Neboť Já, Pán, říkám svým dětem, aby se oddělily od způsobu myšlení světa a jeho prací, od způsobu vnímání věcí ve světě, od toho, co světu připadá normální a přijatelné. Toto je čas oddělit se a vyjít z otroctví a závislosti, Mé děti. Máte se povznést výše, protože má sláva bude vidět po celém světě, aby zachránila lidi tohoto světa před tím, co přichází.

Pojďte, Mé děti, vyrůstejte ve své víře a důvěřujte Mi v pevné jistotě, že to, co říkám ve svém Slově, také učiním. Já jsem tentýž Bůh a jsem váš Otec, který nemůže lhát. Nepopírejte to ani neusilujte těžce o něco, co už je vaše. Máte vítězství nad každou okolnostmi, nad každou zkouškou a nad všemi protivenstvími. Máte to ve Mně. Bitva byla vyhrána, tak si vezměte cenu a získejte odměnu, kterou Ježíš zaplatil.

Zastavte negativní myšlení, mluvení, jednání nebo to, jak se vidíte. Ježíš za vás zaplatil. Připomínejte si to denně a zničí to strach, nehodnost, deprese, úzkost, hněv, starosti, pochybnosti, nevíru, nemoc, chorobu a každou bolest a trápení, protože pravda vás osvobodí. Takže se dnes více ponořte do mého psaného Slova, abyste zjistili všechna práva na vykoupení, která pro vás mám, abyste mohli vystoupit proti svým nepřátelům a stát se neotřesitelnými a neochvějnými, říká Pán, váš Vykupitel.

Bruckheimer: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Galveston: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Houston: toto jméno a umístění bude také ve vašich zprávách.

Klaus Schwab: Pravda si pro tebe přichází a soud tě srazí za zločiny, které jsi spáchal. Anděl smrti bude u tvého konce, praví Pán zástupů.

Chemtrails: toto bude ve vašich zprávách. Něco více bylo skryto, ale nyní bude odhaleno.

Vysoce postavený agent CIA bude odhalen za to, že pomáhal FBI a kryl skandál Hunter Biden a velkou lež roku 2020. Ano, ve vaší CIA a NSA toho bude odhaleno mnohem více. Pravda se bude valit od oznamovatelů. Přistoupí kupředu a jejich hlasy budou slyšet. Budou křičet, a čím více to budou dělat, tím více se budou zdi nepřátel drolit a padat.

Jerry Nadler se brzy objeví ve vašich zprávách. "Zrádný had," budou lidé křičet. Bude chycen a sužován skandálem, který nemůže zůstat nepovšimnut ani nepotrestán. Pravda přichází pro všechny ve Washingtonu, D.C., kteří byli proti Mně, a pravda svět osvobodí. Jerry, tvůj život se blíží ke konci. Odmítl jsi poslouchat a podrobit se. Byl jsi zarytý, zatvrdil jsi vůči Mně své srdce a odmítl ses odvrátit od svých zlých cest. Soud přijde dříve, než si myslíš, praví Pán zástupů.

Joaquin Phoenix bude ve vašich zprávách, ale ne pro to, co byste očekávali.

Jaguár bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Abnormality: toto slovo se bude ve vašich zprávách často používat.

Přicházejí výbušné důkazy, které zničí domnělou vládu „the Bidena“. Nejen to, jak uboze podváděli, ale i všechno zastírání bude odhaleno, aby to svět viděl. Přichází to a přijíždí rychle, jako nákladní vlak, který je nezastavitelný, říká Pán.

"Město duchů": tato fráze bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

„Připravte se na masový chaos“: tento výraz bude ve vašich zprávách. Nebojte se této fráze. Je to pro vaše nepřátele.

Hyperbolické: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Chybné: toto slovo bude neustále používáno ve vašich zprávách k popisu toho, co se děje ve vašich zprávách a na všech zpravodajských stanicích.

Další známý moderátor zpráv náhle skončí. Ve velkých zpravodajských korporacích se to zahřívá.

Hideaway: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Slovo spalničky se brzy objeví ve vašich zprávách z velmi neobvyklého důvodu.

Úkryt: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Scalia: toto jméno bude ve vašich zprávách a pravda bude obklopovat to, co se stalo tomuto bývalému soudci Nejvyššího soudu. Věci nebyly takové, jaké se zdály být, a informátor odhalí, co se skutečně stalo. To způsobí velké otřesy u Nejvyššího soudu. Brzy uvidíte další sestup a pak další. Ti, kteří do Nejvyššího soudu nepatří, tam nezůstanou.

Vyčistím vaše soudy a spravedlnosti bude učiněno zadost. Zákony této země budou dodržovány. Se zrádci a infiltrátory se v této době bude jednat, říká Pán zástupů.

Oxid uhličitý: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Polární vír: toto slovo bude také ve vašich zprávách.

Ve vašich zprávách vystoupí důstojník zpravodajské služby. To, co má být odkryto a odhaleno, způsobí velké otřesy v této zemi, říká Pán zástupů.

Rockefeller: toto jméno bude oficiálně odhaleno kvůli tomu, co jejich moc a peníze této zemi přinesly a jak obojí použili proti vám, oh Spojené státy. Rockefellerovo centrum se brzy změní k dobrému, říká Pán.

Byla vedena válka v nebesích a bitva byla vyhrána. Brzy dojde k otřesu, který signalizuje tomuto národu pád podvržené, falešné státní správy, i to, že bude brzy rozpuštěna, říká Pán.

Mé děti, připravte se, že to bude tvrdé, aby byli vaši nepřátelé odhaleni a zničeni. Pamatujte si, že ten, koho dnes vidíte vládnout, se rychle a náhle změní. Přichází to rychleji, než si myslíte, takže se připravte na velkou změnu v roce 2022, která změní národy světa. Je načase, aby se vše změnilo tak, jak to celou dobu mělo být. Mé děti, připravte se na své oslavy už teď. Budou veliké, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/explosive-evidence-is-coming-that-will-destroy-the-supposed-reign-of-the-biden