Neboť Já, Pán, dnešního dne říkám svým dětem, že toto jsou dny, kdy to, co se zdá nemožné a nikdy nekončící, bude viděno jako možné pro Boha věcí nemožných. Ukážu světu Svou ruku a uvidíte, jak se věci posouvají a mění způsoby, které jste dosud neviděli.

Mé děti, budete Mě osobně znát jako Boha všeho nemožného, jako Boha - svého živitele, jako Boha - svého vysvoboditele a jako Boha, který mstí a vrací vše, co bylo ukradeno. Jsem Ten, který obnovuje, a vy budete bezpochyby vědět, že jsem stále tím Bohem a stále jsem tou jistotou. Toto jsou dny, Mé děti, kdy ukážu světu, kdo skutečně jsem.

Začaly velké otřesy, které vás oprostí od tohoto světa a od současných světových vůdců. Stejně jako u Pavla a Silase, když se věci v jednu minutu zdají beznadějné a nemožné, ukážu se a všechno to změním. Zažili svobodu díky své víře a důvěře ve Mne. Chválili a uctívali Mě v situaci, kdy by to ostatní vzdali. Poznamenalo to je i každého, kdo to viděl.

Mé děti, jsem stále tím Bohem, který osvobozuje zajatce, takže začněte očekávat, že to pro vás udělám, každým způsobem, jak to budete potřebovat. Začněte se radovat, když vám vaše mysl říká, abyste to vzdaly, a sledujte, co udělám. Ukazuji se vám a ukážu vám, že jsem Bůh psaného Slova a dodržuji své sliby. Připravte se tedy, abyste ode Mne očekávaly více. Očekávejte, že nyní dostanete více než kdy předtím. Zastavte své nepřátele na jejich tažení chválou. Chvalte dnes jako nikdy předtím, protože vítězství je již vaše, praví Pán, váš Vykupitel.

Winehurst: toto jméno bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Permafrost: toto slovo bude také ve vašich zprávách pro něco, co byste nečekali.

Trey Gowdy bude ve vašich zprávách. Má něco, o čem vaši nepřátelé netušili, že má. Využiji Treye pozoruhodným způsobem. Sledujte, Mé děti, co se chystá říct až vystoupí. Takových jako on bude víc. Toto jsou dny velkých obratů, praví Pán zástupů.

Ve vašich zprávách budou větry. Dějí se nenormální věci, které nelze vysvětlit. Řekl jsem vám, Mé děti, větry změny jsou tady. Příliv se obrátil a vaši nepřátelé se chystají vzdát, praví Pán zástupů.

Brzy bude schválena legislativa, která prozradí některé z vašich vládních úředníků, kteří ve skutečnosti nehájí tuto zemi. U některých z nich dojde ke kontroverzi, která ukáže jejich skutečné barvy. Jejich zoufalství roste. Už to nemohou skrývat.

Další podvodníci budou odhaleni. Přesto se znovu pokoušejí ukrást rok 2022, protože si mysleli, že už jim tolik prošlo. Všechny pasti byly nastraženy a vaši nepřátelé do nich byli chyceni. Tolik se snažili, ale neuspěli. Vědí, že nemohou ukrást volby stejným způsobem, takže budou dál dělat chyby. Málo ale vědí, na koho se chystají narazit. Moje ruka se pohybuje. Zastaví je v jejich krocích, zruší všechny jejich plány a vrátí vše, co bylo ukradeno. Je čas na restituci a obnovu. Je čas, aby se můj orel znovu vznesl, říká Pán.

Pořád říkám sledujte Atlantik. Chystá se ještě něco, co brzy uvidíte. Vody se budou zmítat a ukazovat, co se v těch vodách skrývá.

Pane, co se může skrývat ve vodě? Vaši nepřátelé naplánovali mnoho věcí. Zbraně a lidi, které měli v těchto vodách, aby převzali váš národ. Ponorky, ale ne ledajaké ponorky. Čína má v těchto vodách také ponorky. Jen pozor, kde jsou. Odhalím je a zastavím jejich plány, praví Pán zástupů.

Anarchie: toto slovo, které znovu říkám, bude ve vašich zprávách. Začalo to. V mnoha zemích probíhají velké vládní změny. Sledujte to! Probíhají velké změny. Mnozí padnou a mnozí odejdou. Sledujte to, mé děti. V národech dochází ke změnám.

Apokalyptický: toto slovo bude ve vašich zprávách znovu a znovu, protože nebudou schopni vysvětlit, co se děje. Budou se snažit vnést mnoho strachu, ale Moje církev a Mé děti to svými slovy zastaví.

Mé děti, vstaňte a vezměte si zpět, co je vaše. Tato Země je vaše. Autorita je vaše. Vezměte si zpět a získejte nazpět to, co bylo ukradeno. Mé děti, vstaňte z lavic. Vstaňte ze svých náboženských tradic a buďte mými dětmi s úplnou autoritou. Volejte na své nepřátele: "Dolů!" Volejte na jejich plány, aby padly. Volejte, aby jejich pokusy selhaly. Máte autoritu v Mém jménu. Toto je hodina, kdy se mají dít mimořádné věci. Nevzdávejte se, Mé děti. Vaši nepřátelé jsou těmi, kdo se musí vzdát. Připravte se na velké vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-tide-has-turned-and-your-enemies-are-about-to-surrender