Dvoudílné prorocké slovo přijaté během probuzení ve státě Ohio (Ohio Revival).

Část 1.

Všechny zázraky, které jsem dělal dříve, dělám právě teď znovu. Očekávejte tedy, že je uvidíte. Očekávejte, že ode Mne uvidíte zázraky. Očekávejte! Očekávejte! Očekávejte je ode mě. Neexistují žádné limity. Ale Mé děti Mě omezily svým malým myšlením a malým mluvením – svým malým očekáváním. Neočekávaly ode Mne. Nyní pozvedám své děti na novou úroveň Mé Slávy, novou úroveň autority, novou úroveň zázraků, novou úroveň znamení a novou úroveň divů.

Až budete mluvit, co vám říkám, abyste řekly, vězte, že budu své Slovo plnit. Očekávejte, že se to projeví velice rychle. Už nežijete v době, kdy je načasování pomalé nebo kdy je mezi proroctvími a jejich naplněním mnoho let. Ne, nyní žijete v době, kdy je proroctví vysloveno a pak se proroctví naplní; kdy se řekne Slovo poznání, a pak se naplní. Moje projevy přicházejí tak rychle, jak jsou slova vyslovena, protože toto je doba, ve které žijete.

Žijete v době sklizně a bude to Velká sklizeň. Toto je sklizeň semen, která zasadili vaši předkové. Tato semena byla zasazena mnoho generací před vámi. Vaši předkové nikdy neviděli sklizeň semen, která zaseli. Ale teď je čas na sklizeň. Staňte se tedy dobrými ženci. Sklízejte úrodu. Povolejte je, i ta semena, která jste nezaseli. Říkám, povolejte je teď hned.

Toto je další pověření, Mé děti – povolejte ty sklizně. Povolejte ty zázraky. Povolejte země. Povolejte národy. Povolejte vlády. Povolejte ty ekonomiky, které už měly být vaše. Pane, řekl jsi ekonomiky? Říkám, ano, ekonomiky, protože tady nejde jen o jeden národ.

To je o všech národech po celém světě, kde budu vzkvétat a prosperovat. Velmi rozlišuji každé ze Svých dětí v těchto dnech, takže zvyšujte své očekávání, více a více. Říkáš: "Pane, očekávám víc", ale já říkám: Ne, jdi ještě výš. Myslete ve velkém, a když budete myslet ve velkém, myslete ještě ve větším. Myslete výš, protože, Mé děti, já vás zdvihám tak vysoko, jak vysoko můžete být. Zdvihám vás, abyste byly se Mnou. Zvyšte tedy ještě svá očekávání. Vstupte do modliteb a chval se Mnou a já vám ukážu, ohledně čeho Mi máte věřit a co pro vás mám. To, co jste viděly, nebylo nic. Byla to pustina.

Nyní je čas na Velkou sklizeň. Nyní je čas, abyste se přestěhovaly do zaslíbených zemí. Není to jen země jako v Kanaánu. Ne, tohle je země nebo způsob života, který jste nikdy předtím nepoznaly. Tak se mnou povstaňte. Zvyšte svá očekávání, protože se chystám udělat pro své děti něco, co jsem ještě nikdy neudělal. Tak vstaňte! Vstávejte! Vstaňte dnes a věřte Mi, aby se to nemožné stalo možným.

Říkám, že toto je čas, kdy jde rozsévač hned vedle žence a pole jsou zralá ke sklizni. Proto jsme viděli takovou temnotu. Proto jsme viděli tolik odporu.

Tolik mého lidu, Mých dětí, si myslilo, že mluvit má slova je snadné. Ale když jste má slova pronesly, narazily jste na odpor. Narazily jste na časy, kdy to vypadalo temněji a tvrději než dříve. To bylo, když se vám váš nepřítel snažil zabránit, abyste se dostaly do tohoto bodu, na tuto úroveň, abyste ode Mne dostaly toto.

Takže říkám - zatlačte. Protlačte to! Vstávejte! Naostřete své meče Ducha. Toto je čas, kdy na Zemi uvidíte velkou bitvu – bitvu nejen o duši jednoho národa, ale bitvu o všechny národy. Uvidíte bitvu, velkou bitvu, protože zlo se snažilo zničit duši církve. Ale nebojte se toho, co vidíte, protože to, co vidíte, je vaše vítězství. To, co vidíte, vyvolá otřes. To, co vidíte, přinese ticho. To, co vidíte, srazí mnoho lidí na kolena.

