Neboť Já, Pán, chci dnes svým dětem znovu připomenout, že jsem Stvořitelem této Země a jsem ve vás. Tito lidé, které dnes před sebou vidíte, jsou jen pouhými lidmi s mocí, která pochází od toho, kdo už byl mnou poražen. Nebojte se tedy toho, co tito lidé dokážou. Měl jsem to pod kontrolou a dovolil jsem jim věřit, že tomu tak je, jen na nějaký čas, aby svět viděl, kdo skutečně jsou, co udělali a co před světem skrývali.

Moje církev spala, když tito lidé páchali zločiny tak ohavné, které by nikdo nikdy neměl zakusit. Tyto zločiny zůstaly nepotrestány, nebo to tak alespoň vypadalo, po mnoho let, ale jejich trestem bude strávit celou věčnost na místě, kam jsem nechtěl, aby jakýkoli člověk šel. Ti, kteří jsou stále naživu, dostanou trest na této Zemi a spravedlnosti bude učiněno zadost.

Moje církvi, když jsi spala, tvoji nepřátelé převzali kontrolu, kontrolu, kterou nikdy mít neměli. Byli postaveni do vysokých mocenských pozic, kam nepatřili. Proto musela nastat velká změna – a tak si Moje církev bere zpět to, co jí mělo celou dobu patřit.

Vstaňte, mé děti, a postavte se se Mnou. Vezměte si zpět svou autoritu, kterou jsem vám již dal, a vezměte si zpět tento svět, který je také váš.

Sledujte, jak se přede Mnou hroutí jejich království, jejich podniky i jejich ekonomiky.

Nemá to sílu odolat síle, která je ve vás. Tak tuto sílu použijte, Mé děti. Napojte se na Moji autoritu. Bylo vám to dáno. Dnes tomu věřte. Bojujte proti svým nepřátelům a sledujte, jak prohrávají, praví Pán, váš Vykupitel.

Nastal stanovený čas – čas, kdy se vše změní. O všem, co jste znali jako normální, teď budete říkat, že to normální vůbec nebylo. Toto otroctví, ve kterém jste byli, bude uvolněno a svoboda, o které jste nevěděli, bude vaším novým normálem.

Vidíte střet mé síly s nepřáteli. Všechno házejí proti vám, ale jejich úder se jim vrací. Dochází k bumerangovému efektu, řekli byste. Uvidíte je, jak říkají a snaží se dělat věci proti vám, ale ve skutečnosti se stanou jim.

Začalo velké oddělování, tak sledujte, jak padají, a konečně uvidíte, kdo byl na Mé straně a kdo ne. Brzy uvidíte vlky v rouše beránčím, kteří budou demaskováni, a hady, kteří budou odhaleni bez ohledu na to, jak moc se budou snažit proklouznout. Nic nezůstává tak, jak to já, Pán, na této Zemi nechci.

Slavné hodiny budou ve vašich zprávách. Sledujte, co se stane s těmito hodinami. Bude to signalizovat další pád, který se chystá, praví Pán.

V domnělém Bílém domě bude odhalena krysa a vůbec to není ta, o níž jste si mysleli, že bude.

Zánik: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Znovu říkám, že Mount Everest bude ve vašich zprávách. Poslechněte si zprávy. Chystá se výbuch.

"Kontrola reality": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Watergate: toto slovo bude zmiňováno znovu a znovu. Tato podvodná vláda bude vystavena jednomu odhalení za druhým, nebude vidět jejich konec.

Blíží se zprávy, ve vaší Sněmovně reprezentantů vybuchnou výbušné informace. Už jsem to řekl, sledujte jak se budou skrývat. Sledujte, jak se jejich plány hroutí. Ve Washingtonu, D.C., věci nejsou takové, jaké se zdají být. Chystám se odtrhnout víko a ukázat, co bylo skutečně uvnitř, co se ukrývá mezi zloději, vlky, krysami a hady. Odkrývání začalo, praví Pán.

Srí Lanka se opět vrátí do vašich zpráv, začaly nepokoje, které jejich vláda nemůže potlačit.

Washburn: toto jméno bude opět ve vašich zprávách pro něco neobvyklého.

"Srstnatý mamut": tato fráze bude ve vašich zprávách pro něco, co byste nečekali, že uslyšíte. Může se to zdát neobvyklé.

Jedna země skrývá něco významného a chystá se otevřít Pandořinu skříňku, jak byste řekli. Tato země sedí na výbušných informacích, které roztrhají story této podvodné vlády i zpravodajských stanic Spojených států amerických.

Pokusí se rozpoutat válku, aby zabránili tomu, aby se tyto informace dostaly na veřejnost. Vaši nepřátelé budou pokračovat v pronásledování tohoto národa a tato země vás bude šokovat. Uzavřeli dohodu s právoplatným prezidentem, protože tato země má důkazy o Bidenovi a Obamovi a všech jejich plánech proti Spojeným státům a Novému světovému řádu. Ano, je to Rusko. Putin má všechno, a proto s ním tak tvrdě bojovali, protože informace, které má, tuto podvodnou administrativu srazí. Tato informace přichází, stejně jako váš právoplatný prezident.

Váš právoplatný prezident se vrací. Vrací se teď nekonvenčním způsobem.

Znovu říkám, nepotřebuji volby, abych ho přivedl zpět. Za prvé proto, že vyhrál poslední, a za druhé proto, že jsem si ho pro tuto dobu vybral. Pomazal jsem ho a ustanovil jsem ho a žádný člověk ho nezastaví. Ale nedívej se na muže. Dívejte se pouze na Mne, Mé děti, a uvidíte Mě projevovat Svou moc na této Zemi jako nikdy jindy v historii. Tato doba je větší než původní Exodus. Věřte těmto slovům. Vše se chýlí ke konci a v Mých Spojených státech se chystá velký přesun moci.

Probíhá vojenská akce. Další spojili své síly, a to nejen vojska zde v Mém národě, ale i vojska v jiných národech kolem, aby se postavili této tyranii a Novému světovému řádu. Není jejich čas a já to učiním zřejmým, praví Pán zástupů.

Vítr o síle vichřice bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Ekvádor bude ve vašich zprávách. Chystá se tam něco velkého, co ještě nebylo vidět.

"Zrádce ve tvém středu": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Pohroma/Calamity: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

"Clemson tide": tato fráze bude také ve vašich zprávách.

Chystá se invaze, ale není taková, jaká myslíte. Tato invaze přišla ode Mne, abych vzal zpět tuto Zemi. Sledujte to, mé děti. Moje ruka se pohybuje napříč národy, aby obnovila spravedlnost, svobodu a volnost, kterou mohu dát jen já, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/things-are-not-how-they-appear-to-be-in-washington-dc