Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že jsem Velký JÁ JSEM. Jsem soudcem nad celou Zemí. Mohu svrhnout vlády. Mohu je odstranit podle své vůle. Všichni, kteří jsou proti Mně, nezůstanou proti Mně stát. Mé děti, proč se bojíte? Proč byste si někdy myslely, že tito muži, tyto vlády nebo jejich „takzvaná“ moc mohou přede Mnou stát a zvítězit?

Běda těm, kteří se pokusili ukrást můj národ, kteří se pokusili vytvořit velké rozdělení a kteří se jej pokoušeli postupně roztrhat, aby uspokojili svou touhu po globální vládě. Vaše síla, hlad a žízeň po tom vám bránily vidět Mě přicházet. Nemohli jste vidět své neúspěchy nebo neustálé chyby, které jste dělali. Vaše hrdost a ego vzrostly tak vysoko, že nevidíte lidi vedle vás, jak vás zrazují, aby se zachránili.

Moje ruka se v tuto hodinu pohybuje, abych každého z vás vyvedl z vašich míst moci – z pozic, do kterých nepatříte. Jak se opovažujete pokoušet se zničit Spojené státy? Opravdu jste si mysleli, že máte dost síly, abyste je srazili na kolena? Viděli jste záblesk rozpadu mého národa a mysleli jste si, že vaše plány fungují, dokud jste neviděli, že mnoho lidí se modlí, spojují se a stojí za pravdou. Bez ohledu na to, co jste udělali, abyste je rozbili, stály, protože jsou nerozbitelné.

Já jsem ten, kdo dává svým dětem moc, sílu, moudrost, poznání a porozumění. Vy, nepřátelé Všemohoucího Boha, nemůžete porazit mou církev ani mé děti, protože nemůžete porazit Mě. Proklouzli jste do kostelů, abyste je oslabili, abyste mohli zabíjet. Ale něco se pokazilo; místo aby se mé děti zlomily, zvedly se výš a získaly na síle. Začaly se více modlit a spojovat se.

Co se to na té zemi děje, ptáte se? Vaše plány vždy fungovaly dobře, mysleli jste si, ale mysleli jste špatně. Nechal jsem vás, abyste si mysleli, že vaše plány jdou tak, jak jste chtěli, aby přišlo vaše konečné zničení a porážka.

Takže všem nepřátelům Všemohoucího Boha: toto je váš konec. Toto je váš čas, abyste padli vlastním mečem. Toto je čas připomínat si dny Hamana a Anděla smrti. Mnozí z vás to, co přichází, nepřežijí. Můj soud je před vámi a stojí mezi vámi a mými dětmi, takže se nyní stáhněte, než pro vás bude příliš pozdě.

Vaše vláda je odstraňována. Vaše ekonomiky klesají a vaše zákony a všechny peníze, kterými jste si tak šťastně plnili kapsy, se také vracejí do rukou těch správných lidí. Váš domeček z karet se hroutí. Prohráváte a Mé děti vítězí. Toto jsou dny vašeho velkého pádu, nepřátelé Všemohoucího Boha, a nic, co máte, to nemůže zastavit, říká Pán zástupů.

Mým dětem: nyní povstaňte a zvedněte se. Stůjte za pravdou. Necouvejte. Použijte Moji autoritu. Používejte Má slova. Buďte destruktivní v nepřátelském táboře. Toto jsou dny, kdy máte řídit vlády na této Zemi. Toto jsou dny, kdy máte ovládat ekonomiky. Toto jsou dny, kdy má sláva tuto Zemi naplní. Přijměte tedy nyní Mou slávu. Přijměte Mou přítomnost nyní. Přijměte Mé Slovo. Přijměte dárky, které pro vás mám. Přijměte mou autoritu, kterou jsem vám již dal. Vítězství jsou již vybojována. Křičte hlasitěji, chvalte hlasitěji a více tančete, Mé děti, za vaše vítězství. Přijměte tato slova dnes: své nepřátele, které vidíte dnes, brzy už znovu neuvidíte. Už k tomu brzy dojde, praví Pán, váš Vykupitel.

