Běda těm, kteří se vysmívají Mým dětem, těm, které jsem dal na Zemi, abych varoval Kristovo tělo a národy. Jsem soudcem nad celou Zemí a ukážu, kdo je falešný a kdo pravdivý. Prokážu svá Slova skrze ně. Dám svému vyvolenému lidu, svým dnešním prorokům, další projevy Svých Slov, které budou nepopiratelné pro všechny, kdo o Mých Slovech pochybují, a dokonce i pro ty, kteří pochybují o Mně. Má sláva bude na mých prorocích vidět. Vy, kteří proti nim stojíte, čiňte pokání!

Čiňte pokání nyní, než přijde soud. Toto jsou dny, kdy si musíte vybrat stranu, na které jste. Toto jsou dny, kdy buď budete stát za pravdou, nebo budete na straně lži a porážky. Varoval jsem svou církev a svět před velkým otřesem, který už brzy udeří. Zeptejte se sami sebe, jste připraveni? Žijete pro mě, nebo žijete pro sebe? Mé děti, vím, že tato slova mohou znít drsně, ale přichází velké rozdělení, které oddělí Mé děti od světa. Oddělí nábožensky smýšlející a zákonické lidi od mého ostatku. Během této doby očišťuji své tělo, abych na ně mohl sesílat Svou Slávu, ale Mé děti potřebují žít svatěji, než dosud žily.

Moji andělé jsou připraveni. Já jsem připraven a nastanou náhlé změny, které svrhnou a převrátí v Mé církvi vše, co tam nepatří. A samozřejmě totéž dělám vládám po celém světě.

Připravte se hned. Nechoďte zpět. Nevěřte tomu, co vidíte jako pravdivé nebo faktické. Nevěřte hrozbám svých nepřátel. Nepochybujte o mých slovech, mé děti. Toto je čas, kdy se kreslí dělící čáry.

Buď budete součástí velkých vítězství nebo velkých porážek. Je to vaše volba, tak si vyberte hned.

Všude se právě teď objevují zlé zprávy, které mají zmást církev a svět. Co si myslíte, že se skutečně děje? Co věříte, že se stane? Chodíte ve strachu nebo ve víře, Mé děti? Znovu a znovu jsem řekl, nebojte se, protože strach je lhář. Když se strach pokusí přijít, vstaňte a zakřičte má slova, a to ho zastaví v jeho stopách. Pane, on? Ano, ďábel je strach a můžete ho zastavit, protože už byl poražen. Tak si ho dejte pod nohy a umlčte ho.

Máte mou autoritu a mé jméno, tak je používejte. Během těchto dnů nepřestávejte bojovat dobrý boj víry. Nacházíte se v době, kdy se vás vaše pocity budou snažit přemoci, zvláště ty, kteří neposlouchají Mé proroky nebo nevěnují pozornost Mému psanému Slovu. Mé děti, pojďte teď výš a dostaňte se do svých pozic potřebných pro tuto dobu. Ptáte se, jaké pozice, Pane? Vaše pozice moci a autority. Jste nebezpeční pro ďábla a pro všechny, kdo jsou s ním. Vstaňte hned z neúspěchu a porážky. Vstaňte z těch vězeňských cel a řetězů, které vás držely na zemi. Chval mé jméno a vše, co vás drželo, vás už držet nebude. Tak povstaňte, děti Všemohoucího Boha. Vstaňte! Jste v armádě Pána, přijměte tedy dnes svá vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Běda těm ve Washingtonu, D.C. Myslíte si, že mě můžete porazit? Myslíte si, že jste silnější nebo chytřejší než Nejvyšší Bůh? Vidíte, jak se vaše plány hroutí. Nemůžete už pokračovat v této šarádě. Odhaluji každého z vás. Temnota vás zahalí a pohltí. Mysleli jste si, že všechno zůstane skryto, protože jste to pohřbili tak hluboko, že nikdo nikdy nezjistí pravdu. Vím, co jste udělali, a vím přesně, kde je všechno ukryto. A já to všechno odhaluji.

