Neboť Já, Pán, dnes znovu říkám svým dětem, aby se připravily na změnu. Změna přichází způsobem, který nikdo nečekal; rychle a najednou se současně změní vše, co znáte jako normální.

Věci se musí změnit, mé děti, aby vás osvobodily z této společnosti politické korektnosti, podvodu, otroctví, finančního útlaku a podobných nemocí a trápení. Většina lidí jen přežívá každý den místo toho, aby prosperovali tak, jak jsem pro ně zamýšlel, aby žili.

Toto jsou dny, kdy se má ruka pohybuje, a svět si toho nejen všimne, ale zahájí to mou slávu a velkou sklizeň duší. Toto je čas pro oživení, bez ohledu na to, čemu chce věřit vašich pět fyzických smyslů. Chtějí, abyste věřili, že se děje pravý opak, že svět končí a že věci je příliš nemožné změnit. Někteří lidé dokonce říkají: "Věci je prostě příliš nemožné změnit. Bůh nás opustil. Jsme tu ponecháni, abychom se s těmito lidmi vypořádali sami. Naše země je odsouzena k záhubě." A seznam pokračuje tím, čemu některé z mých dětí skutečně věří. Ve svém Slově jasně říkám, že máme chodit vírou a ne zrakem, a zde je důvod: Satan klame přes zrak. Věříte tomu, co vidíte, a můžete být snadno oklamáni. Sledujte, jak měním věci tak rychle, že lidem tomu bude zpočátku těžké věřit. Nikdo nebude znát mé další kroky a to, co se bude dít, aby byly vysvobozeny mé národy a všechny národy na této zemi.

Vaši nepřátelé byli poškozeni tak katastrofálně, že to nemohou popřít a ani se z toho nemohou vzpamatovat. Jejich vláda Jednoho světa v tuto dobu padá, protože jejich čas ještě nenastal.

Mé děti, jsem váš vysvoboditel a slíbil jsem to. Také to dělám, a brzy uvidíte, že je to pravda. Neopustil jsem vás a nikdy neopustím, praví Pán, váš Vykupitel.

Roswell: Říkám toto jméno znovu, protože se o něm objevuje mnohem více. Z tohoto místa bude odhaleno mnoho věcí, které vás budou šokovat, říká Pán.

Slovo "obvinění" bude ve vašich titulcích i nadále. Říkám to znovu, abych vám připomněl, že ti, které to ohrožuje, jsou skutečně těmi, kteří tím budou sužováni, to oni padnou za své vlastizrádné činy. Bez ohledu na to, co zprávy právě teď naznačují, nevěřte tomu, co dělají nebo říkají. Dokážu, že nemají nic. Jsou to oni, kdo budou obžalováni ze všech svých zločinů a nikdo jiný nebude neprávem obviněn ani neprávem uvězněn za to, co ve skutečnosti udělali vaši nepřátelé, říká Pán zástupů.

Wimbledon: toto slovo, které znovu říkám, bude ve vašich zprávách. Bude vycházet stále více a více o něčem, co bylo skryté, ale nyní to bude zjeveno, říká Pán.

Vyvrhel/Outcast: toto slovo bude ve vašich zprávách. Říkám toto slovo znovu, protože musíte poslouchat a vidět, o kom to říkají. Rozdává se toho víc, praví Pán.

Akupunkturista: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Dynastie: Znovu říkám, že to bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Eggstone: toto jméno bude ve vašich zprávách.

"Zprostředkované nabídky": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Chybné: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Kometa bude ve vašich zprávách z významného důvodu, jak se bude zdát.

Výpadky (blackouts) budou i nadále ve vašich zprávách a brzy uvidíte, proč to bylo tak významné pro to, co právě vidíte.

Broadway bude ve vašich zprávách.

Hastings: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Watergate: toto slovo bude opět ve vašich zprávách. Sledujte, jak to vaši nepřátelé přeženou. Pokusili se ze zločinů, které spáchali, obvinit někoho jiného, ale náhodou prokážou, že pachatelé byli oni sami. Nic z toho, co udělali, nezůstane bez trestu, praví Pán zástupů.

Ekvádor: tato země bude ve vašich zprávách.

Standish: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Krajina jednoho národa se náhle změní. Poznáte to hned, jakmile to uvidíte.

Scottsdale: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Everclear: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Dojde k dalšímu vykolejení vlaku a bude to vaše zpráva.

Jednoznačně: toto slovo bude i ve vašich zprávách.

Další známý moderátor zpráv se chystá odejít, ale ne proto, že by chtěli. Brzy vyjde najevo pravda o tom, co se snažili skrývat.

Jocelyn Bensonová náhle ustoupí ze své pozice. Tím si myslí, že se oprostí ode všech svých zločinů. Padne ale ještě hlouběji a vezme s sebou více lidí, včetně guvernérky Michiganu Gretchen Whitmerové. Na povrch vyplouvají výbušné důkazy. Ukáže tomuto národu, jak jsou špinaví a zlí a také jak velcí jsou lháři a jak jsou obě falešné. Jocelyn a Gretchen, vy zrádní hadi, zaplatíte za své zločiny, stejně jako každý, kdo hrál roli, aby vám pomohl tím, že ukradl mnoho voleb. Ale to vše bylo k ničemu, protože přicházejí zvraty, praví Pán zástupů.

Zvraty přicházejí v mnoha státech a mnoha zemích. Připravte se na to, že to může drncat; může to tak na velmi krátkou dobu vypadat, než se tyto změny začnou provádět. Nic nezastaví to, co přichází na vaše nepřátele, na jejich falešné vlády a jejich moc nad světem.

Mé děti, přichází to rychleji, než si myslíte. Připravte se na změnu. Připravte se na mlčení a zvraty, protože bořím vlády a přivádím zpět ty, jež chtěly mít celou dobu pod kontrolou. Oslavy se blíží, tak se připravte k tanci jako nikdy předtím. Smějte se a křičte, protože konečné odstranění vašich nepřátel je tady, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/reversals-are-coming