Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že toto je čas na velké rozhodnutí, které musíte udělat: Čemu věříte a na čí straně jste? Rozhodly jste se zůstat u toho, v co „vy věříte“ a co říkají „vaši pastýři“, a ne u toho, co říká Mé slovo? Budete i nadále součástí tohoto světa, nebo odvážně vykročíte a budete dětmi Všemohoucího Boha, jakými vás potřebuji mít, a dělat to, k čemu jsem vás pro dnešek povolal?

Mé děti, byla nakreslena velká čára a brzy bude na té špatné straně mnoho lidí, kteří nepřijmou Mou slávu a vše, co jsem pro ně naplánoval, aby přijali. Mé děti, dal jsem vám mnohá varování, ale přijde den, kdy bude příliš pozdě. Poslouchejte tedy tato slova a poslouchejte Mé proroky. Naslouchejte Mým slovům a poznejte Mě; nestačí o Mých cestách jen vědět.

Toto je pro tuto Zemi velmi klíčová doba. Mé děti v Mém slově zažily takové okamžiky, tak je používejte jako příklady, abyste neudělaly stejné chyby jako oni. Poslouchaly lži natolik, že těmto lžím uvěřily. Věřily člověku víc než Mně.

Tak se, Mé děti, dnes zaměřte na Mé psané slovo a poznejte Mě osobně. Nevěřte jen někomu, kdo o Mně říká, že jsem, nebo tomu, co vám někdo říká, že bych udělal. Nenechte člověka, aby vás takto oklamal. Nedovolte, aby vás Satan držel v tenatech náboženství. Náboženství je zabiják slávy. Omezuje a dokonce zastavuje vaše zázraky. V takových církvích Mou mocnou moc neuvidíte, protože nepůjdu na místa, na která Mě nezvou, kde Mě budou omezovat nebo Mě nepřijmou. Právě teď jsou tací, kteří by do svých kostelů nepustili ani samotného Ježíše. Je příliš radikální a příliš odvážný. Přiměl by lidi k odchodu a stál by církve jejich peníze.

Pane, jak mohou lidé říkat takové věci? Církve by to Ježíšovi neudělaly. Moje děti už to udělaly. Měl jsem mnoho mužů a žen, kteří zastupovali Mého Syna, a církve se vyhýbaly jim i tomu, kdo je tam poslal. Takže ano, stalo se toho víc, než si uvědomujete. Církve byly infiltrovány a věřily nepřátelům v těchto církvích více než mužům a ženám, které jsem do církví posílal Já.

Ano, v Mé církvi začalo velké chrastění a třesení, aby z Mých dětí spadly všechny řetězy. Bylo už dost hraní si na církev, modliteb a myšlení na sebe. Tam venku je umírající svět, který dnes potřebuje Mou církev živou. Tak povstaňte! Žijte s Mou slávou. Buďte Mým tělem, které tento svět potřebuje a volá po vás, abyste jím dnes byli.

Mé děti, slyším nářek svého lidu po celém tomto světě a vysvobodím jej. Mé děti, potřebuji, abyste mohly přijímat Mé neomezené pomazání, aby nebyla žádná omezení, zábrany nebo cokoli, co by to brzdilo nebo zastavilo. Vykročte tedy dnes s odvahou a odvažujte se věřit Mně víc než svým nepřátelům, víc než náboženství, víc než zpravodajským stanicím, víc než vládám, víc než lékařům nebo víc než svým bankovním účtům. Odvažte se věřit Mi víc než tomu, co vidíte nebo slyšíte, a já osobně vám ukážu, jak Velký JÁ JSEM a jak moc pro Mě znamenáte. Dám vám vše, co jsem vždy zamýšlel, abyste v této době měly.

Přijměte Mě tedy dnes takového, jaký jsem, a vpusťte Mě do svých životů bez omezení, praví Pán, váš Vykupitel.

"Souboj Titánů": tuto frázi uvidíte ve zprávách ještě jednou z překvapivého důvodu.

Jeruzalém bude ve vašich zprávách. V Izraeli se chystá něco významného. Izrael brzo získá velké vítězství. Vaši nepřátelé se budou snažit pozdvihovat své ošklivé hlavy. Snažili se to zastavit, ale nedaří se jim to. Takže proti vám budou podnikat další vojenské akce, ale, Izraeli, pozvedneš se zesílíš a budeš vědět, že jsem stále tentýž Bůh, který tě chrání. Uvidíte, že vaši nepřátelé selžou a že před vámi padnou, protože Já jsem Velký JÁ JSEM, říká Pán zástupů.

Hora Moriah bude ve vašich zprávách.

Chrámová hora bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Hellfire/Pekelný oheň: Znovu říkám, že tento výraz bude ve vašich zprávách.

Japonsko bude i nadále ve zprávách. Japonsko má něco významného, co vaši nepřátelé chtějí, ale nemohou to mít a nikdy to nedostanou. Japonsko, nebojte se Číny, nebojte se Severní Koreje a nebojte se této podvodné vlády Spojených států. Chystám se pohnout svou rukou, abych je odstranil všechny najednou, říká Pán zástupů.

Někdo se chystá vystoupit s pravdou, a nepřátelé neměli tušení, že o tom někdo ví. Nebudou schopni lhát, aby se z toho dostali. Ne! Řeklo by se, že jejich koncert skončil. Tento muž bude jako dnešní David. Stačí jeden výstřel a obři padnou jako mrtví. Ano, ti obři co jsou proti vám nemají ponětí, co se proti nim chystá, a ani nebudou mít žádné ponětí, dokud nebude příliš pozdě, říká Pán zástupů.

Brzy bude vidět odstranění „the Bidena“ a všichni, kdo jsou za ním, odejdou s ním. Toto jsou dny, kdy budou padat obři.

Tonya: toto jméno bude ve vašich zprávách.

Debra Messing bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Hollywoodské hradby i všechno, co představují, se zřítí . Bourám jejich zdi, odhrnuji jejich tmavé závěsy a svítím na vše, co schovávali. Všichni, kdo vedli Hollywood, padnou spolu se všemi ostatními, říká Pán. Uvidíte to, protože toto je Den zúčtování. Mnozí poznají, že jsem Bohem této Země. Jsem soudcem všech lidí a žádný člověk nemůže přede Mnou obstát a zvítězit.

Herschel Walker bude ve zprávách a s jeho jménem bude spojeno vítězství.

Spojené státy, to co brzy nastane, bude vypadat jako občanské nepokoje. Vaši nepřátelé uvidí svou porážku ve všech státech, které se tak zoufale snažili ukrást. Ale stejně prohrají. Budou zkoušet jiné způsoby, jak zastavit chromou kachnu, ale Já tuto chromou kachnu odstraňuji.

Připravte se, Mé děti, na náhlé zprávy, náhlé změny a náhlé události. Některé budou vypadat dobře, zatímco jiné budou vypadat jako ty nejhorší scénáře. Připravte se tedy stát při Mně a se Mnou, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/these-are-the-days-for-the-giants-to-fall