Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že jste svobodné. Jste svobodné žít, svobodné milovat a svobodné Mi sloužit. Jste osvobozené od nemocí, osvobozené od otroctví, bez strachu, bez starostí, bez stresu, bez bolesti a bez trápení, protože jste osvobozené a vykoupené z prokletí, které je na této Zemi, neboť Kristus vaši svobodu vykoupil. Zničil sílu vašeho nepřítele. Zbavil ho moci a autority nad vámi. Neřiďte se svými pocity nebo tím, jak se věci jevily, protože tyto věci podléhají změnám.

Temnota nad vámi byla zničena a vaše světlo bude v tomto světě zářit stále více. Mé děti, připravte se na záplavu pravdy, záplavu mé slávy, záplavu probuzení a záplavu čerstvého ohně. Všechno se to blíží, tak připravte svá srdce, abyste ode Mne v tomto čase přijali více, praví Pán, váš Vykupitel.

Ohnivá bouře/Firestorm: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Pedofil: toto slovo bude ve vašich zprávách. Sršní hnízdo těchto lidí bude objeveno a odhaleno. Mnoho lidí v centru pozornosti schovávalo před očima ostatních, kým skutečně jsou. Jejich temná tajemství byla skryta a mnoha lidem bylo zaplaceno nebo jim bylo vyhrožováno, aby tato tajemství drželi, ale přesto přijde další informátor a pak další s důkazem nejen o temnotě v Hollywoodu, ale také o tom, jak byli spojeni s vládou úředníků a elit. Už jsem vám řekl, mé děti, že vychází další důkaz o Epsteinovi a o tom ostrově. V tom příběhu je toho mnohem víc. Jména mnoha lidí byla před veřejností zamlčována, ale já ty utajované informace vystavím světu. Jejich zlověstné činy i to, jak čistě jsou zlí, budou odhaleny a soud je zasáhne jako morové rány v Egyptě, praví Pán zástupů.

Nikdo z nich se svými hříchy nevyvázne, jejich zápach dosáhl mých nosních dírek. Krev těchto obětí ke Mně volala po spravedlnosti a moje je pomsta. Znovu říkám: Má pomsta se brzy objeví po celém světě, abych zničil jejich tajné společnosti za všechny jejich dětské oběti, prodávali je jako otroky a mučili je způsoby, jaké lidstvo nezná. Bylo toho dost. Mé děti, brzy uvidíte, že můj soud tvrdě zasáhne vaše nepřátele v této době a v období, ve kterém se nacházíte, říká Pán zástupů.

Fašismus: toto slovo bude ve vašich zprávách a já odhalím každého z nich, kteří prosazují takovou agendu v tomto národě a po celém světě, říká Pán.

Tulení ostrov bude ve vašich zprávách.

Mountain Gate: toto bude ve vašich zprávách.

Cyrus: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Hillsong bude opět ve vašich zprávách.

Billy Joel bude ve vašich zprávách.

Catskill: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách. Podívejte se, co je hlášeno, že se tam stalo. Věci nejsou vždy takové, jaké se zdají být.

"Temná věž": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Dogmatický: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Hawthorne: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Nancy Pelosi potká velké neštěstí. Poznáte to, až to uvidíte. To bude signalizovat její odvolání z funkce předsedy Sněmovny a totální demontáž vašeho Kongresu. Tajemství byla držena před americkým lidem, ale tajemství již nezůstanou skryta nebo potlačena. Brzy vyjde video jako důkaz, který způsobí, že každá osoba, která je tam nezákonně, bude odstraněna.

Kwanzaa: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Známá železniční společnost bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Spojené arabské emiráty: toto místo bude ve vašich zprávách.

Významný informátor se chystá přijít s pravdou a důkazem o OSN, o tom, jak rozdělující a zlá ve skutečnosti je. Já, Pán, jsem nikdy nechtěl, aby něco takového existovalo, ale člověk to chtěl a usiloval o to a někteří věřili, že je to skutečně dobrá věc. Byla to jen další věc, kterou vláda Jednoho světa zavedla na půdě Spojených států, aby je zničila. Ale toto jsou dny Hamana, o kterých jsem mluvil, a úplně rozložím a zničím OSN před světem, říká Pán zástupů.

Totéž udělám s EU. Odhalení přicházejí, aby světu ukázaly, o co jim šlo a jak jim deep state ze Spojených států pomohl vytvořit a ovládat tuto část světa. Ale ty dny se chýlí ke konci, praví Pán.

Chystám se vyčistit Wall Street, říká Pán. Na Wall Street bylo ukryto mnoho špinavých obchodů a kriminálních aktivit. Tato odhalení prokážou vinu všech, kteří byli propojeni a hráli na světové ekonomiky jako na housle, aby zničili trhy po celém světě podle své vůle. Ano, každý z nich bude jmenován a spravedlnosti bude učiněno zadost, praví Pán zástupů.

Buckinghamský palác bude spolu s hradem Windsor ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Ponorka se chystá být ve vašich zprávách a je důležité, komu patří.

Antarktida bude ve vašich zprávách.

Podřízenost/Subordination: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Madison Cawthorn: Přichází k tobě ospravedlnění. Každá lež a vše, z čeho jsi byl křivě obviněn, spolu s krádeží tvých voleb, bude odhaleno. Nic se přese mne nedostalo, můj synu. Nikdy není pozdě a nic pro mě není nemožné. Neopustil jsem tě, bez ohledu na to, jak se věci právě teď zdají. Věci, které jsi zažil, a vše, čím sis prošel, se náhle změní. Sleduj, jak pracuji, a sleduj, jak rychle to udělám, praví Pán zástupů.

V tomto národě bylo napácháno mnoho falše. Mnoho lidí bylo sabotováno a vydíráno za zločiny, které někteří ani nespáchali. Mnoho zla zůstalo nepovšimnuto, ale já je všechny odhaluji.

Mé děti, buďte připravené a nastavte svá srdce přede Mnou správně. Chystají se náhlé změny. Konečné zúčtování začalo a svět uvidí pravdu způsobem, o kterém si mnozí vůbec nemysleli, že by se kdy mohl odehrát. Moje ruka se teď pohybuje rychleji a každá zeď i plán zosnovaný vašimi nepřáteli před světem padnou.

Další výpadky (blackouts) budou i nadále hlášeny ve vašich zprávách. Už jsem vám řekl, že to signalizuje pád vašich nepřátel a že se blíží váš čas oslav, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-destruction-of-the-un-and-the-eu