Gates: toto jméno bude ve vašich zprávách. Bill Gates bude odhalen. Bude odhaleno, o co se opírá. Všichni, kdo jsou s ním, budou odhaleni. Nic nemůže zastavit jeho pád – vůbec nic, říká Pán zástupů.

Sledujte to: Na sociální sítě, které umlčovaly Mé děti, dopadne velký soud. Nyní jsou umlčováni oni. Teď o všechno přicházejí. Nemohou zastavit má slova a dostat se z toho pryč. Nemohou umlčet Mé děti a vyhrát. Ne! Sledujte, jak YouTube, Google, Facebook a Twitter dostávají velké zásahy. O každé z těchto společností a o tom, co proti vám udělaly, se brzy objeví šokující důkazy. Nedovolím, aby to ticho pokračovalo dál. Má slova budou slyšet po celém světě. Dny Hamana jsou zde a vy uvidíte, jak se to všechno děje, praví Pán.

Windgate: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Winehurst: toto jméno bude ve vašich zprávách. Pravda přichází a všechny je odhalí.

Kobra: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Známá řeka bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Wyoming bude ve vašich zprávách, bude to významné.

Wynonna Judd bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Jedna významná celebrita padne kvůli velkému skandálu. Mnoho lidí ve filmovém průmyslu bude s touto osobou spojeno a to otevře, jak byste řekli, plechovku červů, odhalující skrytá tajemství Hollywoodu. V této lokalitě se chystají velké otřesy, které odhalí všechny tajné společnosti za nimi, které kontrolovaly, co a kdy bylo vyrobeno. Mnoho špinavých tajemství se chystá vyjít, ohledně lidí, od kterých byste to nikdy nečekali. To zničí ten průmysl, to, za čím stáli a ​​čemu sloužili, říká Pán zástupů.

Pákistán bude v hlavních zprávách.

Artemis: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách. Něco není tak, jak to vypadá, a vše bude odhaleno, říká Pán.

Znovu říkám, běda těm ve Washingtonu, D.C., kteří jsou proti Mně. Nemůžete mít můj národ. Vaše síla nestačí k tomu, aby udržela můj národ ve vašem sevření. Není dost velká, aby ho strhla, ani dost velká, aby Můj národ kontrolovala. Ne, má ruka se právě teď pohybuje, aby si vzala tento národ zpátky a dala Mému vyvolenému lidu moc. Nemůžete zabránit mým vybraným lidem, aby si vzali zpět pozice, které jim právem náleží. Nemůžete zastavit mého syna, právoplatného prezidenta, Donalda Trumpa. Je na cestě zpět. A neuvidíte, jak zaujímá svou pozici ve středu jeviště, protože nevidíte přicházet Mě, a já jsem s ním.

Moje armáda přichází a nelze ji zastavit. Tento národ je můj. Požehnal jsem mu a nikdo nemůže zastavit to, co se má stát. Vše, co potřebuji, je jeden den, abych vás všechny odstranil z vašich míst moci, jako byste tam nikdy nebyli. Smažu vaše plány. Vymažu veškerou zkázu, kterou jste způsobili. Ano, mohu to udělat, jako by nikdo z vás nikdy u moci nebyl. Začínám se svým národem znovu. Krev, která byla za tento národ prolita, ke Mně volá po spravedlnosti a Já spravedlnosti sloužím, praví Pán zástupů.

Mé děti, vydržte, protože věci se začínají otřásat, ale to je pro vás znamením, že hradby dnešního Jericha padly. Můj národ a mé děti dostávají to, co jim bylo slíbeno. Tento národ povstává. Začalo velké sjednocování, které nelze zastavit. Vstaňte tedy nyní, mé děti, a vezměte si, co vám já, Pán, dnes dávám. Vracím vám váš národ, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-rise-of-my-united-states