Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem: Nezapomínejte, kdo jsem. Nezapomínejte na to, co jsem udělal. Nezapomínejte na mou lásku a na mé sliby. Nezapomínejte na má psaná slova, která jsou zdravím a uzdravují vaše tělo. Jsou odpověďmi na každý problém, kterému čelíte. Dnes se v tomto světě nebo ve vašich vlastních životech neděje nic, na co by Mé psané Slovo nemělo odpověď. Mé děti, zbavte se všeho strachu, pod kterým jste. Pane, jak se můžeme zbavit strachu? Tím, že Mě budete chválit a uctívat, tím, že použijete mou autoritu, abych zahnal strach a zastavil jeho kontrolu nad vámi, tím, že se dostanete do mého Slova tam, kde přichází víra, ale především tím, že věříte, že dokonalá láska vyhání strach. Takže vždy choďte v lásce. Chodit v lásce znamená, že chodíte se Mnou. Jsem láska a v mé přítomnosti nemůže existovat strach.

Pane, co se stane, když nám lidé dělají hrozné věci? Prostě si nezaslouží lásku. Mé děti, není na vás, abyste toto říkaly. Pamatujte, pomsta je moje. Já jsem soudce, tak kráčejte se Mnou. Kráčejte v odpuštění a budete chodit v klidu a odpočinku beze strachu. Mé děti, tento druh společenství se Mnou je snadný. Jak svět, tak i náboženství vám říkají, že je to nemožné, nebo že nejste hodny Mě tímto způsobem přijmout. Neposlouchejte to. Vypněte všechno ostatní i jejich názory. Poslouchejte má slova a travte se Mnou více času. Ukážu vám, jak moc vás miluji a jak je každý z vás pro mě a pro svět právě teď důležitý. Svět potřebuje mou slávu, která je na vás, tak ji nyní přijměte ve větší míře, mé děti. Toto jsou dny, kdy se chodí, mluví a žije jinak než ve světě. Změňte se hned a sledujte, jak rychle se váš život se Mnou mění, praví Pán, váš Vykupitel.

Parní válec/Steamroller: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Gordmans: toto jméno bude ve vašich zprávách také z překvapivého důvodu.

Jurisdikce: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu a v této konkrétní situaci bude zpochybňováno.

Velký důl bude ve vašich zprávách.

Zoufalství: toto slovo bude ve vašich zprávách, ale bude také vidět na straně levice. Čím víc se blíží polovina presidentství, tím více se toho budou snažit protlačit a prosadit. Čím více budou tlačit, tím více se budou sami prozrazovat.

Objeví se výbušné důkazy ohledně Nancy Pelosiové týkající se 6. ledna, obou impeachmentů, ruského tajného podvodu a všeho, co udělala, aby se pokusila sabotovat vašeho právoplatného prezidenta, když byl v úřadu, a dokonce i poté, co „údajně opustil úřad“. Jejími svědyky jsou Mitch McConnell, Chuck Schumer a mnoho dalších, kteří se s nimi sdíleli a pomáhali účastnit se jedné lži za druhou, jednoho plánu za druhým. Jejich kapsy byly pěkně nacpané za to, jak pomohli „zbavit se“ Trumpa. Ale všechno, co udělali, bylo zaznamenáno, a já to všechno vím. Na každého, kdo odmítne činit pokání, i na ty, kteří by to pro peníze udělali znovu, bude pršet soud.

Právě teď probíhají jednání o dohodách, kdy mnozí prosí vašeho právoplatného prezidenta, aby je ušetřil zahanbení i ztráty všeho, co mají. Někteří to udělali, protože skutečně změnili názor, ale někteří jen proto, že se nechtějí být před světem zahanbeni. Ale brzy budete znát všechny, kteří uzavřeli dohody, i všechny, kteří to absolutně odmítli a snažili se držet poslední naděje, že vyhrají. Ti si brzy uvědomí, že zvolili špatnou stranu, říká Pán zástupů.

Chystá se další výbuch a toto umístění bude překvapivé. V této lokaci se skrývá něco zásadního, čeho se vaši nepřátelé tak zoufale snaží zbavit. Ale existuje podstatný důkaz o té věci, kterou se snaží skrýt, a tato exploze odhalí to, co skrývají, říká Pán.

Předvoj/vanguard bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Houshman: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu. Na cestě už jsou výbušné důkazy a odhalení.

Curtis: toto jméno bude také ve vašich zprávách.

Thomas Renz má informace, o kterých nepřátelé nevěděli, že má. Tyto informace budou nadále ničit jejich verze. Thomasi, chráním tě a nedovolím nepřátelům, aby zastavili ty informace, které jsi dostal. Nedovolím, aby to potlačili, a nedovolím jim, aby ublížili tobě nebo kterémukoli členu tvé rodiny. Vlož svou víru a důvěru ve Mne a mluv tato slova a tyto pravdy s Mou smělostí. Zesílím tvůj hlas a osloví více lidí. Thomasi, jsi v tuto chvíli velmi důležitý. Vyzdvihnu tě a použiju tě způsoby, o jakých jsi netušil, že bych to udělal. Pokračuj tedy se Mnou kupředu a uvidíš, jak jsi pro Mne výjimečný, praví Pán.

Mnoho hlasů, které byly v tuto hodinu umlčeny, již umlčeny nebudou. Sundávám Svým dětem náhubky a ony v této době začnou svým nepřátelům více škodit.

Všechno kolem vašich nepřátel se hroutí. Mé děti, dál je dennodenně volejte dolů a pak sledujte, jak všichni padají, říká Pán.

Chystá se vyhlášení zvláštní komise, která vás překvapí.

Na ostrově Okinawa se něco stane. Řekl jsem vám to, Mé děti, proto stále říkám toto jméno a ukazuji vám, že to, co říkám, je pravda.

Sirény budou slyšet, ale tyto sirény nejsou ty, které byste čekaly, že uslyšíte. Mé děti, toto bude signalizovat velké ticho, o kterém jsem mluvil. To přichází. Je už za dveřmi, vše se mění a přijde to velmi rychle.

Váš čas na oslavu se blíží, tak zůstaňte blízko Mně, Mé děti, a sledujte, co pro vás dělám. Žijete ve velmi zvláštní době. Vybral jsem si vás, abyste byly zde na Zemi během této oslavy. Nic takového se dosud nikdy nestalo. Je to na obzoru a stránka se obrátí, všechno se úplně obrátí, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/sirens-will-be-heard-that-will-signal-the-great-silence