Neboť Já, Pán, dnes svým dětem připomínám, kdo Velký JÁ JSEM skutečně je. Já jsem ten Bůh, který vysvobodil národ z rukou Egypťanů. Já jsem ten Bůh, který rozdělil Rudé moře. Já jsem ten Bůh, který zbořil hradby Jericha. Já jsem ten Bůh, který zachránil tři hebrejské muže uprostřed ohnivé pece. Já jsem ten Bůh, který zachránil Davida před obrem. Já jsem ten Bůh, který poslal svého Syna, který neznal hřích, aby se stal hříchem, zemřel a byl znovu vzkříšen, aby vzal autoritu zpět od Satana, který ji ukradl, a vrátil ji lidstvu. Já jsem ten Bůh svého psaného Slova, který dodržuje smlouvu a svá zaslíbení. Já jsem ten Bůh, který tě nezklame. Já tě neopustím. Nenechám tvé nepřátele vyhrát. Nikdy nedovolím Satanovi, aby porazil mé děti nebo změnil plány, které mám.

Satan nemůže prosazovat svou vůli na Zemi, ani dělat, co chce, kdykoli by chtěl.

Jsem stvořitel Nebe a Země a nikdo to nemůže změnit ani změnit mou vůli pro tuto Zemi.

Vaši nepřátelé se tak zoufale snaží o vše, co je v jejich silách a moci peněz, aby vrhali tento svět do jedné katastrofy za druhou. Používají svou moc k ničení zemí, způsobují nestabilitu a chaos a uvrhují svět do nedostatku a inflace s hrozící ekonomickou katastrofou, kterou kontrolují. Snažili se více než jednou podpořit světové ekonomiky, aby měli pod kontrolou dobu a hloubku poklesu, aby to prospělo jim, zatímco svět upadal do dosud nevídané deprese.

Vytvářejí další viry a nemoci, takže lidé jsou příliš nemocní a slabí, aby se mohli bránit. Použili svá zpravodajská média k zobrazení svých lží jako pravdy. Programují způsob myšlení lidí. Přineslo to mnoho zmatku a strachu, a dokonce i někteří z mé církve tomu propadli. Kontrolovali podniky, vlády, církve, zásoby potravin, léky a nemocnice. Dokonce ovládali počasí. Pracovali v zákulisí, aby manipulovali a způsobili světu co největší zkázu, aby se jim svět nakonec podrobil.

Během této doby si mysleli, že to všechno ovládají – technologie a zprávy ve většině národů, a že toto je „jejich svět a jejich čas“, aby všem vládli. Oni ale nevěděli, že je to Můj čas a čas pro Mé děti. Někteří z vašich nepřátel si nyní uvědomují, že ztrácejí sílu a své pozice po celém světě.

Jejich lži nefungují jako dříve. Jejich vlastním přátelům se nedá věřit a strach každým dnem roste. Vaši nepřátelé propadají panice, protože svět se již nepodřizuje jejich lžím. Lidé tohoto světa se brání a oni nepředpokládali, že se to stane. Věřili, že lidé jsou příliš naivní, nevědomí, slabí a nemohoucí, než aby se mohli bránit. Ale nevědí, že jsem ve vašem nitru a nemůžete být poraženi. Toto je nový den a čas a nepřátelé Všemohoucího Boha prohrávají ve všem, co předtím tak snadno vyhráli.

Mé děti, buďte Mé děti tím, co svět v této hodině potřebuje, abyste tím byly. Bojujte s Mou autoritou – autoritou ve jménu Ježíše, která je nade vším a nad každým jménem. Toto je den a hodina, kdy svět znovu pozná, že Velké JÁ JSEM existuje a Já jsem Nejvyšší Bůh, který neselže.

Sledujte, mé děti. Sledujte, jak se svět náhle mění. Pohybuji se a velké otřesy zesílí, aby vás uvolnily z jejich systému a z jejich kontroly. Volejte a chvalte jako nikdy předtím a získáte více svobody, více zázraků a více autority. Podívejte se na Mne a ukážu vám Svou Slávu, praví Pán, váš Vykupitel.

"Válka, Armagedon, apokalyptika, občanské nepokoje, anarchie, ekonomická katastrofa, viry, nedostatek, inflace, nejisté časy a temná zima." Ach, ano, Mé děti, uslyšíte své nepřátele křičet tato slova v „jejich zprávách“ znovu a znovu. Právě teď chtějí svět paralyzovat, zavřít ho a zastavit svůj zánik. Vědí, že někdo to všechno má a může to kdykoli použít. Mnoho vůdců nyní zná jejich tajemství a oni tvoří konečný plán, který se má uskutečnit. To ale selže! Vrátí se jim to jako bumerang. Znovu opakuji, dny Hamanovy jsou tady. Soud je zde, protože jsem zde Já, a Já to všechno měním, říká Pán zástupů.