Říkám, že čím více se do Mne budete tlačit, tím více svobody získáte. Obdržíte více moudrosti, poznání a porozumění, protože toto je čas, kdy ode Mne máte přijímat. Jste pod otevřeným nebem. Takže když se modlíte, věřte, že přijímáte, a pak to budete mít a uvidíte, že se to projeví rychleji. Toto jsou dny pod otevřeným nebem. Proto říkám svým dětem, aby se povznesly výš. Začněte přemýšlet ve větším, větším, větším, v největším. Chci, abyste expandovaly. Rozšiřte své stany. Rozšiřte svůj způsob myšlení, protože čím více se rozšíříte, tím větší jste vy i vaše myšlenky a tím více dostanete.

Takže setřeste malé myšlení a malé mluvení. Nemluvte malým způsobem. Nemluvte o omezeních. Mluvte pouze Má Slova a mluvte jen to, co vám říkám, abys mluvily. Toto jsou chvíle, kdy si musíte dávat pozor na to, co říkáte. Dávej pozor na svá ústa. Uvědom si, jakou máš autoritu. Tvoje slova se mohou projevit v dobrém nebo špatném smyslu, takže už nemluv o bolesti, trápení, nemoci a nezvětšuj to, co dělá tvůj nepřítel. Jen mě veleb za to, co jsem pro tebe již udělal.

Toto jsou dny, kdy tvá slova vyjdou a budou buď požehnáním nebo prokletím. Ať mluvíš cokoli, uvidíš, že se to projeví rychle. Takže dřív přemýšlejte než promluvíte. Toto jsou dny pro vyhlašování a promlouvání výnosů. Toto jsou dny, kdy Mě uvidíte. Toto jsou dny četných návštěv z nebe, více andělských navštívení a více vidění a snů, protože je to eskalující čas, kdy tyto budou plynout, plynout a znovu plynout. To jsou tyto dny. Přijímejte! Přijímejte! Přijměte svou sklizeň. Toto je čas vaší sklizně, praví Pán.

Tohle není čas na to, být slabý. Toto je čas vstát z vašich vězeňských cel, slabosti, nemoci, bolesti, trápení, strachu, úzkosti, deprese, únavy, pochybností a nevíry. Vstávejte! Vstávejte! Říkám, vstaňte a přijímejte. Už žádné vzdávání. Už žádné pokládání se a žádné další očekávání porážky. Už nikdy nedovolte svým tělům, aby vám říkala, kam půjdete, co uděláte nebo neuděláte. Už nedovolte svým nepřátelům mluvit proti vám. Ne, to ty mluvíš s tím, co je za nimi a používá je jako nádoby.

Ty nařizuješ! Prohlašujte! Mluvte Má Slova a pak očekávejte, že Mě uvidíte – už není čas být slabý nebo slaboch. To je čas se zvednout. Vstávejte! Vstaňte z porážky. Jděte ze světa. Z toho co říkají a jak jednají. Říkám, povstaňte se Mnou na novou úroveň Mé Slávy. Postavte se oběma nohama do Ducha. Vyndejte nohy ze světa. Nemluvte jako oni. Nechovejte se jako oni. Nevypadejte jako oni. Nedívejte se na věci, které sledují. Nemluvte tak, jak oni mluví. Buďte dětmi Všemohoucího Boha. Čím více to budete dělat, tím více Mě uvidíte.

Každému ve Svém těle říkám, aby setřásl porážku, nikdy ji neočekával ani nepřijímal a nikdy nedovolil, aby se tě znovu zmocnila. Nejsi poražený. Jsi dítětem Nejvyššího Boha. Takže když se na tobě pokusí zachytit porážka, setřes ji Mou silou, Mou Slávou, Mým jménem a Mým Slovem. Když každé vlákno tvé bytosti říká, abys přijal/a porážku, bolest, nemoc nebo chorobu, promlouvej má slova právě tehdy a tam. Zavři ústa svému tělu a řekni mu, aby se poklonilo mému Jménu.

Už byste neměly být vedeny duševně nebo tělesně. Od této chvíle buďte, mé děti, vedené Duchem. Říkejte své duši, co má dělat. Říkejte svému tělu, co má dělat, a pak jděte v mém jménu. Máte moc a autoritu v každé části svého života, tak ji začněte používat. Pokud se dostaví deprese, umlčte ji. Pokud se začne usazovat strach, umlčte ho. Nečekejte. Udělejte to okamžitě. Bez ohledu na to, co se na vás snaží zachytit, setřeste to. Neležte tam a neberte si to. Vězte, kdo jste. Vězte, že jste chrámem Ducha svatého.

Nyní je čas vstát a použít Mé jméno tak, jak jste ho nikdy předtím nepoužily. Nyní je čas, kdy budete chodit na různá místa a démoni se budou třást, protože vy o tom jen nemluvíte, vy v tom chodíte. Buďte posvěcení. Buďte vydaní. Buďte svatí. Myslete na Mne po celý svůj den. Poslouchejte Mé Slovo, jak jen můžete. Vypněte vše ostatní. Nasyťte se Mým Slovem. To je to, co mění život, protože svět měníte vy. Moje děti mění svět. Setřeste tedy všechny minulé neúspěchy a porážky. Setřeste minulost a nepřipomínejte si ji, protože si ji nepřipomínám ani já.

