Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že není nikdo jako Já. Není nikdo, kdo by Mě mohl porazit nebo změnit Mou vůli nebo Mé plány na této Zemi pro Mé děti. Člověk to několikrát zkusil, ale pokaždé selhal. Váš nepřítel se mě pokusil svrhnout v nebi i na Zemi a zároveň se snažil oklamat lidstvo, aby se obrátilo proti Mně a vykoplo Mě z této Země. Mé děti, váš nepřítel je poražen. Všichni, které používá, jsou poraženi, tak proč byste věřily, že by mě tito lidé mohli porazit? Proč byste věřily, že je tentokrát nezastavím, nesvrhnu nebo nezlikviduji se všemi jejich zlými plány? Jistěže ano. Satan nikdy nebude mít plnou kontrolu nad touto Zemí. Není jeho. Je vaše.

 

Mé děti, křičte to nahlas znovu a znovu: Náš nepřítel je poražen. Sestupuje vláda Jednoho světa. Jejich síla je zničena. Pravda vládne a trhá je i všechny jejich plány na kusy. Vyhráli jsme. Oni prohráli. Naše země jsou osvobozeny od démonické kontroly. Můžeme svobodně sloužit Bohu. Toto jsou naše dny pro naše svobody, takže je nyní přijímáme ve jménu Ježíše. Žádáme zloděje, aby vrátil vše, co ukradl. Děkujeme ti, Bože, že máme zpět vše, co nám bylo ukradeno.

Mé děti, říkejte to a modlete se, dokud se vám to nedostane do srdce, dokud to nebudete chtít křičet samy a nemusí vám nikdo říkat, abyste to dělaly. Budete chtít křičet a radovat se, protože víte, že tato slova jsou pravdivá a velké JÁ JSEM je jistota, říká Pán, váš Vykupitel.

Národní památka bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Budova se zřítí a bude to ve vašich zprávách. To přitáhne pozornost světa. Pamatujte, že stejně jako hradby Jericha padají všechny hradby a budovy vašich nepřátel, říká Pán zástupů.

Znovu říkám, vaši nepřátelé budou křičet a vyvolávat válku, viry, inflaci, recesi a dokonce i depresi. V nadcházejících týdnech a měsících budou vaši nepřátelé dělat ještě temnější a nemožnější věci. Sledujte, co všechno se snaží dělat po polovině semestru, aby zůstali u moci. Neodejdou v klidu. Nepřijmou porážku. Vidí červenou a ta červená je děsí. Po vítězství se jich k moci dostane příliš mnoho. Vědí, že je nemohou obrátit. Nemohou je vydírat, zlomit ani podplatit. Uvědomují si, že jejich vláda skončila, a to se brzy stane skutečností. Když se pokoušejí dělat tyto věci, pamatujte si tato slova – prohrávají. Selžou. Skončili. Nepřátelé, proti kterým stojíte, nestojí jen proti vám, mé děti. Jsou proti Mně a já neprohrávám nikdy, praví Pán zástupů.

Ohledně Ruska vyjde další velká lež. Nevěřte, že tyto pohyby jsou pravdivé. V této situaci se toho děje mnohem více, co nevidíte. Mé děti, prohlašujte, že veškerá pravda bude zjevena, praví Pán zástupů.

Poseidon: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Makedonie: toto jméno bude z významného důvodu také ve vašich zprávách.

Argentina bude ve vašich zprávách. Chystá se tam něco významného.

Venezuela a Řecko: tyto země budou také ve vašich zprávách z významného důvodu.

Vlády dostávají velké zásahy po celém tomto světě a všichni, kdo jsou proti Mně, padnou, říká Pán zástupů.

Oznamovatelé se chystají vyjít s pravdou na povrch, pokud jde o Čínu, tuto podvodnou vládu Spojených států, všechny ty placené v politických funkcích, všechny ty ve firemních pozicích, všechny ty ve sportovním průmyslu a ty v Hollywoodu. Ach ano, žádná další tajemství. Všechno vychází najevo. Všichni zrádci tohoto národa budou mnou odhaleni a souzeni, praví Pán zástupů.

Lidé se chystají křičet volební podvody a důkaz přemůže vaše nepřátele. Každý člověk bude chycen a nikdo nebude v bezpečí. Je na čase odhrnout závěsy přede všemi zloději a přistihnout je při činu.

Sledujte a uvidíte, co se chystám udělat ohledně vašeho národa, oh Spojené státy. Sledujte, jak upravím vaše volby, vyčistím vaši vládu a odstraním všechny zloděje, zrádce a hady, říká Pán.

Mé děti, budova Kapitolu se brzy objeví ve vašich zprávách. Brzy se objeví výbušné důkazy, které mnohé z těchto takzvaných administrativních a vládních pozic sesadí. Je čas uklidit dům, a když to dělám, je čas uklidit váš Senát a váš Bílý dům. Odstraňuji všechnu špínu, praví Pán zástupů.

Barikáda: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

"V obležení"/"Under Siege": tento výraz bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Celý svět bude brzo svědkem svržení vlády, říká Pán.

V Kaspickém moři, Baltském moři a Čínském moři se chystá něco významného.

Vody se pohybují. Provádějí se pohyby. Plány jsou zastavovány. Území je zabíráno zpět. Vody všude se chystají vydat věci, které jsou pod nimi ukryté.

Zemětřesení v oceánu se chystá upoutat pozornost světa. Mějte oči na Ohnivém kruhu. Chystá se tam něco velkého, co nezůstane bez povšimnutí.

Arabský princ bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Mé děti, změny si brzy všimnete – změny, která zatřese tímto světem a přinese dosud nevídané otřesy. Setřásám z vás řetězy, jejich systém a jejich otroctví. Přijměte dnes ode Mne svou svobodu, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/an-overthrow-of-a-government-is-about-to-take-place