Neboť Já, Pán, tento den znovu svým dětem připomínám, že to mám pod kontrolou. Nic, co proti sobě vidíte, ani nikdo, kdo ovládá svět nebo stojí proti vašim svobodám, vás nebude moci zdržet od toho, co se chystám udělat, a od svobody, kterou se chystáte zažít. Věci, které se děly po celém světě, vlády a světové ekonomiky se začnou dramaticky měnit, protože začaly otřesy a posun začal lámat jejich kontrolu nad tímto světem. Je to erupce pravdy. Oznamovatelé začali otevírat ústa a spustili zničující lavinu proti vašim nepřátelům.

Nic nemůže zastavit tuto dynamiku nebo ji dokonce zpomalit. Existují exploze, erupce a různé způsoby ničení, které ničí vše proti vám co vidíte.

Uslyšíte o velké sopečné erupci a o velkém zemětřesení. Tyto věci jsou dalším znamením pro mé děti, že vaši nepřátelé sestupují v této hodině, stejně jako jejich moc a vliv. Nedovolím jim jít už dál. Padají do jedné pasti za druhou bez možnosti úniku. Škody a ničení v táboře nepřítele budou brzy vidět a nelze to popřít. Pohyb mé ruky proti nim nelze popřít, praví Pán, váš Vykupitel.

Tyrese: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Sledujte Londýn: Znovu opakuji, chystá se tam něco významného.

Kowal: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Sacramento: toto místo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Sledujte, jak hurikány začínají nabývat na síle a intenzitě. Věci byly klidné, ale ne všechno se zintenzivňuje tak, jak to vaši nepřátelé zamýšleli. Měli v plánu využít vody a skrýt věci, které dělali. Ale už to nemohou dál skrývat, protože v těchto místech rozvířím vody, abych zastavil další útok na Spojené státy. Nebojte se těchto bouří. Použijte proti nim moji autoritu, aby se nepřiblížily k vám ani k vašim příbytkům. Máte moc mluvit k bouřím stejně jako Ježíš. Vstupte do mého Slova a uvidíte, co řekl. Získejte ty znalosti zjevení. V těchto dnech máte moc nad bouřemi, zvláště když se blíží takové počasí. Uvidíte několik prudkých bouří. Bát by se měli vaši nepřátelé, ne vy, protože toto je čas jejich soudu, praví Pán zástupů.

Ne všechny události počasí jsou soudy. Některé jsou vytvořeny člověkem a to bude odhaleno. Vaši nepřátelé používají stroje a technologie k manipulaci s počasím, což způsobuje chaos, ničení a dokonce i smrt. Ano, to je pravda, a ano, tento typ technologie existuje. Mé děti, vaši nepřátelé manipulovali s více věcmi v tomto světě, o kterých jste si nikdy nemysleli, že jsou možné, ale uvidíte pravdu, protože o tom všem existuje důkaz, říká Pán.

Sledujte, jak uvidíte „the Bidena“ odmaskovaného. Pane, co tím myslíš? Jak je tohle možné? Mé děti, vaši nepřátelé léta lhali a při různých příležitostech měli herce, ale nikdy ne tolik, jako měli co do činění s „the Bidenem“. Je falešný, lhář, herec a podvodník v mnoha ohledech. Odmaskuji ho a svět bude vědět, že to všechno bylo herecké představení, falešná, opravdu špatná klaunská show s jejich rekvizitami, scénami a všemi falešnými kulisami a bezchybným osvětlením, aby skryl věci před zraky publika. Vaši nepřátelé skutečně věří, že jste dost hloupí, abyste jim naletěli na jejich show, ale nepočítali s tím, že světem otřese probuzení, aby se ukázala pravda. Vstaňte, Mé děti, a odvolejte tyto podvodníky z jejich mocenských míst. Ti je nemají mít, a nikdy mít neměli, říká Pán zástupů.

Harris byla nějakou dobu zticha, ale sledujte její další kroky. Budou nápadné. Je proti „Bidenovi“ a stále více se od něj vzdaluje. Když viděla tohoto podvodníka na vlastní oči, začala se odtahovat. Uvědomila si, že nikdy nebude prezidentkou. Souhlasila s tím, že bude viceprezidentkou, protože jí bylo slíbeno presidentství. Věděla, jak křehký Biden je, a věřila, že je snadné presidentství dosáhnout. Nemusela by se s ním dlouho snášet. Ale teď, když vidí, že "the Biden" je herec a dali mu před ní přednost, stále zuří a ještě se z toho nedostala. Uvidíte, jak se stále více brání a stává se neukázněnou. Je to její znamení pro globalistu, že už má „Bidena“ dost a měli by s tím něco dělat. Dívejte se na pád obou, praví Pán.

Je toho mnohem víc, mé děti, co uvidíte v živém televizním vysílání, o čem jste si nikdy nemysleli, že někdy uvidíte. Teď to jde rychleji. Jejich zničení a zánik bude oslavován po celém světě, říká Pán.

Velvyslanec bude ve vašich zprávách.

John Kerry se chystá padnout kvůli výbušným informacím, které už nemohou a ani nechtějí skrývat. Podívejte se, jak nechávají padat další a další lidi, aby zachránili velké ryby, jak byste řekli. John Kerry je ve svých posledních dnech ve vládě, protože ta se již blíží ke konci, říká Pán.

Jeden pochod udělá hlavní titulky. Věnujte pozornost jeho umístění. Začalo povstání a po celém světě nabere na síle.

Astoria: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Žralok bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Znovu vám říkám, mé děti, sledujte nákladní lodě. Všechno bude odhaleno. Ano, o tom jsem již mluvil. Další se zasekne, což signalizuje odhalení toho, co skutečně je v těch lodích, které sedí na otevřené vodě. Je to velké, mé děti, a nic nemůže zabránit mé ruce, aby to všechno odhalila, říká Pán.

Waverunner bude ve zprávách.

Ve vašich novinkách bude i velká jachta.

Argentina bude ve zprávách.

Mé děti, scenérie Spojených států se mění. Vláda se mění. To, co nyní vidíte, to vše se mění, proměňuje, aby byl tento národ osvobozen. Během zbytku tohoto roku, Mé děti, sledujte, jak se to pro vás všechno změní, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-biden-will-be-unmasked