Budapešť: Znovu říkám toto jméno. Něco tam není tak, jak to vypadá, a brzy o tom uslyšíte.

Irák bude ve zprávách. Tam bude vidět mohutná exploze.

Sledujte Blízký východ. Čekají nás velké nepokoje – velký chaos, který světoví vůdci nečekali. Sledujte to, mé děti. Lidé se postavili těmto neukázněným vládcům a jejich útlak už nesnesou.

Kim Čong-un bude nadále hrozit svými zbraněmi, aby se předvedl, ale vybuchne mu to do obličeje, selže a padne.

Maďarsko bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Ve vašich zprávách se chystá velké zemětřesení – největší zaznamenané za dlouhou dobu. Věnujte pozornost tomuto umístění, protože se tam bude dít mnoho dalších věcí. Pravda již nebude potlačována. Vaši nepřátelé způsobují mnoho zemětřesení, o kterých jste si neuvědomovali, že způsobují rozptýlení a poškození tak zničující, abyste si nevšímali toho, co dělají nebo co se skrývají. Ale odhaluji vše, co proti vám, Mé děti, a proti tomuto světu dělali. Je to čas jejich konce, praví Pán zástupů.

John Kerry bude odhalen velkým způsobem.

Znovu říkám, že prezident Zelenskyj udělá moc velikou chybu a prozradí se.

Znovu říkám, že věci s Ruskem nejsou takové, jaké se zdají být. Brzy vyjde na povrch mnoho věcí, se kterými vaše vláda nepočítala.

Informační válka probíhá a všechno to už brzo vybuchne, říká Pán.

Ohledně té ponorky, kterou všichni tak zoufale hledají: informace o té ponorce, které jsou dosud ukrývané, budou brzy zveřejněny.

Sledujte, jak tato podvodná administrativa dostává zásahy jeden po druhém, a brzy uslyšíte a uvidíte „Bílý dům dole“. Není to kvůli tomu, proč si myslíte, a není za tím ten, kdo myslíte.

Děti moje, ve skrytu za kamerami probíhá válka. Vaši nepřátelé ztrácejí území a ztrácejí sílu. Ano, toto jsou dny a hodiny uvolnění Orla, praví Pán.

Podomní obchodník/Hawker: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Sledujte sportovní průmysl. Něco velkého to zastaví. Pravda strhne každou lež a to, co skrývali v NBA, NFL a MLB. Všechny dohody, které byly uzavřeny, budou odhaleny.

V Hollywoodu a v politické sféře dojde k velkému otřesu. Všechny jejich zdi padají. Závěsy se roztahují, aby se vše odhalilo, říká Pán.

Sirény vzdušných náletů budou ve vašich zprávách. Věnujte pozornost tomuto místu. O New York City se brzy odhalí mnoho věcí, říká Pán.

Člen CIA bude odhalen. Oznamovatelé se chystají vystoupit a odhalit, co CIA skrývala.

Z překvapivého důvodu bude ve vašich zprávách další velvyslanec.

Izrael brzo dosáhne velkého vítězství. Nenechte se tedy pohnout tím, co teď říkají, protože nemohou zastavit ani to, ani ono, co jsem pro tuto hodinu zvolil. Mé děti, uvidíte, jak se Benjamin Netanjahu vrací, a vaši nepřátelé tomu nemohou zabránit, bez ohledu na to, co se snaží udělat, říká Pán zástupů.

Další přehrada bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Mé děti, přicházíte do času a období velkých oslav, tak se připravte, říká Pán.

Světové ekonomické fórum se chystá dostat velký zásah a mnoho informátorů přichází, aby je všechny odhalilo. Věci byly zaznamenávané aniž by tušili, že se to děje. Vaši nepřátelé si mysleli, že mohou věřit určitým lidem na jejich straně, ale ti byli ve skutečnosti na mé straně. Řekl jsem to již dříve a říkám to znovu, Mé děti, infiltroval jsem infiltrátory a všechny jejich hradby se brzy zřítí.

Tak nepřestávejte volat. Nepřestávejte vyhlašovat vítězství, protože já jsem váš vysvoboditel a je čas na vaše vysvobození, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-for-the-eagles-release