Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby bojovaly v duchu jako nikdy předtím. Právě teď se vede proti vám v tomto světě velká válka, ale pamatujte, já jsem větší. Nic plánovaného proti vám nepůjde podle plánu. Vaši nepřátelé, kteří stojí proti Mně, vždy selžou a znovu vám říkám: Mé děti, jsem ve vás. Volejte na své nepřátele: "dolů". Volejte, aby všechny jejich plány selhaly. Zakřičte na jejich porážku a sledujte, jak k ní dojde v této době, ve které žijete. Velký exodus je pro vás, tak vydržte. Tato doba může vypadat trochu drsně a někteří lidé budou unavení, ale vydržte, mé děti. Tohle dlouho nevydrží. Vaši nepřátelé jsou poraženi a celý svět to brzy uvidí, praví Pán, váš Vykupitel.

Nagasaki: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách. Sledujte, co se stane. Až to uvidíte, vzpomenete si, že má slova o tom byla ta první, říká Pán.

"King star": toto bude ve vašich zprávách.

Hydrant: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Známá poušť bude ve vašich zprávách a na události, která se bude konat, se objeví znamení. Bude nepopiratelné, že Já skutečně dávám zprávy před zprávami.

Hershaw: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách.

Horký pramen bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Hermitage: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách.

Určitá předpověď počasí bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Robert Pattinson: jeho jméno bude ve vašich zprávách, ale ne kvůli tomu, co si myslíte.

Belize bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Velké třesení se odehraje v D.C. Sledujte padající kostky domina. Jejich plány proti tomuto národu budou i nadále selhávat. Na levé straně se chystá vyjít někdo, kdo se proti nim otočí, někdo, koho byste nečekali. Něco sestupuje potrubím, aby odhalilo a zničilo jejich story a brzy uvidíte více a více lidí skákajících z lodi a oddělujících se, jak jen mohou, než to všechno padne. Ale tento příští pád otřese tímto národem až do jeho jádra z dobrého důvodu, říká Pán zástupů.

Kawasaki: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Nastal čas, kdy senátor a kongresman zemřou stejného dne, čímž se vám, mé děti, signalizuje, že k vašim nepřátelům přišel anděl smrti a bude to vidět i nadále. Budou umírat další a další – ti, kteří se Mi vzepřeli nebo spáchali ohavné zločiny v tomto světě a odmítají činit pokání a odvrátit se od svých zlých cest. Nastal čas, aby byl na této Zemi vidět můj soud těch, kteří jsou proti Mně.

Něco velkého je na obzoru. Měli v plánu svět znovu zastavit, aby ho ovládli, ale jakmile udělají takový krok, budou vědět, že to nemají pod kontrolou. JÁ JSEM ten, kdo to má pod kontrolou, a tento krok bude jejich posledním, praví Pán zástupů.

Katastrofální škody budou ve vašich zprávách. Ukáže se, že počasí se stává násilnějším a neobvyklejším, a k těmto událostem dojde, aby ohlašovaly vaše vítězství. Toto jsou rány a soudy dneška a vaši nepřátelé nebudou moci uniknout tomu, co na ně nyní přichází, praví Pán zástupů.

Kdosi zadržoval velkou jadernou bombu pravdy až do této doby a sezóny. Poznáte to, jakmile to uslyšíte, a v táboře nepřátel to zažehne oheň, který se jim nepodaří zvládnout, říká Pán.

"Zatlučte poklopy/Batten down the hatches": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Na východní pobřeží se blíží monstrózní bouře. Má udeřit na D.C., aby zastavila to, co proti vám plánovali dál, ó, Spojené státy, ale jejich plány se budou před světem i nadále zadrhávat.

Další osoba, kterou byste nikdy nečekali, se chystá postavit proti "the Bidenovi". Řeknou, že je nelegitimní a musí být odstraněn. Nastal čas, aby začalo velké stěhování, říká Pán.

Lískový ořech: Říkám, že toto slovo znovu bude ve vašich zprávách.

Další velké zemětřesení bude zaznamenáno a hlášeno. Bude nad osm stupňů Richterovy škály. To bude signalizovat, že změna začala a nové vlády se chystají zaujmout svá místa moci. Ano, do mnoha národů přicházejí nové vlády a pád další vlády se chystá. Pád vlády ukáže světu, že žádná vláda proti Mně není v bezpečí před soudem, říká Pán.

Chystá se velký převrat a bude to ve vašich zprávách. Lidé odmítnou přijmout to, co vláda dělá dál, aby jim vzala další svobody. Toto jsou dny, které je třeba překonat, mé děti.

Bojujte dobrý boj víry. Bojujte s modlitbou moci a sledujte, jak vaši nepřátelé utíkají. Má sláva naplňuje tuto Zemi a vaši nepřátelé tomu nebudou moci odolat. Ať vás má sláva naplňuje, mé děti, a budete v tomto světě nezastavitelnou silou, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-time-of-governmental-change