Neboť Já, Pán, dnes varuji ty ve svém těle, kteří odmítají těchto varování dbát, že den rozhodnutí je zde. Moje děti si musí vybrat, na jaké straně jsou a komu věří – Mně nebo ve svým nepřátelům. To jsou jediné dvě možnosti. V tomto světě jsou jen dva hlasy – hlas Můj a hlas vašich nepřátel. Vaši nepřátelé používají své hlasy, aby přinášeli strach, klamali a zrazovali lidi od toho, aby věřili ve Mně a nevěřili, že Já jsem Bůh svého psaného Slova.

Váš protivník klame masy, aby si myslely, že Mé psané Slovo je jen smyšlený příběh a že se netýká ničeho v dnešním světě. Mé děti, pokud váš nepřítel oklamal Adama a Evu, aby se vzdali své autority, proč by se váš protivník neměl pokoušet o totéž i dnes?

Samozřejmě se snažil dostat do mé církve a oklamat lidi, aby uvěřili doktrínám o mém Slovu, které sestavil člověk. Stali se samolibými, zákonickými, odsuzujícími a uraženými, a pak Mě přestali zvát do svých bohoslužeb. Proto se mnoho zázraků nestalo. Moje sláva dnes nebyla vpuštěna do mnoha sborů, protože lidé chtěli všechnu zásluhu a slávu pro sebe.

Toto jsou dny, kdy jsou souzeni nejen zlí vládci, ale také církve a jejich takzvaní vůdci. V církvích číhalo zlo. Bylo uzavřeno mnoho špinavých obchodů a sbory ani nevěděly, co se děje za zavřenými dveřmi. No, otevírám ty dveře a odhaluji každý špinavý obchod a všechny, kteří tam nebyli kvůli Mně, ale kvůli sobě.

Dochází k velkému rozdělení a v mé církvi dojde k velkému oddělení. Můj ostatek poroste a stane se mocnějším a Má sláva na ně bude nadále pršet. Uvidíte stále více zázraků, andělských návštěv, vidění, snů a uslyšíte další proroctví. Moje církev vychází ze stínu, z útlaku a už se nebude pokládat na zem a podřizovat se lidským cestám – na to už není čas. Obracím stoly stejně jako ve svém Slově. Toto se znovu děje v mé církvi a já uklízím dům. Takže, mé děti, připravte se na velké otřesy v církvích, praví Pán, váš Vykupitel.

Tato slova vám nemají přinést strach. To vám má ukázat, že se událo mnoho věcí, dokonce i na místech, kde jste nečekali, že zlo číhá. To místo, kde jste ho nejméně čekali, bylo za kazatelnou. Ano, některé pultíky byly hodně špinavé. Proto musí nastat očista. Během této doby se přede Mnou posvěťte, mé děti. Odvraťte se od svých zlých cest. Odbočte z cest světa. Odvraťte se ode všech těch věcí, které vás držely daleko od Mé slávy, a já vám přinesu svobodu, o které jste nevěděli, že existuje.

Toto velké oddělování již začalo a nyní ho uvidíte stále více. Už nebudu stát opodál a dívat se, jak se Mé tělo obrací proti sobě a údy bojují mezi sebou, místo aby bojovalo s nepřítelem. On je příčinou toho všeho. Mé děti, změňte se. Ihned vstaňte. Připravte se teď. Změňte kurz. Poslouchejte nyní jako nikdy předtím. Už není čas na to, co se v Mé církvi děje. Probuzení je tady, tak se připravte na Mou slávu, říká Pán.

Kawasaki: Znovu říkám, že toto jméno bude ve vašich zprávách, ale ne pro to, co si myslíte.

Hizballáh bude opět ve vašich zprávách. Otevřou ústa a prozradí se. Pokusí se zaútočit, ale nebude to fungovat. Ti, kteří jim za to platili, budou odhaleni a to roztrhá jejich plány na kusy. Nebojte se tedy toho, co se děje na Blízkém východě. Nedostanou nic, po čem tak touží, praví Pán zástupů. Budou litovat, že tolik usilovali o dosažení svého cíle, zbavit se Izraele a mých Spojených států, protože nechtějí to, co se stane dál, říká Pán.

"Horká místa": tato fráze bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Hiawatha: toto jméno, opakuji znovu, bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Masopust bude ve vašich zprávách, ale ne z důvodu, proč myslíte.

Maxine Waters: Řekla jsem její jméno již dříve a říkám to znovu. Pamatujte, že to, co se má stát jí, se stane i ostatním.

Brzy bude odhalen senátor – někdo, koho byste nikdy nečekali. Kvůli svým lžím a podvodu budou odstraněni ze svého křesla a stejně tak mnozí další v tuto hodinu. Probíhá očista vaší sněmovny a senátu. Nepotřebuji žádné volby, abych udělal to, co je třeba udělat, Mé děti. Moje ruka se pohybuje po vaší zemi. Již dříve jsem řekl, že jednám se všemi, kdo jsou v D.C., s těmi, kdo jsou proti Mně, a brzy to uvidíte, říká Pán zástupů.

Thajsko: věci tam nejsou takové, jaké se zdají být. V této zemi a v mnoha dalších národech začne povstání. Nyní budou lidé vyslyšeni. Bez ohledu na to, jak se je média snaží umlčet, slyšel jsem jejich pláč. Proto se bude soud konat po celém tomto světě, praví Pán zástupů.

Indonésie bude opět ve vašich zprávách a překvapí vás, proč.

Aristokraté: Znovu opakuji, toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Matt Kearney: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Sledujte to! V Himalájích se chystá něco významného.

Alec Baldwin: Říkám, že toto jméno bude opět ve vašich zprávách. Skvělé expozice ho sundají jednou provždy. Ani to, s kým je spojen, nezabrání tomu, aby pravda vyšla najevo, a rozhodně toho ještě přijde víc, říká Pán.

Mé děti, mnohokrát jsem řekl, abyste sledovaly vody. Ve vodách se nyní odehrávají pohyby. Neposlouchejte, co o tom zprávy říkají nebo co neříkají. Říkám vám, že válka, kterou se snaží rozpoutat, se neuskuteční. Jejich odvádění pozornosti nebude fungovat. Nebudou zabíjet. Nedostanou to, po čem tak touží. Nepřevezmou ani nezničí mé národy. Nepočítali se Mnou a nepočítali ani s tím, že má církev vstane ze spánku a použije mou autoritu. Takže, Mé děti, vstaňte a bojujte, s Mou autoritou. Není to jejich čas, jejich plány nebo jejich cesty, které uspějí. Jsou to Moje plány, co uspějí, říká Pán.

Stojím jim v cestě v těchto dnech, ve kterých žijete, a nepřekonají Mne. Takže věřte, že to, co říkám, je pravda. Přestaňte věřit svému nepříteli. Váš čas obratu je teď, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-to-choose