Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste prohlásily svobodu, zdraví, bohatství, vaši autoritu, a pak je použily proti vašim nepřátelům. Toto jsou dny, kdy můžete použít svou autoritu ve jménu Ježíš. Neustupujte před jakýmkoliv druhem odporu a připomeňte si, že ďábel se vás pokusí držet. Ale vždy prohraje a jeho porážka je zaručena. Musíte si to připomínat, abyste viděli, že váš nepřítel je poražený a vítězem jste vy. Dívejte se na sebe jako na přemožitele a na svého protivníka jako na poraženého nepřítele, který pokaždé prohraje.

Postavte se dnes tváří v tvář ujištění, že Já, Pán, vládnu a žiji ve vás, a nic nemůže porazit tuto moc nebo Mé Jméno. Stůjte tedy dnes se vztyčenou hlavou, s vědomím, že jste dětmi krále, praví Pán, váš Vykupitel.

Constantine: Toto jméno bude opět ve vašich zprávách.

Frederickson: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Hierarchie: toto slovo bude ve vašich zprávách, ale ne v takové souvislosti, v níž byste ho normálně viděli.

Hashtag: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Westminster bude ve vašich zprávách, ale ne z obvyklých důvodů.

Vlk bude ve vašich zprávách z neobvyklé příčiny.

Prezident Zelenskij se chystá odstoupit ze svého místa moci a ne z vlastní volby. Odpor roste v zákulisí a věci se pro vaše nepřátele zintenzivňují, protože vědí, že jejich dny jsou sečteny, než pravda vyjde najevo. Svět pozná, co doopravdy skrývají a kým doopravdy jsou. Nikdo, kdo byl proti mně, neunikne mému soudu, praví Pán zástupů.

Ve vašich zprávách bude hlášena přílivová vlna – neobvyklá kvůli velikosti. Je to obrovské, řeknou. Bude znamením přílivové vlny pravdy, která přijde zničit každou lež a narativ, který držel tento svět v zajetí, včetně velké lži roku 2020.

Něco velkého už vře. Na vaše nepřátele se valí bouře a bude pro ně stále těžší udržet se nad vodou se svými lžemi. Sledujte, jak další odcházejí. Řekl jsem vám, Mé děti, je čas na odstranění, převrácení a obnovení národů, praví Pán zástupů.

Hiawatha: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Na Mount Rushmore bude vidět znamení signalizující pád nejen „the Bidena“, ale i všech s ním.

Nastal čas velkého pádu a velké odhalení se blíží.

Připravte se na čas velkých odhalení. "Výbušný" je slovo, které bude i nadále přinášeno a používáno k vysvětlení všeho, co se děje po celém světě a v mých národech.

Chystá se další bombová zpráva o Hunteru Bidenovi. Tentokrát se nemohou držet zpátky a nemohou popřít ani skrýt to, co udělal Hunter nebo že v tom byl zapojen Joe. Toto je doba, kdy neustále uslyšíte slovo "impeach, impeachment", kvůli zrádným činům, které oba spáchali. Právě teď se vaši nepřátelé snaží ukrýt Obamu, aby v tom nebyl zapleten, protože on je ten, kdo tu show řídí. Hunter a "The Biden" padnou jako první. Mnoho dominových kostek již padlo, aby k tomu došlo. Takže se připravte na to, že levice se začne třást a kroutit, protože teď vědí, že nikdo není v bezpečí, a v každém z nich den ode dne poroste strach, protože si myslí, že by mohl být tím dalším. Jejich zdi se rozpadají. Jejich plány selhávají a jejich tváře přede Mnou nebudou skryty, říká Pán.

Zvýšená četnost odhalení: tato fráze bude ve vašich zprávách.

Další virus bude ve vašich zprávách. Budou se snažit přinést více strachu, aby svět uzavřeli, ale nebude to už fungovat. Tentokrát lidé jejich lži prokouknou.

Anthony Fauci se chystá rezignovat a bude to do prosince. Ano, kteréhokoli dne může oznámit, že odchází. Obžaloby jsou doručovány a velmi brzy uvidíte, kdo je obdržel. Mé děti, uvidíte vše, co se stalo, praví Pán.

Další premiér náhle odejde a prezident jednoho národa záhadně zemře. Národy se mění, protože se mění vlády, říká Pán.

Chystá se otřes v katolické církvi. Tento je větší než jejich skandály v minulosti. Oh, mnohem větší. Sledujte to! Nastane otřes, který nelze popřít, praví Pán.

Walsman: toto jméno bude ve zprávách.

Ve vašich zprávách bude požár v přírodě, wildfire, ale tentokrát je to něco jiného a uvidíte proč.

Notre Dame bude ve vašich zprávách. Chystá se skandál.

Ember: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Chesapeake Bay bude ve vašich zprávách. Opět bude odhaleno něco skrytého.

Mé děti, brzy dojde k velkému otřesu, takže se připravte na to, že vše, co vidíte, se výrazně změní.

Ano, nyní je čas na změny, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/something-big-is-brewing