Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby oznamovaly vítězství. Křičte toto každý den tak hlasitě, jak jen můžete:

Mám vítězství v Ježíšově jménu proti jakékoli formě útoku a mám přízeň Boha, který jde přede mnou a otevírá dveře, které žádný člověk nemůže zavřít. Nepřestanu. Nenechám se porazit. Boj je Pánův a on porazil nepřátele přede mnou. Tohle jsou moje dny, abych prosperoval/a, ne jen přežíval/a. Toto jsou dny, kdy budu žít v dokonalém zdraví a v nadpřirozeném mládí. Ano, toto jsou dny nadpřirozena a věřím, že jsem obdržel/a slávu Boží bez omezení."

Říkejte a oznamujte to každý den, mé děti. Toto jsou vaše pochodové rozkazy, které budete každý den oznamovat, praví Pán, váš Vykupitel.

Amherst: Znovu říkám, že toto jméno bude ve vašich zprávách a brzy uvidíte, proč bylo důležité, abych toto jméno zmínil, říká Pán.

Neadekvátní: toto slovo bude ve vašich zprávách popisovat mnoho lidí ve vaší podvodné vládě, oh Spojené státy. Všichni jsou Mnou odstraněni, praví Pán zástupů.

Anheuser-Busch: toto jméno a společnost budou ve vašich zprávách. Výbušné expozice přicházejí od mnoha velkých korporací, které skryly mnoho věcí na očích, oh Spojené státy. Mnoho temných tajemství a špinavých obchodů vyjde najevo, protože oznamovatel přichází s pravdou, která způsobí pád této společnosti, říká Pán zástupů.

Sinclair: toto jméno bude také ve vašich zprávách. Tajemství budou i nadále odhalována.

Nové Skotsko bude ve vašich zprávách.

Varoval jsem vás, oh Spojené státy. Přichází ten velký. Ano, zemětřesení otřese tímto národem. Současně dojde i k erupci sopky. Nebojte se toho. To je signál, že začala velká změna. Vláda padne, ale nikdo ještě neviděl způsob, jakým k tomu dojde, protože Mé cesty jsou větší než cesty lidské, říká Pán.

V této podvodné vládě roste zoufalství. Uvidíte to a v těchto dnech to bude jasnější. Uvidíte to v živém televizním vysílání. Uvidíte to ve zprávách. Uvidíte to v rozhovorech. Uvidíte to u tolika lidí na levici, protože dny jejich moci se chýlí ke konci a datum jejich platnosti se blíží.

Tak sledujte, jak se třesou. Sledujte, jak se třesou. Sledujte, jak i nadále dělají velké chyby, které nebude možné zakrýt.

Nastal čas, aby se zatáhly závěsy loutkového představení. Je čas propustit Mého orla, říká Pán zástupů.

Úzkost: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Jimmy Carter: Znovu říkám, že brzy zemře a mnoho dalších bude následovat.

Dny temnoty nad D.C. budou pro tento národ viditelné, což dokazuje, že toto hlavní město není vaše. Je jejich. Luciferiáni ho sem umístili záměrně. Toto území dali Luciferovi jeho následovníci. Během mnoha let došlo k mnoha obětem – při uctívání Baala. Ano, mnoho satanských rituálů bylo nepřetržitě prováděno na tomto základě. Řekli byste bez stínu pochybností, že Washington D.C. nikdy neměl být vaším hlavním městem. Na to místo se chystá déšť soudů, stejně jako ve dnech původního exodu proti faraonovi. Ano, tito faraoni dojdou ke stejnému uvědomění, že Já jsem Jediný Pravý Bůh a mám to pod kontrolou. Prohrávají a já pokaždé vítězím, praví Pán zástupů.

Doporučení: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Chystá se odhalení dalšího řetězce – pedofilního řetězce. Všechna velká jména budou brzy uvolněna a Epsteinův tajný ostrov už nebude tajemstvím. Každý spáchaný zločin, spolu s každým jednotlivcem, který jej navštívil, bude odhalen. Seznam se blíží a nebude upravován. Obžaloby, odstraňování a obviňování budou narůstat s velkou intenzitou. Zatýkání bude probíhat i nadále, ale teď bude probíhat veřejně, nikoli tajně.

"Rozdrťte hada": tento výraz bude ve vašich zprávách.

Skutečný had bude odhalen, protože někdo, kdo se ukazuje být vpravo, byl ve skutečnosti vlevo. Zrádní hadí lidé budou křičet a volat a on bude zbaven moci, praví Pán zástupů.

V D.C. se chystá něco velkého, co spustí lavinu katastrof pro tuto podvodnou vládu.

Sledujte oblohu v této oblasti, protože budou vidět vícerá znamení a vy budete vědět, že jejich zničení přichází.

"Nežádoucí vedlejší účinky" budou ve vašich zprávách. Tato odhalení budou vycházet i nadále, o tom, co skutečně měli v těch vakcínách, které měly zničit populaci. Ale svým dětem, které to vzaly, to obrátím. Takže se nebojte. Jsem ten, který vás uzdravuje, praví Pán.

Bouře nepřichází. Je to tady. Připravte se na dopad duchovní bouře, která zničí sílu vašich nepřátel. Bouře je to velká a její síla bude nepopiratelná.

Sledujte, jak všichni padají. Tohle je sezóna pro velký pád.

Biden znovu upadne, což bude signalizovat jeho konečný pád a odstranění z jeho domnělé moci. Je falešný, ale je o hodně falešnější, než si uvědomujete. Řekli jste: "Pane, jak je to možné?" Brzy uvidíte, mé děti, co tím myslím.

Velký pád je během podzimu tady. Nebylo to pro minulost. Je to pro teď.

Ach, Ameriko krásná, byla jsi zrazena, ukradena a infiltrována. Ale já jsem ten, kdo pomazal tvoji zemi, a bez ohledu na to, co se v této zemi stalo, ctím modlitby milionů. Vyčistím tento národ a znovu budete krásní, tak krásní, jak jen můžete být. Takže, Mé děti, buďte připraveny na tyto otřesy, protože velké otřesy přicházejí a bude to vaše vysvobození z jejich moci.

Tak stůjte za svým a hlídejte si ústa. Říkejte má slova a nic jiného, ​​protože Já, Pán zástupů, jsem zde, abych se pomstil, a to vás zcela osvobodí. Věřte Mně a ne svému nepříteli. Čas jejich odstranění je tady a váš čas velkých oslav právě začíná, říká Pán, Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-release-of-my-eagle-has-begun