Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se připravily na náhlé změny – změny, které přicházejí, když je nejméně čekáte. Blíží se čas, kdy se věci začnou dít, a stěží budete věřit tomu, co máte přímo před očima.

Vítr změn je tady a změnil směr. Mé děti, opusťte svůj strach. Opusťte své minulé neúspěchy a chyby. Nechte odejít to staré. Nechte jít ty nejistoty. Opusťte náboženství. Opusťte se zákonictví. Nechte být to, co svět říká, že jste. Zbavte se nehodnosti. Pusťte to staré a přijměte nové – to nové, co mám pro vás, Mé děti.

Moje sláva změní vaše životy ve všech směrech. Nechte minulost v minulosti a přijměte vše, co pro vás mám. Toto je zvláštní čas a jste Mé děti vyvolené právě pro tuto dobu. Viděl jsem, jak mocné a výjimečné jste ve Mně, tak přejděte na můj způsob myšlení a vězte, kým jste – dětmi Nejvyššího Boha. Vězte, že vaši nepřátelé jsou poraženi.

Změňte způsob, jakým vnímáte své životy. Změňte způsob, jakým vnímáte výzvy, kterým čelíte. Podívejte se na ně Mýma očima a Mými schopnostmi a strach bude zničen. Únava zmizí a vaše víra vyroste na novou úroveň. Pojďte nahoru, mé děti. Nezůstávejte tam, kde dosud jste. Vykročte vpřed ke svému vítězství a vezměte si vše, co je vaše, praví Pán, váš Vykupitel.

Comcast: Znovu říkám, toto jméno bude ve vašich zprávách.

Bolívie bude ve vašich zprávách.

Budapešť bude i nadále ve vašich zprávách. Začaly nepokoje, které budou dále narůstat.

Balistické střely budou ve vašich zprávách. Jedna země se bude vychloubat, že má moc a že ji využije. Ale nebojte se této země ani jejího vůdce. Kim Čong-un je souzen a už ho nebude vidět – už není ve své mocenské pozici, protože ho odvolávám spolu s dalšími vůdci po celém světě. Nyní je čas dramatických změn ve vládách po celém světě, říká Pán zástupů.

Také vedení v Íránu, v Afghánistánu a v Kuvajtu se brzy změní. Na Blízkém východě se chystá mnoho změn, které změní celou tuto část světa. Karty se hrají a těmto národům jsou vnucovány změny. Nemají na výběr. Moje děti mají všechny ty správné karty, kterými mohou hrát, protože toto je doba velkého posunu, který nezůstane bez povšimnutí. Změna nepřichází, je tady a bude sílit.

Sledujte, jak vystoupí Turecko a poslouchejte, co řekne. Mají něco, o čem vaše podvodná vláda nevěděla, že to mají.

Existuje další národ, který mlčel o informacích, které má a které budou brzy použity proti „the Bidenovi“ a proti Obamovi. Přichází velký podzim a velký pád. Nejen, že bude odstraněn „the Biden“ a všichni, kdo jsou s ním, ale velká smrt bude následovat jedna po druhé. Uslyšíte o tom, co se skutečně stalo Joe Bidenovi, a to již brzy. A velmi brzy ten, kdo ho zradil, vydechne naposledy. Více než jedna osoba byla použita k tomu, aby se postavila jako "the Biden", a všichni budou demaskováni. Pane, jak je možné, že ta šaráda trvá tak dlouho? Jak mohli tuto show podat, aby svět věřil, že to mají pod kontrolou?

Někdo jiný to všechno řídí ze zákulisí. Moje děti, tohle se muselo stát, abyste viděly, co se v tomto světě skutečně děje, o čem jste si nikdy nemyslely, že by mohlo existovat, aby mohli ovládat každou část svých životů, aniž byste si to uvědomovaly. Když už si budete myslet, že je to tak hrozné a nemůže to být horší, uslyšíte víc a všechno bude odhaleno – jak strašné to celé bylo. Jde to hlouběji a do větší temnoty, než jste si kdy dokázaly představit.

Řekl jsem vám už dříve, že bylo zapotřebí zatřesení, aby se Mé tělo probudilo a abyste se osvobodili od veškerého duchovního zajetí – finančního otroctví a otroctví vlády. To, co se chystali udělat, bylo pokusit se vytáhnout něco, na co čekali staletí. Nyní na to mají vědu a pracovní sílu – zabít co největší část populace.

