Pán dnes říká: Mé děti, povstaňte ve Mně. Nevěřte ve své vlastní schopnosti. Věřte Mně. Věřte v Mé schopnosti. Věřte v Mou ochotu. Důvěřujte Mé lásce. Důvěřujte Mně a spočiňte ve Mně a v tom, co pro vás mohu udělat. Moje jméno je to nejvyšší jméno, je nad každým jménem. Mé jméno a Moje moc jsou větší než jakýkoli člověk, jakákoli síla nebo jakékoli množství peněz na celém světě. Nenechám se porazit a nenechám porazit vás, děti Všemohoucího Boha. Já jsem s vámi a vy jste se Mnou.

Toto je Můj národ, Můj národ, a nikdo Mi ho neukradne. Můj národ stoupá výš. Můj národ se znovu rodí. Na tomto národě je Mé požehnání. Ničí všechno zlé. Každý člověk, který byl proti Mně, padne a vy to brzy uvidíte. Uvidíte, jak přede Mnou padají.

Mé děti, nepřestávejte mluvit Má Slova. Nepřestávejte důvěřovat Mému Synovi a tomu, co pro vás udělal. Neberte Jeho oběť jako samozřejmost. Stůjte na tom, co udělal. Věřte tomu, co udělal On, a věřte i Mně.

Brzy uvidíte, že to mám pod kontrolou. Brzy uvidíte, jak padají všichni, kdo jsou proti vám, padají a ještě tvrději padají. Bez ohledu na to, kolik jich je, budu soudit každého z nich. Pro ty, kteří nečinili pokání, je na cestě soud. Soud je zde pro ty, kteří proti Mně povstali.

Neboť Já, Pán, dnes mluvím ke svým dětem a promlouvám vítězství. Tak stůjte, křičte, chvalte a uctívejte Mě, protože Já jsem Velký JÁ JSEM. A JÁ JSEM váš Vysvoboditel. Já vás vysvobodím z rukou vlády Jednoho světa, z rukou této podvodné vlády a z rukou každého člověka, který se staví za socialismus a komunismus. A každou osobu, která se vám postavila do cesty a ukradla vám vaši svobodu, odstraním svou mocnou rukou.

Tak přijměte dnes tato slova. Přijměte Mě dnes do svých domovů. Přijměte Mě jako svého Pána a Zachránce. Přijměte Mne a Mou slávu, praví Pán zástupů.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/god-is-giving-us-our-nation-back