Neboť Já, Pán, se dnes chystám ukázat lidstvu, že Já jsem velký JÁ JSEM. Měním vlády. Měním soudní systém. Měním nespravedlivé zákony. Měním církve. Měním ekonomiku. Měním tento světový systém způsobem, který by žádný člověk sám nikdy nevymyslel.

Dělám to, abych vám ukázal, mé děti, že Já jsem Bůh svého psaného Slova. Dělám to, abych to dokázal těm, kteří nevěří, že existuji, abych jim ukázal, že existuji. Dělám to pro oživení. Dělám to pro svobodu a abych vás vysvobodil ze systému, který vás držel v zajetí, aniž byste o tom věděli. Jsem váš poskytovatel a ukážu vám, že dělám, co říkám, že budu dělat. Plním své sliby.

Vracím dluhovou svobodu. Přináším zdraví a celistvost, které jste nikdy předtím nepoznali, protože vás vaši nepřátelé otrávili. Udržovali vás svým systémem v nemocech, aby mohli ovládat vás i celou populaci. Zlo, které přinesli na tuto Zemi, a to, jak ovládali lidstvo, je mnohem horší, než jste si uvědomovali. Kontrolovali vaše zdraví, vaše bohatství, vaše děti, vaše vlády, vaše vzdělávací systémy, vaše jídlo a vaše zásoby. Kontrolovali podniky, které byly používány mnoha způsoby k manipulacím, krádežím a zabíjení.

Mé děti, mnoho věcí, které byly skryty, již skryto nebude. Odhaluji to všechno a nyní je čas na odhalení a erupci pravdy,což zničí plány vašich nepřátel. Země, kde se pokoušejí stát proti Mně, se bude pod jejich nohama chvět a třást.

Já, Pán, říkám svým dětem, že toto je čas, kdy se mě mnozí budou ptát. Budou se ptát, jestli existuji, jestli mi na tom záleží, jestli vysvobodím, jestli budu soudit, nebo jestli něco udělám, abych změnil tuto nadcházející temnotu, protože se to ukáže být pro některé, kteří to neposlouchali, varováním.

Ale pro můj ostatek to bude radostný čas se Mnou. Moje sláva naplní vaše domovy. Moje sláva vyléčí, obnoví, rozmnoží, zcela osvobodí a přivede zpět to, co vám bylo ukradeno. Vše, co systém ukradl, bude vráceno. Připravte se na přijetí vylití mého pomazání, které vás zcela osvobodí. Už to přichází, mé děti. Přichází a je to větší, než jste si dokázali představit. Přichází dříve, než si myslíte. Je čas mé slávy, praví Pán, váš Vykupitel.

Aromatic: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Dogmatik: Znovu říkám, že toto slovo bude také ve vašich zprávách, a ne pro to, co si myslíte.

V tuto hodinu přicházejí hurikány častěji, mé děti, a vím, že se budete ptát, proč Pane? Rozvíří Atlantik. Něco v těch vodách bylo použito proti vám. Uvidíte to, protože to odhalím. Ale některé z těchto bouří byly vytvořeny člověkem, aby způsobily zmatek, zkázu a devastaci. Ale pamatujte, mé děti, toto jsou dny Hamana. Mysleli to pro vás, ale odhalí a zničí to je samotné. Řekl jsem vám, že jsem váš ochránce a váš vysvoboditel, praví Pán. Nebojte se, protože jsem vždy s vámi.

Biblické: toto slovo bude neustále ve vašich zprávách ukazovat, jak jsou věci extrémní a neobvyklé. Biblické bude slovo, které použijí k popisu toho, co vidíte, říká Pán.

Válec bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Obratník Kozoroha bude ve vašich zprávách.

Walt Disney a celá ta korporace budou i nadále odhalováni a vy jste ještě nic neslyšeli. Tato společnost je mnohem horší, než jste si uvědomovali, a stále více informátorů bude přicházet s důkazem, který Disneyho sundá. Velký rozsudek zasáhne všechny, kdo se podíleli na ohavných zločinech této společnosti. Je čas, aby velká jména padla – už žádné skrývání, žádné další potlačování pravdy. Já jsem Pán a odhalím všechno.

Hitchcock: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Walderman: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Slavné pohoří bude ve vašich zprávách a důvod vás překvapí.

Kongresman se chystá odstoupit. Tohoto muže postihne skandál a nebude možné skrývat ani popírat, co udělali. Jeho pád bude velký. Při jeho pádu bude dopadeno v tom skandálu mnohem více lidí, takže mnoho dalších bude nuceno odstoupit spolu s ním. Jejich domeček z karet se hroutí, praví Pán zástupů.

Covid byl past, nastavení. Vše o covidu bude odhaleno. Mnoho lidí zemřelo, což nemělo. Plánovali hromadné ztráty, a tak nechali lidi umírat, když věci nešly tak, jak chtěli. Odhalím za tím každého lékaře, nemocnici, vládního úředníka a vědce a některá jména vás možná překvapí, říká Pán.

Hepatitida: toto slovo, které říkám znovu, bude ve vašich zprávách.

Znovu opakuji, velká bouře přichází na vaše nepřátele a zastaví plány, které měli připravené, a které by tento svět zničily. V zákulisí se stalo mnoho věcí, které jim měly zabránit v masových obětech a masových vraždách. Řekl jsem vám, Mé děti, dělám věci, o kterých jste ani netušily, že je dělám. Věci, které jste ještě neviděly, ale odhaluji to všechno, abyste mohly vidět všechny, kteří byli proti vám. Buďte připraveni dozvědět se o některých lidech, o kterých byste nikdy nehádali, že vás a tento národ zradili.

Odhaluji zednáře a kým skutečně jsou. Odhaluji ilumináty a kým skutečně jsou. Odhaluji tajné společnosti a všechny, kteří byli součástí práce na svržení nejen tohoto národa, ale i dalších zemí po celém světě. Odhaluji, jak používali Hollywood a sportovce, aby pomohli oklamat lidi a přivedli je k přesvědčení, že taková špína je pravdivá. Jsou to lasičky, vlci v rouše beránčím, lháři, smilníci, vrazi a zrádní hadi. Uvidíte to, ale bude těžké uvěřit všem, kteří byli součástí tohoto masivního plánu proti vám, oh, Spojené státy.

Ale já, Pán, vás uvolňuji z řetězů a od drábů a tento národ pomůže jiným národům bojovat za svobody. Budou velká vítězství a budou se konat velké oslavy. Mé děti, toto je čas velkých změn, velké temnoty, velkého ticha a velké bitvy. Buďte tedy připraveni na tuto dobu, kdy se vše změní. Váš Velký exodus je na dosah, tak vejděte do Mé přítomnosti jako nikdy předtím. Dám vám pokoj, radost a odpočinek, jaké jste nikdy nepoznali, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/their-house-of-cards-is-coming-down