela na tuto Zemi.

Začalo čištění mé církve. Sledujte, jak stále více pastorů utíká ze svých pozic v hanbě kvůli tomu, co udělali mým církvím a jejich sborům. Pastor jedné megacírkve se chystá odstoupit a důvod bude pro svět šokující. Všechno skryté, včetně toho, co bylo skryto v mých církvích, už tak nezůstane. Odhaluji všechnu temnotu, abych rozzářil své světlo, abych přivedl svou slávu zpět do bohoslužeb. Oživení, revival, exploduje po celé této Zemi jako požár. To je to, o čem budou chtít zprávy stále více informovat – o všech zázracích, které všude vypuknou. Má moc a má dobrota již nebudou popírány.

Probuďte se, mé děti, nyní, protože volání k probuzení už začalo, praví Pán, váš Vykupitel.

Waukesha: toto jméno bude ve zprávách.

Heisman Trophy bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Whitaker: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Zednářský chrám bude ve vašich zprávách. Pravda odhalí všechnu jejich temnotu a lži.

Wildeman: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Kongresman náhle zemře, ale pravda vyjde najevo bez ohledu na to, co se zpočátku snaží říct.

Westminster: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách z významného důvodu.

Norfolk: toto místo bude ve vašich zprávách.

Migranti budou ve vašich zprávách stále více. Pravda, kterou skrývají nebo se snaží skrývat, bude brzy odhalena. Mnoho informátorů se ozve, proč tolik lidí prochází přes hranice a kdo jim platí, aby sem přišli. Ano, vaše podvodná vláda uzavřela dohody s cizími národy, aby jejich lidé přišli a zaplavili hranici, aby způsobili chaos v této zemi více než jedním způsobem, ale existuje důkaz, který zastaví další plánovaný útok proti tomuto národu. Zastavuji jejich plány, a když se mi dostanou do ruky, jejich plány před nimi vybuchnou. Z tohoto národa nedostanou to, po čem touží. Je to můj národ a orel se chystá znovu vzlétnout. Nic nezabrání tomu, aby byl orel osvobozen, protože ten orel je můj, říká Pán.

Sledujte, jak se letošní rok blíží ke konci. Stejně tak každý plán proti vám, oh Spojené státy. Jste osvobozeni od toho, co vidíte.

Lavina pravdy se spustila a vaši nepřátelé nemohou zastavit to, co se na ně chystá přijít, protože nemohou zastavit mě, říká Pán.

Všechny Mé plány budou brzy vidět a svoboda zazní po celé této zemi.

Zvon svobody bude opět ve vašich zprávách. Sledujte to! Když to uvidíte, vězte, že svobodu a volnost zastavit nelze, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/nothing-will-keep-the-eagle-from-being-set-free-because-the-eagle-is-mine