Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že na vaše nepřátele a na nepřátele Všemohoucího Boha přichází velká pohroma a velká zkáza. Přichází velký pád, velká změna vedení, velká změna prostředí a velká změna vlád. Připravte se, mé děti. Je hodina na změnu. Svým způsobem to někteří těžko snesou, protože nevěřili mým prorokům ani nedbali na žádné z mých varování, které jsem jim dal. Probíhá skvělá výměna. Velké zdi se sesypou k zemi. S touto podvodnou vládou začaly tahanice – docházejí jí možnosti a dochází jí čas.

Hodiny tikají. Hodiny už brzo odbijí dvanáctou a dvanáct je číslo, které vaši nepřátelé nenávidí. Ale Mé děti vědí, co to znamená – vládu a autoritu. Moje autorita a moje vláda budou této Zemi vládnout a zcela zničí bezbožný systém, který na této Zemi je.

Začala velká směna. Takže, Mé děti, připravte se na to, že uvidíte věci, které byste nečekaly. Připravte se na to, že uvidíte, jak se moje ruka pohybuje způsoby, které jste považovaly za nemožné. Připravte se na to, že ode Mne dostanete věci, o které jste nežádaly. Nyní se pohybuji, takže neztrácejte odvahu a neomdlévejte, protože jste na konci těchto bezbožných vlád a systémů, které proti vám zavedli. Je to váš čas, Mé děti, buďte Mými dětmi, takovými, jakými chci, abyste na této Zemi byly.

Jste vítězi a jste víc než dobyvatelé, protože jste Mé děti. Zahrnuji vás svou láskou, která obnoví vše, co bylo ukradeno, takže se připravte na přijímání a připravte se na Mne, praví Pán, váš Vykupitel.

Instrumentální: toto slovo bude použito ve vašich zprávách z velmi neobvyklého důvodu.

Trumbull: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Sledujte Londýn. Chystá se tam něco, co přitáhne pozornost světa.

Súdán se brzy objeví ve vašich zprávách.

Nový Zéland bude ve vašich zprávách. Něco se chystá otřást tím národem.

Grónsko bude brzy ve vašich zprávách. Odehrává se tam mnoho věcí, o kterých svět brzy uslyší.

Gorbačov: toto jméno bude ve vašich zprávách. Ohledně tohoto jména se vyvalí pravda a odhalí to, co se v Rusku děje, více než jste si uvědomovali. S Putinem to není tak, jak to vypadá. Znovu opakuji, že se provádějí manévry na pomoc Spojeným státům. Nemáte ponětí, jaké informace budou zveřejněny; byly zadrženy až do správné doby. Ta doba brzy začne a přinese velké pozdvižení.

Poslouchejte tato slova pozorně – červená a říjen. Pak je dejte dohromady. Pamatujte, že se nemáte řídit zdáním. Řekl jsem vám o věcech, které byly ukryté ve vodě a které se vaši nepřátelé chystali použít proti vám. Mé děti, je to nyní zastaveno a brzy uslyšíte a uvidíte, co bylo proti vám používáno. Neposlouchejte, co říkají o Putinovi zprávy. Došlo k velké válce falešných informací a odvádění pozornosti, aby svět těmto nepravdám uvěřil.

Válka před vámi byla podvod, abyste věřili jedné věci, když pravda je úplně jiná. Odhalím pravdu. Používám mnoho lidí, Mé děti, o kterých byste nikdy nehádaly, že bych je mohl použít.

Zůstaňte ve střehu, zůstaňte v mém Slovu a zůstávejte na modlitbách, říká Pán.

Dobytí/Conquest: toto slovo bude ve vašich zprávách použito způsobem, který byste nečekali.

Bitvy probíhají tam, kde je svět nevidí – informační válka, válka za záchranu dětí, válka za záchranu národů a válka za zastavení těchto člověkem způsobených katastrof, člověkem způsobených nedostatků,… člověkem způsobené inflace a člověkem způsobené ekonomické destrukce. Probíhá válka, aby zabránila dalším převratům. A válka probíhá, aby přivedla zpět na jejich místa moci ty správné vůdce. Probíhá válka, válka všech válek.

Vzali vám klid. Vzali vám děti. Vzali vám vaše vlády. Kontrolovali příběhy. Ukradli vám svobodu a práci. Ukradli vaše finance. Vydírali. Podpláceli. Prosmykli se ke způsobu ovládání tohoto světa. Ukradli zpravodajské agentury, aby bojovaly proti vám a ne za vás. Pravdu překrucovali v lež, aby lidé věřili všemu, co řekli. Ukradli vám pravdu a použili vaše peníze, aby ukradli další. Mnoho věcí bylo vzhůru nohama, ale chystám se to náhle obrátit tou správnou stranou nahoru a vaši nepřátelé nebudou vědět, co je zasáhlo, říká Pán zástupů.

6. ledna: informace byly potlačeny, ale brzy budou zveřejněny. Byly zadrženy až do správné chvíle, aby je vaši nepřátelé nemohli zakrýt dalšími lžemi a uniknout jim. Tyto informace osvobodí každého, kdo byl nezákonně zadržen a uvězněn. Otevírám ty vězeňské cely jako pro Pavla a Silase. Moje děti, když jsem to udělal pro ně, dokážu to teď taky.

Převrátím vše nespravedlivé v tomto národě. Nic, co proti vám udělali, neobstojí. Nikdy nezapomeňte, kdo jsem a co umím, praví Pán zástupů.

Budou vidět další vojenské pohyby, které nelze popřít. Řekl jsem vám, že tyto věci přicházejí, aby vám připomněly, že to mám pod kontrolou. Znovu vám říkám, že toto jsou dny mnoha informátorů a tito informátoři mají další výbušné informace, které ještě nebyly zveřejněny.

Všechny tyto informace způsobí, že lavina pravdy zasáhne vaše nepřátele a zničí všechny smyšlené příběhy.

Znovu opakuji, jednoho dne se vše bude zdát normální a druhého dne přijdou náhlé změny. Je to na obzoru.

Takže, Mé děti, připravte se na to, že tyto věci uvidíte. Připravujte se se Mnou a já vám ukážu, jak používat vaši autoritu, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/things-are-not-how-they-appear-to-be-around-the-world