Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby stály ve víře a stály na mém Slovu. Opřete se o Mne. Spolehněte se na Mé porozumění. Důvěřujte Mně a ne sobě. Nevěřte tomu, co můžete vidět, ale raději tomu, co ještě vidět nemůžete. Má vyřčená Slova možná nebudete schopni vidět, ale čím více budete mluvit Má Slova, tím více uvidíte, jak se stávají a mění se ve věci, které vidět můžete. Toto jsou dny Mé projevené Slávy na této Zemi. Toto je zvláštní čas pro Mé děti, a proto tato Země vypadá tak temně a mimo kontrolu. Vaši nepřátelé si nepřejí nic jiného, ​​než abyste věřily a mluvily o své porážce a aby se tato slova uskutečnila namísto vašich vítězství. Satan vás může oklamat tím, co vidíte, nebo špatnou zprávou. Pak vás může okrást, jakmile má vaše slova, a nechá vás věřit, že je to pravda, spíše než věřit ve Mne a že to, co říká Mé Slovo, je skutečně vaše.

Toto jsou dny, kdy probíhá velká bitva o vaši mysl, vaši duši, vaše uzdravení, vaše finance, vaše děti, vaše svobody, vaše národy, vaše vítězství a vše, co vám již bylo dáno.

Pane, to zní tak strašně. Všechno vypadá tak nemožně. Je to přemáhající a frustrující. Jak můžeme zvítězit a vyhrát tak velkou bitvu? Mé děti, nemůžete na to přijít svou silou, svou schopností ani svou zodpovědností. Kvůli tomu přišel Ježíš. Přišel, aby vám dal vítězství a abyste zvítězily v této velké bitvě.

Váš protivník, ďábel, byl poražen, tak to přijměte. Přijměte dnes tuto pravdu. Přijměte dnes své vítězství. Přijměte své zdraví, svou radost, své svobody, své finance a svůj klid. Všechno je již vaše a bylo vám zdarma dáno od vašeho nebeského Otce, tak si dnes užijte to, co je vaše, praví Pán, váš Vykupitel.

Fuddruckers: toto jméno bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Hiawatha: Znovu říkám, že toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Westminster: Znovu říkám, že toto jméno bude vaše další zpráva. Chystá se tam něco, co přitáhne pozornost světa.

Monarchie: Znovu říkám toto slovo. Velká odhalení přicházejí na ty v královských pozicích, kteří před světem skrývali věci. Velké pravdy mají být odhaleny.

Hausman: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Obstrukční projev/Filibuster: toto slovo bude ve vašich zprávách nejen z překvapivého, ale i z neobvyklého důvodu.

Na vaše nepřátele přichází velké politické rozrušení. Uvidí velké porážky – porážky tak velké, že vaši nepřátelé nedokážou natolik podvádět, aby mohli zůstat ve svých mocenských pozicích. Ach ano, přichází červená vlna, ale není to jen vlna. Na stranu modrých přichází tsunami. Říkám, že červená bude vidět a červená bude mít velká vítězství, ale běda těm na straně červených, kteří měli vítězství, ale byli proti Mně. V těchto pozicích nezůstanete. Vaše vítězství jsou dočasná. Budete souzeni a budete sklízet, co jste zaseli, praví Pán zástupů.

Mé děti, bude to vypadat, že se chystají občanské nepokoje. Vaši nepřátelé se nezastaví před ničím. Snaží se vyprovokovat jadernou válku, aby přinesli strach a finanční zoufalství tak strašné, že by nejen paralyzovalo tento národ, ale přineslo i zastavení světa.

Slyším všechny jejich rozhovory. Vidím všechny jejich plány. Vím, jaké budou jejich další kroky, ale všude jsem na vaše nepřátele připravil zátarasy a pasti. Nedostanou se přes Mě, takže se nebojte války, do které se tak zoufale snaží tento svět dotlačit. Čas jejich moci se blíží ke konci, takže se nebojte kvůli tomu, jak věci vypadají. Všechno se to náhle změní, říká Pán zástupů.

Sixtinská kaple bude znovu ve zprávách, ale ne kvůli tomu, kvůli čemu myslíte, že by mohla být.

Dojde k další události ve velmi známé poušti. Znovu vám ukazuji neobvyklé věci, abych dokázal, že to mám pod kontrolou, říká Pán.

Nordstrom: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Hellfire: Znovu říkám, že tento výraz bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Adam Schiff se chystá k velkému pádu, a jakmile to uvidíte, pamatujte, že na všechny, kteří jsou proti Mně, přichází odhalení, říká Pán.

Andrew Cuomo bude opět ve vašich zprávách. Chystá se velká bouře. Další odhalení jsou na cestě a na jeho bratra Chrise jich také dost dopadne. Tento příběh není u konce, protože celá pravda ještě nebyla vyřčena.

"Zamčeno a plno": tato fráze bude ve vašich zprávách.

Mé děti, opakuji, pokračujte v modlitbě za vašeho právoplatného prezidenta. Modlete se za něj bez přestání. Právě teď se dělá mnohá rozhodnutí. Modlete se za ochranu, smělost ode Mne a za to, aby Mé pomazání rostlo, aby do těchto rozhodnutí přineslo jasno a pokoj. Přichází čas, kdy vše, co nyní v tomto národě vidíme, už tak vypadat nebude.

Modlete se za vaši armádu. Modlete se za lidi, za které se máte modlit, a já se o vás postarám. Chráním vás, Mé děti. S poslušností přijdou velká požehnání, říká Pán.

New Jersey se brzy objeví ve vašich zprávách. Blíží se zveřejnění výbušných informací.

Sledujte New York. Věci se tam náhle změní – včetně jeho vedení.

Rocky Mountains budou opět ve zprávách kvůli něčemu neobvyklému.

Dny, ve kterých se nacházíte, mé děti, jsou dny, kdy uvidíte své nepřátele padat – pádem, ze kterého se nevzpamatují. Vaši nepřátelé budou i nadále poráženi, znovu a znovu.

Zvykněte si vyhrávat. Zvykněte si na svá vítězství, mé děti, protože toto jsou dny pro to všechno, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/great-upsets-are-about-to-take-place-politically-a-great-shift-has-begun