Neboť Já, Pán, dnes svým dětem připomínám jejich Krevní smlouvu se mnou. Stůjte pevně a věřte jí dnes. Vaši nepřátelé proti tomu nemají žádnou moc. Jsou a vždy budou poraženi Ježíšovou krví, která je zničila a odzbrojila v útocích proti vám, kteří jste přijali Ježíše jako svého Pána a Spasitele.

Svým dětem, které jsou stále uchváceny náboženstvím a náboženskými tradicemi, vás varuji před velkými změnami ve vašich kongregacích – už žádné člověkem vytvořené doktríny, nebýt vlažný, žít pro sebe nebo podle toho, co vám o Mně někdo řekne. Poznejte Mě osobně skrze Mé psané Slovo a čas strávený ve společenství se Mnou. A běda těm, kdo pochybují o prorocích nebo pochybují o mých slovech. Na tuto Zemi se chystá padnout náhlá tma a vy se nechcete chytit do této pasti. Vstaňte, mé děti. Připravte se na přijetí mé slávy, kterou jsem vám již dal.

Chvalte v těchto dnech jako nikdy předtím. Ve vaší chvále je síla. Chvalte tedy, Mé děti, jako nikdy předtím, a uvidíte, jak se vaše okolnosti změní. Uvidíte, jak se vaše životy změní. Zažijete svobodu a zdraví jako nikdy předtím. Chvála ničí nemoc a slabost. Ničí strach. Proto se nemůžete řídit pocity. Když chválíte, je v tom velká síla. V Mém Slově je řečeno, aby se přinášely oběti díkůvzdání a chvály. Vaše tělo a mysl vám řeknou, že ne. Vaše okolnosti vám řeknou, že nemůžete. Neposlouchejte je. Satan používá svá rozptýlení, aby vám zabránil prosperovat a neztratil nad vámi úplnou kontrolu. Chvála nutí vaše nepřátele utíkat, proto Mě chvalte hlasitěji, Mé děti, v tomto čase. Hledejte mě jako nikdy předtím. Vaše řetězy jsou zlomené, tak začněte slavit hned teď, ještě než to uvidíte, protože pak to uvidíte rychleji, praví Pán, váš Vykupitel.

Začala demontáž vašich nepřátel. Moje dny pomsty jsou tady. Ničení plánů vašich nepřátel budete svýma očima vidět stále více. Nic nemůže zastavit erupci pravdy, která se má odehrát. Svět uvidí, že jsem Bůh Pravdy. Lži vašeho nepřítele nemohou obstát proti mé moci, praví Pán zástupů.

Katapult: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Ve vašich zprávách bude oznámena další válka. Nevěnujte tomu pozornost. Tento válečný akt je naprostá fraška a nastavení pro velké rozptýlení na této Zemi, abyste se na to dívali, abyste neslyšeli pravdu, když přijde. Nevšímejte si toho, když se přihlásí více informátorů nebo když více lidí sestoupí ze svých míst moci, zjevně aby se schovali před tím, co přichází. Nemohou se skrýt před pravdou a nemohou se skrýt přede Mnou, praví Pán zástupů.

Zásadní novinky se prolomí ohledně středního volebního období, oh, Spojené státy. Vaši nepřátelé měli připravenou scénu od velkého chaosu, aby ukradli další volby, ale já to zastavím před polovinou. Sledujte a uvidíte, jak velká změna přijde ještě předtím. Nebojte se těchto voleb, mé děti. Vaši nepřátelé by se měli bát. Jen vím, že nepotřebuji volby, abych změnil tento národ, a nepotřebuji další volby, abych přivedl vašeho právoplatného prezidenta zpět. Ne, moje ruka není bez síly a moje ruka se pohybuje, aby ho teď přivedla zpět spolu se všemi s ním. Ale Mé děti, neohlížejte se na muže, aby vás zachránil. Já jsem ten, kdo to dělá, praví Pán zástupů.

Akvárium bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Ve vašich zprávách bude velká písečná bouře. Sledujte toto místo. Hodně věcí se tam chystá. Počasí bude v této oblasti velmi neobvyklé a zprávy o počasí to ukážou. Biblické rány vidíme v naší době, budou volat. Jak to?

