Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby stály pevně a nenechaly se pohnout tím, co uvidí přicházet. Znovu říkám, nebojte se, protože já jsem Pán. Nejenže stojím na stráži a Své děti chráním, ale jsem osvoboditelem této Země. Nic a nikdo nemůže zastavit mou moc nebo mé plány. Pohybuji se po vašich zemích a osvobozuji vás ze zajetí všeho druhu.

Někteří z vás říkají: Pane, řekl jsi to mnohokrát a nic se nezměnilo, spíše se to zhoršilo. Říkám vám, Mé děti, choďte vírou a ne zrakem nebo pocity. Tato slova jsem pronesl mnohokrát, aby rostla a vyrostla ve vašich srdcích, aby vám je váš protivník nemohl ukrást.

Vaše dny jsou tady. Spící obr spal už příliš dlouho. Tím obrem je Mé tělo, nad kterým peklo nezvítězí. Probuďte se ihned! Znovu opakuji, už žádné náboženské tradice nebo doktríny. Odebrali církvím mou slávu a mou moc. To byl další způsob, jakým vás váš protivník oslabil, zatímco jeho armáda sílila. Okamžitě vyjděte ze zákonictví. Toto je velmi silné varování pro mé tělo. Nedávejte Mě do škatulky a nevěřte člověku více než Mému psanému Slovu. Toto jsou dny, kdy poznáte, kým jste, když jste se Mnou, abyste věděli, že nikdy nebudete bojovat sami.

Mé děti, buďte se mnou každým dnem víc a víc a sledujte, jak vaše víra roste na úroveň, jakou jste nikdy nepoznaly. Přijměte dnes mou slávu, praví Pán, váš Vykupitel.

Hiawatha: Říkám znovu, že toto jméno bude ve vašich zprávách.

Nizozemsko bude opět ve vašich zprávách. Chystá se tam něco významného.

Jeden generál se chystá odejít a řekne, že jde do důchodu. Ale brzy uvidíte, že byl donucen rezignovat a ve skutečnosti je zrádcem tohoto národa. Zrada bude jeho koncem.

Christopher Wray: Byl jsi placen za vše, co děláš. Přichází pro tebe soud. Budeš nucen rezignovat a budeš si myslet, že jsi proto čistý. Ale strach tě bude mučit. Pokusíš se uzavřít dohodu s právoplatným prezidentem, aby ses vyhnul obvinění, ale bez pokání a výčitek jsi zašel příliš daleko. Děláš to teď jen proto, aby sis zachránil život, aby ti ho nevzali. Spravedlnosti bude vykonáno zadost. Christophere, zaplatíš vysokou cenu za to, co jsi v této hodině provedl mému národu a mému Davidovi. Chystá se další výbušná zpráva, která tě srazí. Přicházejí oznamovatelé a nic nezabrání tvému zatčení, říká Pán zástupů.

Albuquerque: Říkám znovu, že toto jméno bude ve vašich zprávách. Brzy uvidíte proč. Byl tam řetězec obchodování se sexem. Probíhá velká akční operace, která má toto odvětví roztrhat, a ti, kteří za to zaplatili, také odstupují, říká Pán. Já ty děti vysvobodím.

Oh, Kalifornie: vaše země se brzo otřese. Nebojte se tohoto otřesu. Signalizuje to pád vašeho guvernéra a všech, kteří jsou s ním. Skandál ho pohltí a nic nezabrání jeho odstranění, praví Pán.

Nášlapná mina bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

"Temná obloha/Dark sky": tato fráze bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Velké anomálie se brzy objeví, protože ukazuji světu, že vaši nepřátelé již nejsou u moci. Tyto anomálie nejsou všechny ode Mne. Některé stvořili záměrně a všechny budou brzy odhaleny, říká Pán.

Přichází velká temnota, podobná té v Egyptě. Tato temnota je signálem pro vaše nepřátele, že Mé světlo bude zářit jasněji než jejich temnota, pro Mé děti přichází svoboda a přichází k nim soud.

Sledujte Bílý dům: věci nejsou takové, jaké se zdají být. Říkám to znovu, protože živé televizní vysílání omylem ukáže něco, co nechtěli, aby veřejnost věděla.

Říkám odhalte to. Odhalte to všechno teď, protože už nemohou zůstat tam, kde byli.

Už žádné podvody.

Už žádné krádeže.

Už žádné jejich vlády.

Už žádné jejich choroby.

Už žádné jejich nemoci.

Už žádné jejich ekonomiky.

Nic z toho už neovládá Mé děti ani tuto Zemi, kterou jsem pro ně vytvořil. Toto je čas velkého otřesu a velkého probuzení, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/watch-the-white-house