Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste oslavily pád svých nepřátel, jejich systému, této podvodné vlády, jejich zpravodajských stanic, jejich soudních systémů, jejich vzdělávacích systémů a jejich lékařského průmyslu. Oslavujte svou svobodu od jejich otroctví a oslavujte pohyb Mé ruky.

Všechno, čím vás zotročili, brzo náhle padne. Mé děti, Já jsem Velký JÁ JSEM, a nic z toho není větší než Já. Nic z toho není tak nemožné, aby Mé plány nepřekonaly, nesvrhly a nezničily všechny jejich plány. Mé děti, nikdo nemůže zastavit, změnit ani pozměnit Mou vůli. Toto je čas jejich konce.

Mé děti, křičte tato slova: Jsem svobodný/á sloužit Bohu. Jsem svobodný/á v každé oblasti svého života. Jsem osvobozen/a od tohoto babylonského systému. Jsem osvobozen/a od řetězů jejich vlády Jednoho světa. Jsem osvobozen/a od nemocí a bolesti, které způsobilo jejich jídlo a léky. Jsem osvobozen/a od stresu a strachu, který působili, aby způsobili neomezené množství nemocí. Jsem osvobozen/a od toho strachu. Jsem osvobozen/a od jejich podvodů a lží. Jsem osvobozen/a od jejich ekonomického systému, který mě držel v zajetí, protože Bůh je Můj živitel a já mám vždy víc než dost. Nemohu být poražen/a, protože Ježíš vydobyl Mé vítězství.

Pane, děkujeme Ti za tento čas, za novou příležitost žít pro Tebe svobodně. Pane, děkujeme ti za všechno, co jsi udělal a co se chystáš udělat. Nebudeme se soustředit na to, na co svět chce, abychom se soustředili, na to, co chce nepřítel, abychom se tím zabývali. Věříme Ti, i když to všechno nevidíme, protože jsi to pro nás všechno vydobyl a věříme ti víc než komukoli či čemukoli jinému na tomto světě.

Mé děti, křičte tato slova. Dostaňte je do svého srdce. Udělejte z nich váš každodenní válečný pokřik, místo myšlenek, jimiž vaši nepřátelé chtějí, abyste se zabývali, a místo každé lži, která se vás snaží přemoci. Soustřeďte se na Mě. Zaměřte se na Má slova. Zaměřte se na Ježíše a na cenu, kterou zaplatil. Soustřeďte se na Satanovu porážku. Je poražen a všichni co jsou s ním také. Tak to křičte každý den. Všichni, kdo jsou proti Mně, padají, praví Pán, váš Vykupitel.

Obrovské dmutí bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu, vícero způsobem.

Anjelica Huston bude ve vašich zprávách z velmi překvapivého důvodu.

Zřícení budovy bude ve vašich zprávách. Věnujte pozornost místu, kde k tomu dojde. Stane se toho tam více, co o Hlubokém státu odhalí víc.

Mé děti, řekl jsem vám, že jsem infiltroval infiltrátory, a další informátoři přicházejí s důkazy, které postaví tuto podvodnou vládu na hlavu. Nic nemůže zastavit kolaps samotného Washingtonu D.C. ani toho, co představuje, bez ohledu na to, jak moc se snaží nebo kolik peněz do toho vkládají. Moje armáda se přibližuje a všechny je vyvede z jejich mocenských pozic.

Mé děti, tuto Zemi ovládá Moje vláda, ne ta lidská. Sledujte tedy, jak pohybuji svou rukou po této zemi a po národech, abych vás vysvobodil z rukou nepřátel, praví Pán zástupů.

Řeka Tigris bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Řeka Eufrat bude také ve zprávách a bude to šokující a neobvyklé.

Všude budou hlášeny postupné výpadky proudu. Zpravodajská média vám neřeknou, jaký je jejich pravý důvod. Pro sesazení této podvodné vlády se podnikají zásadní kroky. Probíhá vojenská akce.

 

Mé děti, zopakuji to znovu, že nyní probíhá zatýkání. Vaši nepřátelé už nemohou déle skrývat skutečnost, že se jim nedaří klamat tento svět, aby si myslel, že ho mají pod kontrolou. Absolutně nemají, a já vám ukážu, že je to pravda, říká Pán zástupů.

Moje děti, někdo dobře známý ze strany modrých nečekaně zemře. Bude vás šokovat, kdo to je. Snažili se ji udržet naživu, ale čas soudu je tady a jejich postupy, které dřív fungovaly, aby pomohly udržet lidi naživu, už nefungují. Uvidíte, že jich více začne padat jako mouchy. Nemohou odolat Mé ruce ani Mému soudu, praví Pán zástupů.

"Velká neshoda": tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Z překvapivého důvodu bude ve vašich zprávách i jeden zámek (chateau).

Cassidy: toto jméno bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Turecko: Znovu říkám název této země. Chystá se tam něco významného. Sledujte to! Řekl jsem vám, že věci, které jsou tam skryté, budou uvolněny.

Kambodža bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Velká sopečná erupce bude ve vašich zprávách a získá si pozornost celého světa, protože bude neobvyklá.

Tak se, Mé děti, připravte, že třesení zesílí. Věci se začnou náhle měnit, ale nebojte se a nebuďte znepokojeny tím, co uvidíte. Pamatujte, na čí straně jste – nikdy vás nezklamu a nikdy neprohraji. Tak stůjte ve víře v Mé slovo, že Já jsem váš Vysvoboditel a vysvobodím vás od vašich nepřátel.

Změny budou vidět všude ve všech vládách. Dějí se velké změny, protože po celém tomto světě probíhá velký pohyb Mé armády. Přijměte, že toto je čas probuzení a čas Mé slávy, praví Pán, váš Vykupitel.

Mé děti, se nenechte oklamat. nepřijímejte porážku. neležte a přestávejte. Postavte se na Má slova a sledujte, jak rychle se před vámi vaši nepřátelé rozprchnou. Vezměte Mou autoritu, kterou jsem vám dal. Za tento dar byla zaplacena vysoká cena. Byla to krev a oběť Ježíše Krista. Stůjte tedy za Ním. Přijměte cenu, která za vás byla zaplacena. Dívejte se na své nepřátele jako na poražené. Považujte se za více než dobyvatele, protože tím jsem vás učinil.

Tato Země je Moje a dal jsem ji vám. Už jim nedovolte, aby vás ovládali nebo zotročovali, protože nemají moc ani autoritu držet vás jako rukojmí. Vezměte si dnes co je vaše, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/great-military-moves-are-about-to-be-seen