Voda se zbarví krvavě do červena. Hmyz pokryje zem a bude se zdát, že je na všem co lze vidět. Kroupy se promění v oheň a žáby budou k vidění v nezvyklém počtu. Dojde k záhadným úmrtím. Řekl jsem vám, abyste sledovali, až tyto věci přijdou, aby světu ukázaly, že je čas na další exodus. Toto je čas Velkého exodu a Mé děti odcházejí z tohoto babylonského systému tak svobodné, jak by Mé děti měly být, říká Pán zástupů.

Syrakusy: toto jméno bude ve vašich zprávách.

V Severním ledovém oceánu se chystá něco významného. Pamatujte, Mé děti, kdo jsem. Vždy varuji, než se něco takového stane.

Ve vašich zprávách bude další válečná loď.

Sledujte, jak vaši nepřátelé selhávají při dalším pokusu ovládnout můj národ Izrael. Plánují své další útoky, ale zastavím jejich střely a svět bude vědět, že toto jsem mohl udělat pouze JÁ JSEM, který jsem je zastavil. Vaši nepřátelé brzy poznají, že Bůh Abrahamův, Izákův a Jákobův stále žije a stále chrání můj národ, Izrael, praví Pán zástupů.

Říkám toto slovo znovu, katamarán bude ve vašich zprávách. Podívejte se na toto místo a vězte, že pravda se chystá zničit plány vašich nepřátel a oni se potopí jako Titanic.

Střih větru: toto bude ve vašich zprávách, protože se stalo něco neobvyklého, co meteorologové nedokážou vysvětlit. Neobvyklá doba, ve které žijete, a neobvyklé věci budou vidět pravidelněji, aby upoutaly pozornost světa. Jsem zde a věci se mění, říká Pán.

Konstantinopol: toto slovo a toto místo budou ve vašich zprávách. V Istanbulu se chystá něco významného. Poznáte to, jakmile to uvidíte, praví Pán.

Turecko skrývá něco, co se brzy objeví jako rána a zničí to plány vašich nepřátel. Jen sledujte, co mají, a vězte, že další země se chystají postavit proti vládě Jednoho světa – země, o kterých jste si nikdy nemysleli, že se postaví a budou se bránit. Řekl jsem vám, že mezi národy světa roste odpor. Zatlačují propagandu, tlačí zpět na krádež jejich svobod. Tento růst uvidíte po celém světě. Mé Spojené státy, vstaňte a připojte se k odporu, říká Pán.

Ach, Spojené státy, jak se vaši nepřátelé snažili všemožně vás rozdělit, ale sjednocování začalo. Nastal posun, který žádný člověk nezastaví. Oh, Spojené státy, vstaňte. Stůjte a vezměte si zpět, co už je vaše. Pohlédněte na všechny lži a plány svých nepřátel a vězte, že žádný z nich nefunguje. Smějte se svým nepřátelům, protože všichni ztrácejí svou moc a postavení a jejich ústa jim budou stále znovu a znovu klouzat v živém televizním vysílání. Televize se brzy stane velmi zábavnou, protože klopýtají, padají a někteří náhodou řeknou pravdu. Některé se obracejí proti sobě a tím budou eskalovat svoji demontáž. Začalo to a tato sezóna, ve které se nacházíte, bude skvělá a velmi nezapomenutelná.

Nikdy nezapomeňte, co jsem udělal a co se chystám udělat. Řekněte to svým dětem a svým vnoučatům – co Pán udělal po celém světě, a probuzení vypukne v míře, kterou nikdy nikdo neviděl.

Všechno to právě začíná, takže se nenechte pohnout nadcházejícím krachem trhu. Na to jsem již dříve upozorňoval. Je to jejich království, které padá. Vstává nové, praví Pán.

Přichází ticho, které umlčí vaše nepřátele a zastaví jejich vliv. Takže, Mé děti, začněte křičet a hlásat. Toto je čas na oslavu. Hlásejte svou svobodu a své uzdravení. Toto je čas, kdy ode Mne máte přijímat ve větší míře, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-silence-is-coming-sept-2022