Zoufale jste se pokusili zrušit volby, protože víte, že svět, zejména Mé Spojené státy, nesedly na lep vaší politiky. Nekoupili vaše lži. Nesedli na lep vašich zpravodajských stanic, vašich takzvaných novinářů nebo „vašich zpráv“. Víte, že jste zašli příliš daleko a tlačili příliš tvrdě. Prohráli jste! Spojené státy nejsou vaše a nikdy nebyly! Izrael není váš! Ostatní národy nejsou vaše! Tento svět není váš! Je to moje a dal jsem to svým dětem! Mají autoritu na Zemi!

Někteří z vás tomu nevěří, protože jste stejní jako lidé za Noemových dnů. Ti mu nevěřili, dokud nezačalo pršet a dveře na arše se nezavřely. Pak uvěřili. To se děje znovu a mnozí tomu neuvěří, dokud to neuvidí. Zlo, které bylo na tomto světě v době Noema, je opět tady. Tehdy jsem to zastavil a zastavím to znovu.

Nepřátelům Všemohoucího Boha – toto není váš čas. Ne, není čas na vládu jednoho světa. Zoufale jste se to snažili prosadit a nějakou dobu jste si mysleli, že to funguje. Také jste si mysleli, že máte vše, co potřebujete. Brzy zjistíte, že nemáte nic. Vaše vlády selhávají. Stále více lidí odchází a ještě více je odhalováno. Tolik jste se snažili věci zakrýt, ale nemůžete, protože jsem to víko zdvihl a odhalení budou přicházet i nadále. Nebudete to moci obsáhnout. Vaše porážka je nevyhnutelná a zažijete porážku, o které jste si ani nemysleli, že by se mohla stát. Koberec je vytahován zpod vašich nohou a vy už nebudete moci stát.

Sledujte, jak vás bouře zasáhla, když to nejméně čekáte. Přemůže a pohltí vás, praví Pán zástupů.

Calabasas: toto jméno bude ve vašich zprávách. Pravda byla skryta a zakryta, ale já ji odhalím a odhalím všechna tajemství, která vaši nepřátelé nikdy nechtěli, aby vyšla na povrch, říká Pán.

Chystají se velká odkrytí k odhalení této nelegitimní vlády. Věci, které byly tak hluboko skryté, jsou odhalovány. Vláda Spojených států, která tento národ ovládala a zotročovala, se blíží ke konci, říká Pán zástupů.

Zlověstný/sinister: toto slovo bude ve vašich zprávách.

Dívejte se na pád vlády. Ach, ano, kolaps, protože nemohou zabránit tomu, aby se jejich hradby zřítily.

Anomálie: toto slovo bude hojné v příštích dnech a týdnech ve vašich zprávách. Sledujte, jak se pravda valí ven. Nejde to zastavit.

Sledujte volby v polovině presidentství. Nejen, že dojde k rudé tsunami, ale každý zloděj a každý podvodník bude přistižen při pokusech ukrást další volby. Pasti jsou připraveny po celé této zemi a vaši nepřátelé spadnou do každé z nich.

Přichází kolaps, jaký tento svět nikdy neviděl, aby zastavil to, co se mělo stát. Deep State a elity se pokoušeli něco udělat, aby zastavili své zhroucení, ale nebude to fungovat!

Stůjte, mé děti, a sledujte, jak pracuji. Jsem teď při díle, abych osvobodil svět. Stůjte tedy a dívejte se, jak padají vaši nepřátelé, a připravte se na svá vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

 

TOTO JE DRUHÉ KRÁTKÉ SLOVO PŘIJATÉ DNES

(Toto jsou naše rozkazy.)

Pokračujte!

Pokračujte v pohybu vpřed!

Nepřestávejte věřit!

Přijímejte dál!

Zůstávejte v mém Slově!

Držte se a zůstávejte v modlitbě!

Časy změn jsou tady, tak odpočívejte ve Mně a v Mé pravdě. Moje Slovo je pravda.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/woe-to-those-in-washington-dc-this-nation-is-not-yours