Neboť Já, Pán, dnes povzbuzuji své děti, aby povstaly a vzaly si zpět, co je jejich. Povstaňte v Mé síle a schopnostech. Povstaňte! Postavte se! Přijímejte Moji pravdu. Přijímejte Mou svobodu. Přijímejte Mou lásku. Přijměte smlouvu Mé krve. Přijměte své vysvobození. Přijměte své uzdravení. Získejte obnovu svých financí, které vám byly ukradeny prostřednictvím tohoto světového systému. Přijměte mou moudrost, poznání a porozumění. Přijměte svá povolání. Přijímejte a přijměte své úkoly. A přijímejte svá vítězství.

Mé děti, říkám vám tyto věci znovu a znovu, abyste viděly, že jsem vás neopustil ani na vás nezapomněl. Nejste poražené. Vaši nepřátelé nevyhrávají a nemají nad vámi vládnout na této zemi. Vezměte si tedy zpět autoritu, kterou jsem vám na této zemi dal. Vezměte si zpět to, za co Ježíš zaplatil.

Je čas pro Mé děti. Je čas na Mou slávu. Je čas na oživení. Je čas velkého probuzení a zázraků, které lidstvo v takovém rozsahu nepoznalo. Tak se připravte, mé děti. Změny jsou tady a bude to velmi zajímavé, říká Pán, váš Vykupitel.

Whistleblower: toto slovo bude ve vašich zprávách stále častěji.

"Válka", budou vaši nepřátelé neustále křičet a budou ji prosazovat, ale nebojte se toho, o co se pokoušejí. Přerušuji jejich plány. Přerušuji jejich komunikační linky. Omezuji jejich moc a schopnost rozpoutat tuto světovou válku. Nemají větší moc než Já a brzy uvidí, že je to pravda.

Nebojte se Ruska. Nebojte se Číny. Nebojte se Íránu. Nebojte se Iráku. A rozhodně se nebojte této takzvané vlády Spojených států. Jsou to podvodníci, falešníci a defraudanti a nemají sílu své plány uskutečnit. Naopak, pravda je stáhne dolů a odstraní z jejich míst moci. Znovu opakuji, nebojte se ekonomiky. Nebojte se nedostatku. Nebojte se inflace. Nebojte se těchto věcí. Nejsou větší než Já.

Já jsem Nejvyšší Bůh. Nikdo a nic není větší než to. Spolehněte se tedy na tuto skutečnost a soustřeďte se na Má slova. Všichni vaši nepřátelé sestupují. A nikdo si nedokázal ani ve snu představit, jak budou padat, ani jak to udělám. Mé cesty jsou vyšší než cesty vaše, proto bděte, jak dělám to, co jsem vám slíbil, praví Pán zástupů.

Jeden archeolog bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Jeden lékař bude pozoruhodným způsobem odhalen.

Ve vašich zprávách o odhaleních bude známé lékařské centrum, jedno po druhém, říká Pán.

Antarktida: Znovu říkám toto jméno. Chystají se odhalení. V této oblasti bylo skryto mnoho věcí – věci, které vaši nepřátelé nechtěli odhalit. To přinese světu šok. Mnoho věcí bylo po celém tomto světě skryto a chystám se je odhalit, praví Pán zástupů.

Oprah: toto jméno bude ve vašich zprávách. Dal jsem varování, ale Má varování byla ignorována. Chystám se stáhnout mnoho velkých jmen. Už nemohou skrývat, kým skutečně jsou, říká Pán zástupů.

McInerney: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Sledujte Times Square. Věci nejsou takové, jaké se zdají být.

Bez ohledu na to, co vidíte, toto jsou dny, kdy Vládci padnou. Sledujte to! Jeden po druhém odstoupí nebo bude odstraněn. Čistím státy shora dolů, a ano, zahrnuje to i vaše federální a vládní pozice, protože začalo velké odstraňování a uvidíte toho víc.

Za zavřenými dveřmi se odehrálo mnoho věcí, které jste ještě neviděli. Dohody byly uzavřeny a mnoho dalších se chystá. Vaši nepřátelé se děsí toho, jaké tahy se dokončují. Vědí, že bouři, která přichází, nemohou zastavit. Nemohou zastavit vojenskou sílu, která na ně přichází. Někteří z vnitřního kruhu nepřátelského tábora stále věří, že se mohou udržet a zkusí to, ale upadnou na zem a padnou na tvář ve středu jeviště. Nemají moc. Nemají prostředky, aby porazili to, co přichází, protože to, co přichází, jsem Já a moje armáda, říká Pán zástupů.

Skandály se chystají pohltit Federální rezervní systém a IRS – skandály, špinavé obchody a ohavné zastírání. Ale já jim bráním v tom, co po vás opravdu chtěli, oh, Spojené státy.

Připravte se na pád vašeho Kapitolu. Ano, zazní věta "White House dolů". Váš Kapitol bude v obležení kvůli své tyranii a zločinům, které se právě chystali spáchat. Má ruka je zastavuje, jako jsem předtím zastavil všechny nepřátele proti svému lidu, praví Pán zástupů.

Uvidíte neobvyklý bouřkový mrak a jeho video se bude šířit kvůli tomu, jak vypadá. Řekl jsem vám, že to jsou dny, kdy se dějí neobvyklé věci.

Bude ohlášen ohnivý výbuch a toto místo je důležité kvůli tomu, co se uvidíte příště.

Na vaše nepřátele přichází velká temnota. Už jsem vám řekl, Mé děti, že teď uvidíte velké rány proti vašim nepřátelům, proti jejich památníkům, proti jejich budovám, proti jejich vládám a proti jejich plánům. Řekl jsem, že je toho dost. Tato slova se brzy prokážou, takže to svět uvidí. A svět uvidí mé soudy nad vašimi nepřáteli, praví Pán zástupů.

Urychlení/Expedia: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Mé děti, urychluji zničení vašich nepřátel – jejich vlád, selhání jejich vládního světového systému a jejich ekonomického systému.

Dokonalá bouře je proti nim a brzy ji budete vidět, říká Pán zástupů.

Mé děti, popřete moc svých nepřátel. Odepřete svým nepřátelům schopnost pokračovat ve vládě a ovládat vás. Udělejte to, mé děti! Slyšel jsem váš nářek a odpovídám na vaše modlitby. Tak se probuďte a vstaňte ze svého místa porážky a zoufalství. Přišel váš čas a čas mých dětí je tady, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/great-darkness-is-coming-against-your-enemies