Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že je vše v pořádku. Bez ohledu na to, jaké jsou věci právě teď a bez ohledu na to, co se stane dál, všechno je v pořádku. Nebojte se. Nemějte obavy nebo strach z toho, jak věci mohou vypadat. Už jsem vám řekl, Mé děti, věci nejsou takové, jak vypadají. Děje se toho mnoho. Mnoho věcí se ubírá správným směrem. Povelem pro vás je nevěřit vašim pěti fyzickým smyslům, ale chodit ve víře.

Mé děti, povstaňte v Mé slávě a Mé síle. Už žádný z tohoto světa. Jste v něm, ale musíte žít úplně jinak. Nemyslete tak, jak myslí svět. Nechovejte se tak, jak se chová svět. Nyní je čas, aby si svět všiml toho, kdo jsou děti Všemohoucího Boha. Nyní je čas být jiný, tak se do Mne vtiskněte. Probojujte se přes všechno to odrazování, testy, zkoušky a všechny věci, které vás frustrují. Zatlačte proti všem věcem, které proti vám vaši nepřátelé používají.

Pamatuj si, kdo jsem. Já jsem JÁ JSEM a jsem ve vašem nitru. Už se nebojte svých nepřátel, toho, co dělají nebo co mohou udělat. Ne, přestaň s tím. Soustřeďte se na Mé Slovo. Soustřeďte se na mou lásku. Zaměřte se na to, co Ježíš již udělal. Zvelebujte Ježíše a zkázu, kterou způsobil vašemu nepříteli. Satan je navždy poraženým nepřítelem. A všichni světoví vůdci a další lidé, které váš protivník používá, jsou poraženi také.

Takže si nemyslete, že by Mou slávu mohli zastavit. Nemyslete si, že někdy vyhrají. Nemyslete si, že věci zůstanou tak, jak jsou. Řekl jsem vám, že uvidíte velké změny, a ten čas nadešel. Sledujte tedy, jak se má ruka pohybuje po této zemi, ničí plány vašich nepřátel a zachraňuje národy.

Pane, pořád to říkáš, ale naši nepřátelé to mají stále pod kontrolou. Zeptejte se sami sebe: Opravdu to mají pod kontrolou? Nebo to jen tak vypadá? Nenechte se oklamat zdáním. Tento film, který se před vámi odehrával, se blíží ke svému náhlému konci. Pamatujte, Mé děti, vše, co je zapotřebí, je jeden den; jeden den je vše, co potřebuji. Zůstaňte tedy zaměřeni na Mne, zůstaňte v Mém Slovu a více Mě poznávejte. Slibuji vám: Nezklamu vás ani vás nezradím, praví Pán, váš Vykupitel.

Zbabělý: toto slovo bude ve vašich zprávách popisovat tuto podvodnou vládu. Když budou tváří v tvář pravdě, nebudou schopni ji ustát. Stejně tak nebudou schopni odpovědět na otázky, které jim budou položeny, byť jednoduché, protože už nebudou moci říkat své lži, ani jim lidé nebudou prostě věřit. Ne, časy se změnily a budou kladeny další otázky, na které vaši nepřátelé nedokážou odpovědět. Sledujte, jak se vykrucují, aby se z těchto otázek dostali. Toto je podzimní čas velkého pádu.

Pomyje/Hogwash: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Ochranný oblek/Hazmat: Říkám, že toto slovo znovu bude ve vašich zprávách. Mnoho skrytých věcí se nyní odhaluje.

Katastrofický: Toto slovo jsem řekl již mnohokrát a říkám ho znovu. Mnohé dostane katastrofický rozměr. Počasí způsobilo mnoho škod po celém světě a bude se dále stupňovat, ale uvidíme ještě další katastrofické škody, protože plány vašich nepřátel před světem selhávají. Byla způsobena katastrofální škoda, kterou nemohou ustát. Všude se potýkají s problémy. Už nemohou jeden druhému věřit, a je to čím dál viditelnější. Už nedokáže jeden skrývat nedůvěru vůči druhému. Stále častěji uvidíte, jak se tato podvodná vláda obrací proti sobě.