Dívejte se pouze na Mne a na budoucnost se Mnou. Dívej se na svou budoucnost se Mnou. Soustřeďte se na Ježíše. Zůstaňte soustředěni na to, co udělal. Zůstaňte soustředěni na Mé Slovo a sledujte, jak se vše mění. A ty řekneš: Otče, je to jako sen, protože některé věci se změní mrknutím oka. Jednu minutu jsi v tomhle a jednu minutu v onom a v další minutě je to všechno pryč. Totéž očekávejte u dluhů. Očekávejte to totéž u nedostatku. To samé očekávejte u svých výplat. Více už ne. Moje děti sklízejí všechna ta semena, která byla zaseta, o kterých jsem mluvil dříve. Bylo zaseto mnoho semen. Pamatujte, Mé děti, a nikdy nezapomeňte – toto je období sklizně. Začněte tedy očekávat, že vaše sklizeň přijde ještě dnes. V Ježíšově jménu.

Část 2. Sobotní večer

Dávám vám své pomazání a svou autoritu. Ukážu vám svou lásku. Ukážu vám své odpuštění. Ukážu vám, jak jste ve Mně silní a že nikdy nejste sami. A když půjdete do míst své práce, lidé poznají, že je tu něco jiného, protože jsem tam já, a moje přítomnost bude známa. Vaši nepřátelé se před vámi rozprchnou, protože se v Mé slávě a Mé autoritě povznesete na novou úroveň, a až otevřete svá ústa, mluvte Má Slova. Mluvte je směle, protože Já jsem Velký JÁ JSEM. Nezklamu vás. Ukazuji se. Ukážu vašemu protivníkovi, kdo je můj a kdo můj není. Toto jsou dny oddělení. Vyberte si tedy, mé děti, komu věříte. Vyberte si, mé děti, na jaké straně jste. Rozhodněte se věřit Mně více než svému nepříteli.

Když se ke Mně obrátíte a budete hledat mou tvář, uzdravím rány vašich zlomených srdcí. Očistím vaše duše. Zbořím zdi, které vás držely. A ty okovy, které vás uvěznily, roztrhám. Já jsem Velký JÁ JSEM. Vezměte Mě za Mé Slovo, protože Mé Slovo je pravda a tato pravda vás dnes osvobozuje. Takže, Mé děti, otevřete Mi svá srdce. Hledej mě jako nikdy předtím. Vyvyšujte Mě a ne svého nepřítele. Naplním vaše domovy Svou Slávou, pokud Mě tam pozvete. Pokud Mě pozvete, slibuji vám, že se ukážu.

Toto jsou dny pro obnovu. Toto jsou dny osvěžení. Toto jsou dny, kdy chci obnovit vše, co vám bylo ukradeno. Ale já vám vrátím ještě víc. Dám vám mnohem víc. Zasypu vás tolika věcí, že nebudete vědět, co s tím vším dělat. Mé děti, chci, abyste byly požehnané, abyste šly a žehnaly světu. Ukažte jim mého Syna. Nechte mého Syna skrze vás zářit každý den a má láska ve vás poroste. Váš nepřítel nebude vědět, co si s vámi počít. Uteče a prchne před vámi. Takže dnes, Mé děti, mě berte takového, jaký jsem a co jsem pro vás udělal, protože jsem s vámi neskončil.

Já jsem s tímto národem neskončil. Tento národ se povznese výš. Tento národ vzroste. Tento národ a moc, kterou tomuto národu dávám, nebude jako žádný jiný národ v historii. Tento národ naplní své povolání. Bude to růst. Bude to Můj národ. Ukáže světu, co jsem vždy zamýšlel. Je to TEN NÁROD. Je to národ pro národy. Je to tento národ, který použiji k osvobození jiných národů. Obnovuji požehnání tomuto národu. Položil jsem na tento národ zase svou ruku. Tak na to dávejte pozor. Sledujte, jak se moje ruka pohybuje! Sledujte, jak se hýbu! Sledujte, jak se hýbu! Odstraním každého člověka. Zruším každý zákon. Odstraním vše, co dali na místo, co nebylo ode Mne. Věřte mi, mé děti, obnovuji tento národ a tvořím národ nový – nové a větší Spojené státy. Tak Mě volejte. Věřte tomu a přijměte to v Ježíšově jménu. Amen.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-harvest-time-for-my-children-and-for-the-world-to-see-i-am-not-done-with-the-united-states