Neboť Já, Pán, říkám svým dětem, že vše na celé této Zemi nabývá na intenzitě – počasí, trhy, vlády, společnosti, zemětřesení, sopečná činnost, erupce, hurikány a tsunami. Všude, kam se podíváte, to vypadá neobvykle, bláznivě a, mnozí by řekli, nenormálně.

Tato Země se otřásá a chvěje kvůli tomu, co přichází. Probíhají drastické změny k osvobození tohoto světa. Mé děti, připravte se. Poroste tlak na to, abyste se vzdaly a skončily kvůli tomu, co se tito zlí vládci chystají udělat příště. Frustrace poroste a svět bude zdánlivě růst do chaosu a zmatku. To bude indikovat poslední pohyby vašich nepřátel a jejich konečné odstranění. K tomu musí dojít, aby Mě svět viděl.

Mé děti, tato slova vás nemají frustrovat nebo vyvolávat strach, ale utěšit vás a dát vám naději ve vaše vítězství a v porážku vašich nepřátel.

Svět nekončí. Vaši nepřátelé nevyhrávají. Moje sláva se chystá padnout na tuto Zemi jako nikdy předtím. Probuzení (revival) poroste a bude se šířit jako lavina po celém světě. Moje církev bude zaznamenána díky zázrakům, znamením, divům a nesčetným andělským zásahům, protože svou církev čistím, abych v ní obnovil svou slávu. Člověk je převzal a nechtěl, abych se bohoslužeb účastnil. Vím, že je těžké tomu uvěřit, ale převzetí moci nepřáteli nad církví rostlo a dostalo se do bodu, kdy většina společenství již od bohoslužeb mnoho neočekávala. Ale to všechno se brzy změní. Budu se v bohoslužbách projevovat, protože toto jsou dny Velkého probuzení a po celém světě roste po Mé přítomnosti velký hlad.

Mé děti, připravte se. Bude tma, ale ta vám bude signalizovat, že všichni vaši nepřátelé sestupují. Toto je ta hodina, na kterou jste čekali. Je tady a teď, praví Pán, váš Vykupitel.

Obludná prachová bouře bude ve vašich zprávách. Bude paralyzovat to místo kvůli temnotě, kterou na tuto oblast přinese – bude neobvykle velká a hustá. Něco, co se nevyskytuje, zvlášť ne takhle, bude se říkat. Mé děti, známky biblických ran jsou všude, říká Pán zástupů.

Caterpillar: tato společnost bude ve vašich zprávách.

Předvolání bude ve vašich zprávách a velmi vás překvapí, pro koho je určeno.

Znovu říkám katastrofální škody: toto bude ve vašich zprávách stále více. Velké třesení začalo a bude dále narůstat na intenzitě.

Dělová koule: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Nancy Pelosiová padne už se z toho nevzpamatuje.

Mé děti, vaši nepřátelé mohou vypadat, že to mají pod kontrolou. Může se zdát, že zakrývají vše, co nechtějí, abyste věděli. Může se zdát, že chrání každého ve svém vnitřním kruhu. Jen počkejte! Řekli byste, že další tahy, které se snaží potlačit informace, jim vybuchnou do tváří. Americký lid roste ve frustraci a hněvu kvůli veškeré nespravedlnosti, ale pozor! Velký JÁ JSEM se pohne a spravedlnosti bude učiněno zadost, praví Pán zástupů.

Sombrero: toto slovo bude ve vašich zprávách z velmi neobvyklého důvodu.

Applegate: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Catalyst: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Mezi národy tohoto světa roste neklid. Odvaha se buduje z jejich zoufalé touhy udržet si své svobody.

Sledujte svržení vlád v jiných zemích. Spojené státy, některé z vašich zpravodajských stanic se pokusily některé z těchto věcí potlačit, ale já, Pán, to všechno odhalím. Už to nebudou moci skrývat.

Deštník: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Sledujte to, mé děti. Toto jsou dny mnoha rezignací, jedna bude následovat druhou.