"The Biden" a Harris budou v rozporu. Bude to vidět a bude to velmi zřejmé. Nemohou již skrývat nenávist Kamaly vůči „Bidenovi“, protože ona ví, že je to podvodník, který zaujal její pozici. Vše se brzy rozběhne a vzplanou vášně. V živém televizním vysílání udělají mnoho chyb, které se už nesnaží skrývat. Poslouchejte Kamalu. Něco závažného jí uklouzne, řeknete přeřeknutí. Poslouchejte, co nechtěně odhalí. Ona se to pokusí zakrýt a média také. Ale nemohou, protože lidé to slyšeli a stále více se jich postaví proti neustálým lžím médií a proti této falešné vládě.

Spravedlivá vzpoura bují, roste a sílí. A Moje sláva na vás prší stále více, a vaši nepřátelé ji nemohou zastavit. Mé děti, jste v době, kdy je podvodná vláda odstraňována a kdy se vracejí spravedliví. Ano, je jich více. Sledujte Izrael a sledujte Spojené státy. Mé děti, přicházejí velké změny a přijdou dříve, než si myslíte, říká Pán zástupů.

V Kanadě budou k vidění velké katastrofy. Trudeau sestupuje. Je odstraňován. Řekne, že odstupuje, ale není to proto, že by chtěl. O Trudeauovi vychází pravda. Snažil se to hrát na obě strany. Snažil se získat vše, co chtěl, ale dělal věci, které po něm Deep State nechtěl. Jeho pýcha a arogance rostly a rostly, až se stal nezvladatelným. Nebyl to kývající muž, jakým ho chtěli mít. Takže teď je odříznut, řekli byste. Takže Kanado, prohlašuj své vysvobození. Uvědomte si, že se ve vaší zemi pohybuje moje ruka, aby vás zachránila před těmito veliteli. Jsem zde a čistím vaši zemi. Uvidíte Trudeaua odhaleného a uvidíte, jak velký pád to bude, říká Pán zástupů.

Trudeau je napojen na kruhy obchodující se sexem a nezákonně věznící děti a seznam pokračuje o tom, s kým je spojen a co udělal. Sledujte tedy, jak začínají velké pády, praví Pán.

Cameron: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Znovu říkám, bude skandál NFL. Jen sledujte, jak byla pravda potlačována a skryta. Už to tak nezůstane.

Mějte oči na Royals. Bude toho odhaleno mnohem víc, co bylo skryto za zavřenými dveřmi. Také velká odhalení týkající se Británie budou brzy odkryta.

Cochran: Toto jméno bude ve vašich zprávách.

Delegát: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Mé děti, čím blíže se budete blížit polovině presidentství, tím více uvidíte, jak se věci mění a zintenzivňují. Rok 2020 se nebude opakovat. Nebojte se. Volejte na ty volby, mé děti, a sundejte je. Máte moc přikázat, aby se zhroutily jako hradby Jericha. Přikažte, aby padly jejich zákony. Přikažte, aby padla ta podvodná vláda. Přikažte každému, kdo ukradl křesla, aby odstoupil. Volejte po prosazování spravedlnosti a svobody.

Věřte Mně a ne jim. Mé děti, věřte Mně a tomu, co dělám. Nedívejte se na to, co dokáže člověk. Nevyhlížejte, že vás zachrání volby. Dívejte se na Mne a pouze na Mne. Věci se náhle změní, takže se soustřeďte na Velké JÁ JSEM. Soustřeďte se na mou lásku. Soustřeďte se na skutečnost, že jsem váš vysvoboditel a že se chystám být viděn. Je čas na vaše vítězství, takže teď neztrácejte pozornost. Všechno se chýlí ke konci a vy uvidíte Moji lásku k vám jako nikdy předtím.

Já jsem Bůh svého psaného Slova a svět Mě brzy uvidí pracovat na záchraně národů. Tak křičte, chvalte a oslavujte jako nikdy předtím, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/more-questions-are-being-asked-your-enemies-cant-answer