Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby nepřestávaly, nevzdávaly se, nezpochybňovaly Mě ani Mé schopnosti a rozhodně ne Moji ochotu vás vysvobodit. Mé děti, položte si tuto otázku týkající se vašich vlastních dětí: Kdybyste je viděli procházet ohavnými věcmi, které by nikdo nikdy neměl snášet od utlačovatelů, drábů a zlých vládců, nezakročili byste, nepomohli svým dětem a nedostali je ze situací, kterým čelí? Odpověď je ano, samozřejmě. Tak proč bych to neudělal Já?

Já jsem Velké JÁ JSEM, to je láska. Nemám jen lásku. Tak proč bych měl stát stranou a dovolit vašim nepřátelům vyhrát, když jsou ve skutečnosti poraženi? Přijměte dnes pravdu, mé děti. Vaši nepřátelé jsou nyní poraženi.

Přišel čas, kdy svět s jistotou pozná, že jsem soudcem nad celou Zemí. Viděl jsem na této Zemi zlo, které by žádný člověk nikdy neměl zažít, tak strašné zlo. Já vysvobozuji. Já to čistím. Ničím vaše nepřátele a všechny jejich plány. Zachraňuji národy a způsob, jakým to udělám, nenechá nikoho na pochybách a nikdo nebude moci popřít, že jsem to Já.

Já jsem Nejvyšší Bůh a vaši nepřátelé, a dokonce i Má církev, která spala, brzy uvidí, že je to pravda. Stále jsem Bohem svého psaného Slova, i když náboženství řeklo, že nejsem a že už nedělám ty samé věci. Ale řekl jsem ve svém Slovu, že jsem stejný včera, dnes a navěky. Jsem stále osvoboditel. Pořád zachraňuji. Jsem stále Bohem zázraků. Jsem pořád ten Bůh, který soudí vaše nepřátele. Jsem stále stejný Bůh Abrahamův, Izákův a Jákobův. Udělal jsem pro ně zázraky. Proč bych neudělal zázraky i pro vás? Proč by ne, když máte se mnou lepší smlouvu než měli oni?

Copak nevidíte, jak náboženství a lidské doktríny přesvědčily lidi, že už nejsem ten Bůh? Věří víc člověku než Mně.

Takže, Mé děti, vstaňte nyní ze spánku. Povstaňte ze své samolibosti. Povstaňte ze své porážky. Vstaňte a vyjděte ze svého náboženského myšlení. Pojďte se mnou! Ukážu vám, kdo doopravdy jsem. Svět mě brzy uvidí dělat věci, které jsem nikdy předtím nedělal, v takovém rozsahu, abych své děti zachránil.

Takže, Mé děti, vstaňte a připravte se pro Mne. Připravte se na to, že budete ohromeni nejen tím, co dělám, ale i tím, jak rychle to udělám. Nic se přese Mne nedostalo a vy to brzy uvidíte, praví Pán, váš Vykupitel.

"Dřepněte si/Hunker down": Znovu říkám, že to bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Omicron: toto slovo bude ve vašich zprávách znovu a znovu. Masivní odhalení ukáže pravdu ohledně tohoto výrazu.

Já, Pán, říkám tomuto světu a mým dětem: Věci se nyní chvějí, ale to chvění ještě více zesílí. Nyní je čas, aby se věci uvolnily a začala velká obnova.

Nejnovější zprávy budou průběžně oznamovány, ale způsobem dosud nevídaným. Ne, takhle ne. Pak nastane ticho, o kterém jste si nikdy nemysleli, že ho uslyšíte – ticho, které odřízne sílu vašich nepřátel a jejich lživé jazyky, aby chrlily strach, špínu a lži na tuto zemi. Mé děti, připravte se na mlčení vašich nepřátel. V tomto čase Mě uslyšíte hlasitěji a Má Sláva padne a bude pršet na Mé děti. Toto je ten čas, tak se pro Mne začněte připravovat, říká Pán.

Okinawa: Toto jméno říkám znovu a znovu. Z tohoto místa bude něco slyšet. Brzo bude řečena pravda, praví Pán zástupů.

Upřímný: toto slovo bude ve zprávách z neobvyklého důvodu.

Ve vašich zprávách bude vojenská základna. Toto místo je důležité, tak si poslechněte, co bylo nalezeno. Bude odhalena pravda, kterou vaši nepřátelé nikdy nechtěli tomuto národu sdělit. Zvykněte si slyšet slovo "odhalení" a "výbušné informace", říká Pán.

Brzy bude odhalen jeden senátor – ve straně červených, který se očím skrýval. Je to vlk v rouše beránčím. Chystá se odmaskování a tento pád už nikdo nemůže zastavit. Snažil se schovat, ale nemohl se schovat přede Mnou, praví Pán zástupů.

Lancaster: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Velvyslanec bude ve vašich zprávách. Nečekaně ustupují ze svých pozic. Budou to samozřejmě průlomové zprávy, ale velmi důležité bude také místo, kde velvyslanec sídlí. Sledujte tedy, jak mnozí začínají opouštět své pozice.

"Masový exodus" - to budou o této podvodné vládě říkat stále. Nastal čas sledovat, jak mnozí odcházejí najednou. Uvidíte velký útěk, ale přede Mnou není úniku, praví Pán zástupů.

Bounty: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

"Vysoká věž": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Lewinsky: toto jméno bude také ve vašich zprávách z významného důvodu.

Hybrid: toto slovo bude také ve vašich zprávách, ale důvod vás překvapí.

Washingtonův památník bude ve zprávách. Něco významného se chystá. Něco tam bylo očím skryto, co bude brzy odhaleno. Chystá se velké odhalení, praví Pán.

Kopule bude ve vašich zprávách.

Rovník bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Mé děti, vstoupily jste do času pádu a ten pád bude velký. Mnoho věcí se odehraje ve velmi krátkém časovém období, o kterém jste si nikdy nemysleli, že někdy uvidíte, že se odehraje všechno najednou. Připravte se, že uvidíte velkou změnu.

Sledujte to! Finance národa se zhroutí a vláda také. To signalizuje zhroucení všech trhů vašich nepřátel a udusení, které měli na tomto světě, protože čas jejich kontroly skončil, říká Pán.

Sledujte Itálii. Chystá se tam něco významného.

Budou nalezeny offshore účty Joea a Huntera Bidenových. Budou odhaleny krvavé peníze, stejně jako další jména, která mají účty v této údajně bezpečné offshore bance. Mnoho vládních úředníků tam mělo schované peníze, já ale bankovní trezory otevírám. Brzy bude odhaleno vše, co bylo ukryto na jejich bankovních účtech, říká Pán zástupů.

Budou odhaleny utajované a krvavé peníze – vše, co bylo z jiných národů vysáváno jako peníze na údajnou záchranu. Prozradím, na co byly ty peníze použity. Mám všechny důkazy, které vaši nepřátelé nikdy nevěděli. Vaši nepřátelé padli do každé pasti, kterou jsem na ně nachystal. Toto jsou dny, které otřásají tábory vašich nepřátel. Uvidíte je koktat, zadrhávat a každým dnem se víc a víc prozrazovat. Toto jsou dny velkých odhalení, které vás vysvobodí z jejich zajetí, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/get-ready-to-see-a-great-change