Akcie mnoha velkých korporací po celém světě budou padat a padat. Mnohé z těchto společností budou sužovány jedním skandálem za druhým. Firemní svět bude otřásán jako nikdy předtím. Bankrot bude běžná věc, kterou o velkých korporacích uslyšíme, protože převod bohatství začal. Vytrhávám od nich bohatství a dávám je tomu, komu právem patří, dětem Všemohoucího Boha. Rozhodně nepatří obchodníkům se sexem, smilníkům, lhářům, podvodníkům, zrádcům, infiltrátorům, vrahům nebo zlodějům. Jen sledujte, kdo tito lidé skutečně byli a co před vámi v temnotě za své peníze dělali. Moje světlo svítí, aby to všechno odhalilo, říká Pán.

Sledujte Obamu. Chystá se udělat zlý krok a odvážné prohlášení. V tom, co řekne, se nechtěně prozradí. Nemá to pod kontrolou. Já ano. Jeho hněv bude nepopiratelný a už se ho nebude snažit skrývat. Jeho skutečné barvy ho prozradí celému světu. Jeho další kroky vás možná překvapí, ale nepřekvapí Mě. Je zastavován, takže se ho nebojte, co by mohl udělat nebo koho má s sebou. Proti Mně nejsou ničím, praví Pán zástupů.

Mé děti, vaši nepřátelé už nebudou skrývat, kdo „to má skutečně pod kontrolou“. Vyklouzlo to v živém televizním vysílání z "Bidenových" rtů a všichni se to pokouší zakrýt. Nemohou ale zastavit bouři zuřící proti nim, která narůstá na intenzitě, a jejich zánik nelze zastavit, říká Pán zástupů.

Varoval jsem vaše nepřátele, aby nepronásledovali Mé Spojené státy ani Můj Izrael. Svět uvidí, jak je oba pomstím. Nikdo mé národy nepřevezme. Nějakou dobu to tak vypadalo, ale to byli jen vaši nepřátelé, kteří padli do pasti, kterou jsem nastražil pro úplné a konečné převzetí, říká Pán.

Roste to! Co roste, Pane, ptáte se? Chystá se erupce. Nejde jen o přírodní sopku. Tato erupce bude velký politický otřes – erupce pravdy. Vaši nepřátelé v jiných zemích ani doma nebudou mít připravené žádné protiakce. Předběhne je to způsobem, na který nebyli vůbec připraveni, říká Pán zástupů.

Pronásledování a nepokoj: tato slova budou ve vašich zprávách a nebude to pro koho si myslíte, že jsou určena. Příliv se obrátil, praví Pán.

Vojenská aktivita se brzy rozroste a taková aktivita nezůstane bez povšimnutí – otřesy Pentagonu, armáda na vašem nebi a překážky v cestování. Řekl jsem vám, Mé děti, letecké společnosti budou pozastaveny a důvod, který vám uvedou, nebude skutečným důvodem. Stávka, budou křičet, ale to se jen budou snažit skrýt, co se skutečně děje.

Z levé strany se bude ozývat sténání. Ztrácejí kontrolu a budou vidět zoufalé pokusy zastavit vašeho právoplatného prezidenta. Světu bude jasnější, o co se snaží, ale nebude to fungovat. Nemohou se ho dotknout a nemohou ho zastavit, protože je se Mnou. Je to váš právoplatný prezident a svět to bez stínu pochybností pozná, řekli byste. To se brzy změní. Řekl jsem vám, že je na cestě zpět. To, jak k tomu dojde, bude svět šokovat. Je stanoven plán, jak převzít všechno zpět, a to se nyní děje.

Takže, mé děti, pokračujte v modlitbě. Stůjte zpříma. Toto je vaše hodina. Toto je váš čas. Toto jsou vaše oslavy a vaši nepřátelé nebudou moci odolat mé moci proti nim. Takže, Mé děti, promlouvejte dnes svobodu více než kdy předtím. Přijměte to, co se já, Pán, chystám udělat. Tento pád bude veliký, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-corporate-world-is-going-to-shake-like-never-before