Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se připravily nejen na otřesy napříč národy, ale aby se připravily na probuzení. Probuzení, které přichází, se nepodobá ničemu, co jsme kdy viděli nebo zažili před temnými dny pro ty zlé, ale světlými dny pro Mé děti. Jas a světlo tak jasné, Moje Sláva bude vidět na Mých dětech a odliší je od světa. Toto světlo přitáhne k mým dětem lidi světa, aby přišli do mého království. Tato sláva přichází. Věříš tomu? Je to na obzoru. Není to vzdálené mnoho let. Jste přímo na kraji všech změn.

Moje církvi, připrav se hned. Nečekej o den déle. V těchto slovech je naléhavost, abyste byli připraveni na to, co přichází. Nebojte se této změny a nebojte se nadcházejících událostí, které na této Zemi nastanou.

Katastrofální poškození nepřátelských táborů: oni se z toho nevzpamatují, ani se nebudou moci postavit mé moci, která bude vycházet od mých dětí. Mé děti, dosahujete nové úrovně autority. Cokoli, co vás drží v zajetí – nemoc, nemoc, bolest, trápení, strach, úzkost, deprese, nehodnost, nejistota nebo zneužívání jakéhokoli druhu – bez ohledu na to, co pro vás ďábel naplánoval nebo jaké zbraně použil, já to všechno ničím vší Mou slávou. Přijměte Mou slávu. Přijměte mou lásku. Přijměte Mé odpuštění. Přijměte Mé pomazání, které ničí každé jho. Nastal čas, Mé děti, žít jako Mé děti, ne jako svět. Už žádná malá očekávání nebo vůbec žádná, že přijmete Slovo nebo přijmete Mou slávu. Svět Mou církev potřebuje. Takže, má církvi, povstaň nyní. Zvedni se výše než dříve a nespokoj se s málem. Na to už není čas. Připravte se, že na Mou církev přitrhne záplava, praví Pán, váš Vykupitel.

Ametyst: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Starověké ruiny: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Vyplavou videa z kamer na tělo, která zničí jejich story nejen o volbách, ale i o 6. lednu. Všechno se přibližuje k výbuchu. Provádějí se pohyby. Ach ano, armáda pochoduje k vašemu hlavnímu městu, aby si vzala tento národ zpět. Všichni byli chyceni při činu, dokonce i velké ryby, na které čekali. Byl dokončen každý krok potřebný ke shromáždění důkazů o každé osobě zapojené do ničení tohoto národa. Oni to všechno mají. Všichni správní lidé, které jsem sem dal, odhalí všechny infiltrátory. Pohybují se, aby provedli další zatýkání a rozdávali obžaloby, aby posloužili ke spravedlnosti těm, kteří tento národ nezákonně ovládli.

Dívejte se, ó Spojené státy, jak vás já, Pán, vysvobodím z rukou bezbožných – od „the Bidena“ a Obamy u kormidla. Pravda a všechny důkazy přicházejí. Teď to jde rychle. Můj David je na cestě zpět do světel reflektorů, praví Pán zástupů.

Další Clintonovo tajemství a skandály budou odhaleny, v éteru to bude explodovat. Přichází oznamovatel, který nebude zadržován, potlačován ani ignorován. Řekl jsem vám, Mé děti, dnešní Achab a Jezábel padnou stejně jako ti v mém Slovu. Spravedlnost je vykonávána a uvidíte, jak ji přijímají na centrální scéně. Uvidíte, že Bill Clinton zemře, protože Anděl smrti brzy projde kolem, říká Pán.

William Wesley: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Mé děti, bude se slavit nový Den nezávislosti. Nejen v tomto národě, protože i národy po celém světě budou slavit pád vlády jednoho světa. Budou oslavovat pád a totální zničení velké lži v roce 2020, která držela svět v zajetí. Přijde to rychleji než myslíte.

Nedívejte se na člověka. Neočekávejte, že to udělá někdo jiný než já, praví Pán zástupů.

Nastane velká erupce. Hora bude vypadat, jako by svůj vrchol odpálila. Bude to hlášeno jako náhlé a ničivé a přijde to bez varování. Toto se děje nepřátelům všemohoucího Boha.

Mnoho událostí kolem počasí a toho, co se děje po celém světě, bude vypadat jako zničující – zemětřesení, sopečné erupce, záplavy, prudké bouře a zhroucení ekonomik. Svět se zdá být více vzhůru nohama, ale řekl jsem vám, když to vidíte, obracím svět tou správnou stranou nahoru, odvracím kletbu národů. A ti, kteří svět ovládali, jsou nepřáteli Všemohoucího Boha. Moc v tomto světě úplně ztratí. To, co uvidíte a zažijete, je pád jejich království a to království se nyní hroutí.

Držte se mě teď, mé děti, beze strachu, protože jsem blízko, praví Pán.

Abercrombie & Fitch bude ve vašich zprávách. Tuto společnost postihne velký skandál.

Další velký hráč v Disney náhle rezignuje. Sledujte, jak se ta společnost hroutí. Její akcie budou nadále klesat. Pravda na ni přichází a důkaz bude odhalen. V záležitostech společnosti Disney vystoupí mnoho informátorů. Její pád bude veliký, praví Pán.

V souvislosti s Googlem a YouTube se objeví další informátoři. Řekl jsem vám už, že to přijde. Čína bude zapletena s touto podvodnou vládou. Už žádné umlčování mých dětí; to z tábora nepřátel Všemohoucího Boha bude slyšet velké ticho. Jsou zbaveni moci, vlivu a financí. Přišly dny pro odstranění těchto vůdců, a už to začalo.

Sledujte to. Na celém světě odstoupí od moci víc lidí v jiných národech, a ve Spojených státech dojde k dalším rezignacím těsně před volbami v polovině presidentství. Jakkoli neobvykle to může vypadat, rukopis je na zdi a bylo to vidět. Vaši nepřátelé utíkají. Dělají se obchody a stále více a více se obracejí proti sobě, aby se zachránili.

Velké zrady budou viděny ve straně modrých. Otřese to jimi nevídanou měrou. Ti červení, které jsou ve skutečnosti modrými, budou odhaleni. Dny, kdy se obrátí proti sobě, jsou tady. Děje se to za zavřenými dveřmi, ale Já ty dveře otevírám, aby to svět viděl.

Takže, Mé děti, připravte se na dny šoku a úžasu, protože jsou už tady, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/an-army-is-marching-toward-your-capitol-to-take-back-this-nation