Zmanipulovali vaše jídlo, léky a vzduch, který dýcháte. Znečistili vaši půdu. Dokonce přišli na to, jak změnit a manipulovat počasí. Ano, udělali mnoho věcí, aby zotročili a zničili lidstvo, a podřídili každého pod jejich vládu a vládu. Pokusili se zmanipulovat váš způsob myšlení a vaše přesvědčení. Dostali se do církví a pomocí podvodu a falešných doktrín zničili moc, kterou jsem vám dal. Odstranili Mě z každé oblasti vašeho života, aby vás přiměli, abyste se na Mně obrátily a obviňovaly z toho Mě, když to byli oni, kdo dělal všechny tyto věci.

Mé děti, odtrhněte se nyní od způsobů tohoto světa. Vstaňte, bojujte a vezměte si zpět, co je vaše. Svět potřebuje Mne – a já jsem ve vás. Ale potřebujete získat odhalení o tom, kdo jsem Já, a jistotu, že vy jste Moji. Nic Mě nemůže zastavit, takže nic nemůže zastavit ani vás, říká Pán zástupů.

Obratník Kozoroha bude ve vašich zprávách, říkám znovu, z neobvyklého důvodu.

Prezident Zelenskyj odstoupí. Sledujte a uvidíte, kdo na něj vytáhne a odhalí ho takového, jakým doopravdy je.

V Austrálii se chystá něco významného. Poznáte to hned, jak to uvidíte.

Sledujte to! Něco významného se odehraje také v Jižní Africe.

Na Havaji se chystá něco velkého. Odhalení, k němuž zde brzo dojde, bude výbušné, a sopečná erupce, o které jsem vám říkal, bude zanedlouho. Jak neobvyklé to je. Bude to signalizovat nadcházející odhalení Obamy, říká Pán zástupů.

Pekelný oheň, "Hellfire": tato fráze bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Rakety budou ve vašich zprávách stále častěji.

Mé děti, sledujte krach trhu.

Bude to vypadat, jako by na celém světě vypukla válka. Vše bude vypadat temné a nepříjemné. Toto je čas zatlačit do mého Slova, modlit se a trávit se Mnou více času – více času než kdy předtím.

Vstoupili jste do neobvyklé doby, a vše už brzo náhle změní směr. Sledujte zázrak v Izraeli a vězte, že do Spojených států přichází mnoho dalších takových.

Nastane náhlá změna vašeho Nejvyššího soudu, oh Spojené státy – změna moci, protože je na cestě nový šéf. Dojde k velkému otřesu nejen u Nejvyššího soudu, ale také ve vaší Sněmovně reprezentantů a Senátu. Přichází velký šok a otřesy ohledně vašeho Bílého domu a světu bude zcela jasné, kdo je vaším skutečným prezidentem.

Poslouchejte slova skutečného prezidenta velmi pozorně. Brzy vám dá další vodítka o tom, co se bude dít. Brzy bude vidět posun síly, takže se připravte na to, že vaši nepřátelé budou křičet. Vaši nepřátelé uzavírají v zákulisí dohody s právoplatným prezidentem, protože už vědí, co se bude dít. Takže, mé děti, modlete se za ty, kteří odmítají vidět. Modlete se za ty, kteří jsou slepí vůči Mně a Mé pravdě.

Šachové figurky se posouvají a brzy uvidíte mat.

Vojenské tahy se provádějí a brzy budou vidět. Nebojte se toho, Mé děti.

Sledujte zprávy o tom, co se chystá přijít z Pentagonu. Není to to, co byste očekávaly, že od nich uslyšíte. Začala očista, dělají se přesuny a bude tam vidět i mocenský posun.

FBI, CIA, NSA: dojde k velkým otřesům shora dolů a lidé se brzy budou ptát, co se to proboha děje.

Brzy uvidíte, kdo byl a je skutečným vrchním velitelem. Uskuteční se obnova a nová inaugurace. Poloha nového hlavního města bude brzy odhalena. Moje Spojené státy, dochází k velkým změnám, takže se připravte na velkou oslavu, protože to nejlepší teprve přijde, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/soon-you-will-see-a-checkmate